Şimdi Ara

FİNAL: ODTÜ Sıralamaları Ne Oldu Ne Bekledik? (2023-2024) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
5
Favori
12.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyaset için ui kontenjan düşüşü etkili olacaktır alt alta yazanlar var ayrıca 3.5k dan sonra yazılacak en mantıklı yerlerden biri hukuk istemeyen için 3.5-5k arasında iibf bölümü yok tercih yapacak yani bu gapte etkili analizimde.

açtığım konularda, youtubeda vs yazacaklardan öyle gözlemledim. geçen sene yarı yarıya çekti bu sene yine iyi kıprar çünkü boşluk var hala doygunluğa ulaşmadı yine de belli olmaz tabi. bu yüzden böyle tahmin yaptım psikoloji daha iyi olabilir dedğin gibi 3te1i gitmiş kontenjanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 22 Temmuz 2023; 19:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de onlardan birisin tadını çıkar  

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

mantıklı geldi şimdi siyaset hakkında söylediklerin tamamen unutmuşum 5k ya indirdim.

• süper konu ve tutarlı tahminler oldu eline sağlık minimum %80 başarı bekliyorum  

hiçbiri tutmazsa pılı pırtı toplayıp kaçarım.

• biyoloji(mbg altına yazanlardan dolayı)

maden(ilk 50k bursları)

pete(ilk 25k bursları)

che(10-15k en mantıklı yerlerden)

stat (kontenjan düşüşü ve ilk 20k hak ediyor estü ceng bile 20k)

metalurji (kontenjan düşüşü makine gelmeyenlerin buraya girmesi)

uluslararası ve siyaset (bahsettiğim mevzular)

buralar biraz daha öne atabilir gerisi nokta atışı gibi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 22 Temmuz 2023; 19:34:46 >
  • @bupac1 odtü kimya'yı da kırmızıyla boya çünkü nerdeyse yarısı gitti kontenjanın(26-30k olabilir arkadaşım 58k ile girdi ag  ) bide endüstriyel tasarım var o da çok düştü o da iyi azalır iyi bölüm olduğunu düşünüyorum revaçta olmasa da onu da ekleyebilirsin mimarlıkta pişman olup buraya geçen çok gördüm iş imkanları daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 22 Temmuz 2023; 19:48:1 >
  • Faydalı.Petrol ve doğalgaz,kimya mühendisi ve Biyoloji daha da çekebilir tahminimce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgim yok hocam çok fazla :(

• Çok güzel olmuş elinize sağlık. Sadece makinenin o kadar ileri gideceğini düşünmüyorum. Eskiden 5.2kdan hatta 2000ler başında 2.5kdan alan bölüm adı çıktığı için 6.3kya geldi. HUM 2020 gibi geçince zaten sıralama yüksekse daha iyidir denen büyük güruh daha öne yazınca self fulfilling prophecy olarak hep önde kalacak.

Benim 5k civarı yapan arkadaşımın bölüme 60 veya 80 hatırlamıyorum gibi bir sıralamadan girdiğini varsayarsak benim tahminim bu sene max 5.5k falan olur.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

bu son söylediğiniz çok önemliydi hocam ben 30 kontenjan azaltışını çok gördüğüm için azalttıkça azaltmıştım düzenliyorum şimdi.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaşınız hangi yıl girmişti? Geçen sene 10 kişi kontejan azalmış 600 kişi ileri çekmiş makine. ben de 4.5k civarlarındayım makine istiyorum ama 30 kişi kontejan azalması çok sıkıntıya soktu beni

• Odtü eee 195+5'den 180+5'e düştü hocam.

• hoppel kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocam hızlı yaptığım için kaçırmışım +5 i sanırım. başka bulursanız bilgilendirin

• Industrial design eklenmemiş kontenjanı iyi düşmüş 28-30k yapar mimarlıktan daha iyi

• sıralamam 22600 sence odtü matematik gelir mi @bupac1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetg75 -- 23 Temmuz 2023; 16:54:36 >
  • aerobinary A kullanıcısına yanıt

Geçen sene girmişti. Geçen sene bu kadar ileri gitmesi direkt mühendislik eğilimi ile alakalıydı bence. Bu sene benim tahminim (kaynak tamamen oturma organım) 5.5k civari.

4.5k ile size çok rahat geleceğini düşünüyorum.

ODTÜ Makina'ya hoş geldiniz hocam  

• Ben uzay mühendisliğinin daha çok çekeceğini düşünüyorum. Geçen sene sadece 5 kontenjan azalışı olduğunda 1100 kişi çektiyse bu sene 10 kişi azaltıldığında daha çok çeker herhalde. Aynı zamanda itü uçak müh. kontenjanını da 20 kişi azalttı orayı yazanın burayı yazdığını da düşünürsek bence 3500 e falan çekebilir bu sene odtü.

• kyc1230 K kullanıcısına yanıt

3.770 de anlaşalım hocam itü olayını bilmiyordum 3.770 olarak güncelledim bir de çekme olayı üst sıralara gittikçe daha az insan bulunduğu için mantıken azalıyor. ama itü de 20 azalttıysa 3.8 olabilir ben yine de 4 civarı bie şey bekliyorum

müsait olunca ekleyeceğim kaçırmışımsım :( öğretmenlikleri atlarken bunu da geçmmişim sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.