Şimdi Ara

Odtüye yakın memurluk(Lise)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu lisesi .mezunuyum odtüye yakın bir yerde memurluk için gireceğim sınava. Vasıfsız olduğum için hizmetli kadrolarına baktım tüm ilçeler/taşra yazmış. Daha sonra istediğim ilçeyi seçebiliyor muyum tercih sırasında? Ayrıca hiç kütüphanelere alım olmadığını gördüm ankarada bu değişebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• milli eğitim müdürlüğü kendisi yerleştriyor galiba ama siz üniversiteyi söylerseniz ona göre ayarlanır herhalde.
    alımlarda kütüphane diye yazmaz. kütüphaneye alınacak elemanda memur diye geçer kılavuzda. ama o memur nerede çalışır onu bilmez zor :d
  • meb e genellikle shçek liler giriyor mebe girmek için shçek li olmanız gerek o da bu yaşta zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

milli eğitim müdürlüğü kendisi yerleştriyor galiba ama siz üniversiteyi söylerseniz ona göre ayarlanır herhalde.
    alımlarda kütüphane diye yazmaz. kütüphaneye alınacak elemanda memur diye geçer kılavuzda. ama o memur nerede çalışır onu bilmez zor :d

İstediğim yere girebilmek için kaç yapmalıyım tahminen? büyük ihtimal odtüde okuyacağım da para sıkıntısı olacak kazanabilirsem iyi olur benim için.

• zubalop Z kullanıcısına yanıt
    hocam normal lise mezunu olduğunuz için ve ilk atamada rahat bir şekilde atanmak için en azından 95 puan lazım.
    mesela 2012 de ki sınavdan sonra ki atamada 2001 koduyla ankarada alan bölümler hacettepe hizmetli 97-95 puanlarla girilmiş.yök'e bekçi 96 puanla. türkiye elektrik iletimime hizmetli 96 puan dağıtıcı 100 puanla girmiş
    odtüye girebileceğinize göre bu puanı rahat yapabileceğinizi düşünüyorum.
  • Çok teşekkür ederim epey faydalı oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.