Şimdi Ara

ODTÜ vs BİLKENT EE /+475 oy (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
15.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git

ODTÜ vs BİLKENT EE /+475 oy

(En Son Oy Tarihi: 13.11.2024)
Giriş
  • 450 kişilik sınıflarda differensiyel denklem dersi görmek istiyorsan odtü.
  • Okulların sıralamaları size bir fayda sağlamayacak. Hocanın 10 tane makale mi yoksa 7 tane makale mi 25 bildiri 35 proje mi yaptığı sizi ilgilendiren bir durum değil. Hocalar sizi umursamayacak bile sizin gibi kaç kişi mezun etmiş sanki kapınızda kul olacaklar. Zaten haftada 2 saat zor göreceksiniz geri kalanda asistan gelecek. Siz gene kütüphanelerde sabahlayıp üni sınavından daha çok çalışacaksınız.
    İkisinde de mezun olup çok iyi yerlere gelen arkadaşlarım var. Türkiye'de savunma sanayisinde takılan da var. Yurt dışında çalışanı da. Hatta 3. sınıfta iş teklifi alan var.
    Eğer ben robotikte çok iyi olmak istiyorum ya da manyetik dalgaların içinden geçeceğim deyip hocalara odaklı seçim yapmayacaksanız ikisinden de hemen hemen aynı eğitimi alacaksınız.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Sanki 65 yaşında ordinaryüsmuş gibi daha birkaç sene önce bulunduğun statü olan “liseli” damgasını bi düşüklükmüş gibi orda burda savurman seni çok itici yapıyor be hocam.
    Ayrıca bu kadar basit bi şeyden liseli olmamaktan gurur duyuyorsan bu hayatta gurur duyacak çok az şey yapmışsındır belki de. Soru işaretleri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslas kullanıcısına yanıt
    Tercihler bitti mi bilmiyorum da çekinmeden yaz ya uğraşma milletle. Sen ne yazarsan yaz şunu yazsaydın dicekler. İstediğini yaz kafan rahat olsun.

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Bugün ve yarın da yapılabiliyor hocam

• Ne yazdınız

• GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    Bilkent

Edit: Tabi ki ankette daha yüksek çıktı diye değil 11.sınıftan beri ara ara araştırırım ve o zamandan beri hedefim Bilkent ti aslında. Tercih döneminde belki fikrim değişir diye boun ve ODTÜ yü de baya inceledim. Ama benim çizmek istediğim yol haritasında beni en iyi Bilkent in hazırlayacağını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslas -- 30 Temmuz 2019; 1:9:29 >
  • Teslas kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam herkesi meraklandırmıştınız
  • cecomanci C kullanıcısına yanıt
    :)) Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.