Şimdi Ara

Odtü phys105 finali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yaşandı bu sınavda? Neden bu kadar radikal bir zorluk artışına gidilmiş diğer senelere göre anlayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. klasik soru gtume girdi.

center of mass in hizi olmasi gerekiyodu ama vermemisler.

testlerde de iki gezegen arasinda gidip gelen topu cozemedim, non of the above yaptim umarim dogrudur. zaten siklar cok kotuydu. hem r hem de d nin oldugu tek bir tane sik vardi diye ahtirliyorum.

• Hocam vizeler yapılabilir geldiyse final kanırtıcı oluyor curveü dengelemek için

Zorsa herkese zor rahat olun harf notları ona gore gelir

• Curve 25 gelmiş.

• jroptog J kullanıcısına yanıt

bruh

• Özbakan did a little trolling

• Klasik 2.sorusu zordan öte saçmaydı. Testleri zordu ve eledi beni. Çok düşük not almadıkça AA vereceğim dersi BA veriyorum bundan sinirliyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Kimya Bölümü
    2 yıl önce açıldı
    YBS OKUYANLAR KAZANDI
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Final omit olmazsa kesin AA alacak forum aslanlarına büyük ayıp yapılmış olunur.
    Fizik departmanı kapatılsın binasi makineye verilsin

• orientis O kullanıcısına yanıt

Kaç geliyor hocam ortalamanız? Ve sizce AA sınırı ne ceng tayfayı siz az çok biliyorsunuzdur

• sınavların ortalamasını al, ona +25 ekle AA sınırı o oluyor genelde. Ama baktın çok düşük çıktı ortalama 3 sınavın, ona +30-35 ekle garanti AA için

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Odtuclass'ta yüklenen notlara göre ortalama 46.64 oluyor ek ödev puanı ile birlikte. Ödev puansız 45.4. Buna göre sınır kaç gelir gibi? Bir de odtuclass'ta 0 olan notlar omitlenmemis oluyor dendi her notun yanında 2192 kişi yazıyor belki o ortalamayı oynatabilir az biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 25 Ocak 2024; 23:36:41 >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

80,81 olur gibi.

Bnim final yüzünden 78 maalesef,bugunüm bitti bu nottan sonra. Bir test sorusu hatırladığım gibi olsaydı 80 idi ortalama

35 ekleyince 81 oluyor. Keşke 78 falan olsa

• orientis O kullanıcısına yanıt

Gelebilir yine AA, enseyi karartmamak lazım

X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 29 Ocak 2024; 12:32:23 >
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt

valla bölüm derslerinde curve +30 her türlü AA getirir çoğu bölümde. EE, CENG , IE' de böyle. Benim curve +24 ile BA verdiğim ders olmuştu o yüzden +25'e AA dedim, +30 sa %99 AA gelir. Ama havuz derslerinde iş biraz farklı tabi, ben phys 106yı curve +28 ile AA verememiştim galiba, curve ortalama 51 filandı, benim ortalama 79du. Arkadaş 81 ile AA vermişti, o yüzden +30 garanti gibi düşünüyorum her derste. Amma velakin, hocalara da bağlı tabi. Ben curve +30 garanti AA getirir diye düşünüyorum

teşekkürler hocam. bölüm dersiydi söylediğim. tek taştan yatmak istemiyorum. buraya kadar gelmişken sınırdan bir dersi BA vermek çok koyar. hocaya durumu açıklayan mail atmayı bile düşündüm ama takmayacağını bildiğimden uğraşma zahmetine bile girmedim umarım 30 civarı aa getirir. teşekkürler tekrardan.

• Muhabbete bak hiçbir şey anlamadım odtü dili herhalde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

Kaç hocam sizin? Benim 78 küsür, ben BA gelir diyom %99. 80 olur gibi AA. 105'te 80 altına verdiklerini hiç duymadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.