Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversite ile şehir merkezi arasında orkların işlettiği dolmuş hattı vardır.

tekno dağıında hükmeden yüzük geliştirilmiştir.

maden mühendisliği bölümünün tüm öğretim üyeleri cücelerden oluşur.

bunlar ne la

• ben ozlukbilgi formunun yurtlarla ılgılı bolumunu doldurdum,ama o formda odtu yurtları secenegının alt bolumlerı yok,yani 1.yurt,2.yurt şeklinde numaralı yurtlar yok ben 8.yurtta kalmak ıstıyorum tercıh yapma sansım yok mu?onlar sıralamaya gore bı yurda mı yerlestırecekler acaba?
  • ben odtü bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim, soru sormak isteyen olursa umutdemirel2002@yahoo.com adresine mail olarak gönderebilirler ;) öğrenmek istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • Mail adresleri biraz tuhaf değil mi ?
  • Bende dün kayıt oldum.Yurtlar bölümüne gittiğimde adam bişi doldurttu, sıralamamı sourdu. 6.. dediğm anda tamam tamam daha sonra belli olacak dedi
  • büyük ihtimalle bizlere yurt çıkmıcak bende özel yurtlara bakıyorum şimdi....

Arkadaşlar bu arada prof. a gircekler çalışmalar nasıl gidiyo?
  • Arkadaslar az bir zaman kaldi ama yine de faydasi dokunabilir diye yaziyorum. Asagida prof sinavinin bir ornegi var:

http://rapidshare.com/files/276504590/9596_ODTU-Proficiency_Exam.zip.html
  • "METU EEE" - ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği'ni kazandım.

Bölümdaş arkadaşlarla tanışmak isterim doğrusu. Beni de ekleyin listeye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakanuvis

Arkadaslar az bir zaman kaldi ama yine de faydasi dokunabilir diye yaziyorum. Asagida prof sinavinin bir ornegi var:

http:/****.com/files/276504590/9596_ODTU-Proficiency_Exam.zip.html

bu nedır sample test fln mı cıkmıs sınava benzemıyor pek?
  • arkadaşlar yurttlar ne zaman açılıyor?
  • Bildigim kadariyla sinavin ilk bolumuymus.
  • Ankara'dan yurt için sağlık raporu alan var mı?
  • Verem sagliktan alinan mikrofilmi soruyosan ben aldim, ama sonucu vermeleri biraz uzun suruyo sabahtan gitmekte fayda var.
  • Burs başvurusu için öğrenci belgesi lazım oldu, acaba istesek fax ya da kargoyla yollarlar mı?
  • Demirbank iyi prof.lar diler..
  • nerde giriyonuz?
  • BEng 208 diye izbe biyer.

Bu arada gencler kayit esnasinda bu sinavlarla ilgili verilen bi kaat vardi hatirlarsiniz onu yanimizda goturme zorunlulugu yoktu di mi? eger var idiyse hic hos olmayacak benim icin
  • bilmiyorum...gerek yoktur bence.kimlik yeterli.bnde beng-205 te giriyomuşum.
  • BEng-B106 binasının yerini bilen var mı(Ankara Kampüsü)?
  • bende yerini bilmiyorum sorcaz artık..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.