Şimdi Ara

ODTU VS BILKENT IE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bazı bölümler için notlar yeni açıklandı hocam ondan da olabilir Bilkent daha iyi dememizin sebebi

İkisi de çok iyi okullar ve bence artıları eksileri tartınca acayip farkları da yok. Hangisi gelirse gelsin ülkenin en iyi okullarından birini kazanmış olacaksınız ve şimdiden tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tats -- 31 Temmuz 2020; 18:9:27 >
  • Oğuz Ergin hocamızla görüntülü konuşma fırsatı buldum bu konu hakkında, sanırım bazı yanlış anlaşılmalar olmuş. Hocamız bilgisayar mühendisliğini öğrenmek isteyen birinin başka bir bölüm okuyup sonrasında yüksek-lisans vs. yapmaması gerektiğini düşünüyor. Doğru olanın bilgisayar mühendisliğini baştan okumak olduğunu vurguladı hocamız, ayrıca Tobb üniversitesinin bilgisayar mühendisliğinin kalitesinden bahsetti. Tercih yapacak arkadaşlar youtube " " kanalından hocamızın videolarını inceleyebilir. Saygılarımla ..

• JuernofbaN kullanıcısına yanıt
    Sabancı başlıklarının altındaki kuyruk acının nedeni belli oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca heralde lisansı ee üzerine okuduğu için hala gergin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kreutz kullanıcısına yanıt
    Sanırsam birazcık hocamızda pişmanlık var aynı şekilde o günlere dönebilseydi ODTÜ yerine bilkent yazabileceğini iletti bana. Ama sanirim hocamız şimdiki düşünceleri olsaydi Ee yerine Cs okumayi tercih ederdi, ben öyle anladim. O yüzden sanırım bana biraz kırılmış, ben insanların yüksek lisansla olsun bu açığı kapatabilecegini düşünüyordum ama hocamiz bu farki kapatmanin kolay olmadığını kendinin yillarini bu yolda verdiğini iletti. Hocamizin geçmişi bu konuda bir ders niteliğinde bizlere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisinin şuan sitede araştırma alanlarında yazan konular : mikroişlemciler,gömülü sistemler, bilgisayar mimarisi lol .d
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.