Şimdi Ara

ODTÜ vs BİLKENT EE /+475 oy (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
15.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

ODTÜ vs BİLKENT EE /+475 oy

(En Son Oy Tarihi: 13.11.2024)
Giriş
    Hocam Boğaziçi ve Koç'u daha üste yazdım. Ama gelmeyecek gibiler zaten. Aşağıya da ODTÜ'yü yazdım. Zaten dediğim gibi, bu alanlarda Odtü bariz geri kalıyor ama diğer rakiplerinden de iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum odtü mühendis yetiştirir, şirketlerde mühendis olarak çalışırsın. Ama bilkent, boğaziçi yönetici yetiştirir.
    Savunma sanayi şirketi falan açarsın ilerde biraz para kazandikdan sonra.
    Aselsan yan sanayi şirketi sahibi bir abim dedi aynısını bana. Kendisi bilkent ee mezunu.

• Bilkent EE yi başka üniversite bölümle kıyaslamak da biraz hakaret olmuş bilkente.

Odtü ye oy verenler hala yeni çağa ayak uyduramamış mağara adamı falan herhalde, hele biri hala hocaları odtü mezunu diyor...

1 Bilkent Labı = 5 Odtü Labı (swh)
    Gerek fiziksel imkanlar gerek kalite gerek uluslararasılık cevap belli...

AMA ÖZEL ÜNİVERSİTEDE PARAYLA OKUYORLAR YHA KALİTE ÇOK DÜŞÜYOR YHAAA BEN BENDEN KÖTÜLERLE OKUMAAAAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 26 Temmuz 2019; 23:48:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam abinize ulaşma şansım var mı ,2 gün sonra bitiyor tercihler bu süre zarfında

• Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hangi okul bölümdesiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon Lee Cooper

Bilkent EE yi başka üniversite bölümle kıyaslamak da biraz hakaret olmuş bilkente.

Odtü ye oy verenler hala yeni çağa ayak uyduramamış mağara adamı falan herhalde, hele biri hala hocaları odtü mezunu diyor...

AMA ÖZEL ÜNİVERSİTEDE PARAYLA OKUYORLAR YHA KALİTE ÇOK DÜŞÜYOR YHAAA BEN BENDEN KÖTÜLERLE OKUMAAAAM
    hayatında üniversite görmemiş liseli arkadaşlar internetten duyduklarıyla yorum yapmasın lütfen. hele ki odtü hakkında yok mağara döneminden kalmış labları yetersiz falan aşırı boş laflar.

konu sahibine şu videoyu izlemesini öneriyorum.

iki bölüm de seni aynı yola çıkaracak, ikisi de aynı kalitede ama odtü daha köklü bir kültüre (hem eğitim açısından hem de sosyal etkileri açıdan) ve mezun ağına sahip ve onun yanında devlet okulu olmanın dezavantajlarını taşıyor. burada konu açıp da günlerce liseli fanatikleri yarıştırmanı doğru bulmuyorum zaten tercihlerin bitmesine az kaldı.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    1 yıl önce sen de liseliydin ve 1 yıl önce sen de ekşiden duyduğun şeyleri yazıyodun

Şuanda da ekşiden duyduklarını yazdığını düşünüyorum

• GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    3 yıl oldu ben mezun olalı ve hiçbir mesajımda ne bilkenti kötüledim ne de odtü'yü yücelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon Lee Cooper

Bilkent EE yi başka üniversite bölümle kıyaslamak da biraz hakaret olmuş bilkente.

geldi yine bilkent sevici
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.