Şimdi Ara

ODTÜ NASIL KAZANIRIM ? LÜTFEN BİR BAKIN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 10.sınıftayım Ankara içini tutturmak istiyorum. İyi bir üniversite istiyorum. Hedefim bilgisayar mühendisliği fakat derslerim ve üniversitemiz iyi olursa Tıp da olabilir eğer kazanamazsam başka mesleklere yönelicem. Lütfen yardım edin. Ben Ankara da 455 puanla Kalaba Anadolu lisesine girdim. Geçen sene pek çalışmadım. Dersler çok zor geldi salladım. Fakat şimdi aklım başıma geldi. Geçen sene matematiğim çok kötü 1. Dönem 60.00 2. Donem 70.00 civarı. Benim şimdi ODTÜ kazanma ihtimali nedir?
    Kazanabilir miyim şimdi hayvan gibi çalışsam ? Tecrübeli arkadaşlar ve diğer arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim Teşekkürler Bi de bi programim yok yardımı olun gunde kac test cozmem gerekir yardimci olun kitap okumalimiyim türkçe icin sınav süresi kısıtlı cunku
     ODTÜ NASIL KAZANIRIM ? LÜTFEN BİR BAKIN YARDIM EDİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim kazanırsın tabi. Şimdilik normal derslerine çalış 11 de başlarsın yavaş yavaş ygs çalışmalarına

• Kafalar pırıl pırıl..
  • Hayvan gibi çalışıp 1.olan arkadaşı görmedin sanırım. Olur yani neden olmasın. 10.sınıf sıkı tutmak için iyi bir zaman.

• 1- Bilgisayar mühendisliği istiyorsan matematiğini düzeltmelisin.
    2- Hayvan gibi çalışacaksın mecbur 2 proje değil de katsayısı yüksek olan derslerden 3-4 tane al
    3- 10.Sınıfta bu kadar çalışmana gerek yok sonra sıkılırsın illa çalışacağım diyorsan günü gününe çalış yarım saat bir saat test felan çöz.
    4- Kitap kesinlikle oku. Düz okuyup geçme okuduğunu anlamaya çalış.
    5- Azimliyazar.blogspot.com bu arkadaş 11-12 de çalışıp bilkent pc kazandı. Yazılarına bir gözat istersen.
    6- 2 üniversite arasında felan kalırsan benim bloguma da bir göz at. duzenliyazar.blogspot.com

Bu arada iyi reklam yaptım
  • Kardeşim bnde 10.sınıfım derslerime çalışıp ek olarak günlük 30 dk falan mat test çözüyorum. Bnce sen bnden daha avantajlısın bnm lisemden daha iyi bir liseye sahipsin ve hocaların kalitelidir bnm puanım 380 di yakındaki bir anadolu lisesindeyim izmirde. Ek olarak neden psiphon kullanıyorsun merak ettim 😄😄

• Okulda wi-fi ağına bagliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi de sınıfta özellikle yanındaki ve önündeki iki kişi çok inek çalışmadan yazmadan çok test çözmeden 100 aliyo ama diğeri 4 fizkk kitabı almış 100 alamadi şimdi ben bu inekleri nasıl geciyim

• Geç kalmışsın olmaz bu saatten sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.