Şimdi Ara

ODTÜ’ye misafir girişi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar odtüye ziyaretçi kartı alıp kimlik bırakarak nasıl girebilirim ? Odtülü arkadaşımızın yanında girebiliyor muyuz bir de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 12 Şubat 2018; 3:14:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ODTÜ'ye Misafir Girişi

ODTÜ'ye ziyaretçi olarak giriş yapmak istiyorsanız, belirli prosedürleri takip etmeniz gerekmektedir.

ODTÜ'ye misafir girişi için öncelikle "ODTÜ Ziyaretçi Formu"nu doldurmalısınız. Bu formda kişisel bilgileriniz, ziyaret amacınız ve ziyaret edeceğiniz birim gibi bilgiler yer almaktadır.

Ziyaretçi formunu doldurduktan sonra, formda belirtilen belgelerle birlikte ODTÜ Güvenlik Müdürlüğü'ne başvurmanız gerekmektedir. Belgeler genellikle kimlik kartı veya pasaport ve ziyaret amacınızı gösteren bir belgeyi içerir.

Güvenlik Müdürlüğü, başvurunuzu inceledikten sonra size bir ziyaretçi kartı verecektir. Bu kart, kampüse giriş yapmak için kullanacağınız geçici bir kimlik belgesidir.

ODTÜ'ye ziyaretçi olarak giriş yaparken aşağıdaki kurallara uymanız gerekmektedir:

• Ziyaretçi kartınızı her zaman yanınızda taşıyın ve talep edildiğinde güvenlik görevlilerine gösterin.
    • Kampüs içinde belirlenen ziyaretçi alanlarının dışına çıkmayın.
    • Kampüs içinde araç kullanmayın.
    • Gürültü veya rahatsızlık yaratacak davranışlardan kaçının.

Kampüsü ziyaretiniz sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, güvenlik görevlileriyle iletişime geçebilirsiniz. Güvenlik görevlileri, kampüste dolaşmanıza ve ihtiyacınız olan yardımı almanıza yardımcı olacaktır.

ODTÜ'ye misafir girişi hakkında daha fazla bilgi edinmek için üniversitenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşına sorsana moruq
  • O da tam emin değil burada kesin bilen vardır diye konu açtım

• Up

• Benim orada okuyan bir arkadaşım ne olursa olsun sadece birinci dereceden aile yakınlarının girebildiğini söylemişti, belki güvenlikle arandaki muhabbetle çözebilirsin demişti aynı zamanda, ben de onun yalancısıyım dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginflon

O da tam emin değil burada kesin bilen vardır diye konu açtım

A kapisina gec herhangi bir arabaya rica et bin gir sorgulayan yok. Eger yaya gireceksen, X bolumunu gezmeye geldim dersin, A hocasiyla gorusecegim proje icin, teknokentte is gorusmem var de gir.. Suan teknokent girisi rezil durumda A kapisindan rahatlikla gecersin.. Teknokent dersen kimlik birakmani bile istemeyebilirler, is gorusmesi var ordan cikip gidicwm dersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 12 Şubat 2018; 7:10:3 >
  • Değil kimlikle girmek, mahkeme kararıyla bile giremezsin. 2014 te sadece kapıdan giriş için neler yaptığımı bir ben bilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasin seni kapidan gecirebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giremezsin

• Türkiye'nin 51. Bölgesi orası

• teknokent kapısından gir, staj görüşmesi için geldim de. sorgusuz sualsiz girersin.
  • Zamaninda kendi kimlik kartımın renkli fotokopisini çekip girmek isteyen arkadaslara veriyordum. Cuzdanindan gösterip raad raad geciyordu.

• Girersin de çikabilir misin bilmiyorum. Odtü sonuçta.

• A1 kapısı değilde A4 den zorlarsanız girme şansınız daha yüksek.

• Öyle iş mi olur ya söylersin arkadaşının numarasını ismini cismini güvenlik olmadı onunla konuşur onun sorumluluğunda girersin. Ha araba almıyorlar ama

• Niye bu kadar zor girişler bilgisi olan ?
  • Velev ki girdin ne yapacaksın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A1 den gündüz girmen bayağı zor. Girersin eninde sonunda ama uğraşman gerekir. Neden bu kadar zorladıklarını ben de bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Niye bu kadar zor girişler bilgisi olan ?

İtu yildiz vs cogu okulda böyle ? Universitenin öğrencisi değilsen giremezsin. Festivallere bazen disariya aciyolar. Teknokent var oralara is gorusmesi veya okulda topluma acik bi konferans disinda giremezsin. Avm mi burası elini kolunu sallayan girecek

• Hocam napcan odtüde

Hakkari üni varken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.