tam sınır gibi hissediyorum gelir de gelmeyebilir de. |
FİNAL: ODTÜ Sıralamaları Ne Oldu Ne Bekledik? (2023-2024) (3. sayfa)

-
-
Hocam sanki devam eden temel bilim ilgisi stabil bir şekilde sürecektir ancak ilk 20k ya ne kadar çok yaklaşırsa o kadar çok mühendislik ve tıpla sıralama bakımından kapışmaya başlayacak gibi hissediyorum yani sonuç olarak 24k civarı bana daha mantıklı geliyor @bupac1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetg75 -- 23 Temmuz 2023; 20:13:10 > -
İnşallah hocam. Nedense makinaya rağbet çok az insanlar dillendirmiyor bile(genelde ilk tercihlerinde olmayıp yedek tercih olarak veya sıralamambakımından zorunda kaldıklarında yazıyorlar gibi). Zamanında bilgisayar dillendirildi uçtu şimdi endüstri dillendiriliyor o uçaçak gibi. Ben girmeden makina da uçmasa bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerobinary -- 23 Temmuz 2023; 19:24:20 > -
Odtü eee 2.094 --> 1.909
-
upp 6 gün kaldı.
-
ee 1.6k
i.e 2.4k
ceng 725
m.e 4.5k
aee 4k
rez
-
tercihler bittiğine göre konuyu uplama vakti tüm forumdaşlarımdan beklentilerini bekliyorum
elim şu an matematik ile istatistiği 20k civarına çekmek istiyor ama bilmiyorum. diğer bazı bölümleri de ankara faktöründen dolayı daha da öne çekmek istiyorum ama cidden bilemiyorum
AnEliz üstadları konuya bekleniyorsnuz
-
Şu odtü makine 5k'ya atsa da forumda ilk 5k hariç mühendislik yazılmaz tayfaya olan ateşim sönse
-
Hocamlar 40989 ile odtu petrol ya da inşaat gelir mi ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ikisi de rahat gelir bence gelmezse çok korkunç bir durum yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tm biraz iyimser sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangileri hocam ui ve sbky den emin değilim :/
-
ui 2.8k sbyk de 4k diyorum ben hocam sbky de çok fazla 3.5-4k arası yazan gördüm ben forumda.Orayı böyle yap bence
-
2850
4300 de anlalaşalım dediğinize yakın bir şey yaptm
-
econ da 2xxx görmez gibi ama doğru en muhtemel liste sizinki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangileri tuttu öğrenmemiz lazım acillll
-
metu stat 2k ile girdim. bekle beni open.ai
-
UPper chest workout
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X