Şimdi Ara

Odtu uluslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pbg tm 3 ;449 puanza 448 hadi en kotu 440 445 geldi diyelim odtu uluslar gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Neden uluslararası ilişkiler?
  • snowor kullanıcısına yanıt
    Hocam diplomat olmak dil ogrenmek istiyorum

• iibf yazmazdım ben olsam hocam çok mezun var.
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    Hocam burasi odtu ayrica hukuk ta oyledegil mi sizce?

• Aynı puan aynı durum. Up Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ITU KKTC YAZIP ISTANBULDA OKUMAK
    2 yıl önce açıldı
    BOUN-ODTU-ITU
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bigbatsy B kullanıcısına yanıt
    Hocam sen de uluslar istiyorsun?

• sermetabi S kullanıcısına yanıt
    hocam bölümle ilgili ekşi sözlükte eski mezunlardan çok iyi yazanlar var günümüz gözüyle onlarla iletişime geçerseniz çok iyi olur. hukukçu kendi işini açıp çalışabilir ama uluslararası ilişkilerde büro açıp çalışabilir misiniz bir fikrim yok o yüzden ne yorum yapsam boş. sıralaması gittikçe düşüyor odtü iibf bölümlerinin de çünkü iibfde ülke genelinde hızlı bir artış var.
  • kalburustu bi uni oldugunda ve kendini gelistirdiginde iibfnin her bolumu icin onun oldukca acik bence, ben de uli dusunuyorum up
    Hocam kararsizim(

En başından beri. Normalde yaptığım netlerin altında kalsamda bu yıl pek ümidim yok. İnşallah gelir hocam ne diyeilm :( Olmazsa Dokuz Eylül Psikoloji yazıp yabancı dilimle birlikte çalışmayı düşünüyorum napayım. Kısmet değilmiş. İç karartan bir yazı oldu ama. İnşallah gelir be hocam. Çok istiyorum. Kız arkadaşımlada çok yakın puanlar aldık PBG'de gösteriyor ikimizde istiyoruz.
    mezunlarla konuşun hocam üniye gittiğinizde mezunlarını takip ediyorlar mıymış diye sorun mutlaka bunlar önemli noktalar
    Hocam bir diplomat buldum odtu mezunu diplomatlarin cogunlugu odtilu aslinfa guzel de bir ingilizce yurtdisi imkanlari oldukca gelismis falan

Insallah hocam hayirlisi )

siz mezun bir gruba sorun hocam kimisi çok iyimser kimisi çok kötümser davranır ama ilgi alanlarınızı en iyi siz biliyorsunuz belki müthiş bir diplomat olacaksınız,gerekli araştırmayı yapıp ona göre tercih edin forumdakilerin dediğine de fazla takılmayın
    Ben çok öğrencisiyle konuştum. Biri mezunlardan tanıdığım hiç kimse işsiz kalmadı. Sınıf geçmek için çalışmadığın süece işsiz kalman çok zor demişti. Erasmus hakkındada eğer ki sen istemezsen gitmezsin zaten dil öğrenmek senin en büyük hedefin olacak demişti hocam. Bir gelse çok güzel olacak ama :(
    Allah razi olsun hocam cok sagolun

Hocam ablam da odtu sosyoloji ingiltere de erasmus yapti ingiltere sansi pek okulda yok hocam

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.