Şimdi Ara

Ödüllü test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teste bulunan soruları cevplayan 5 kişiye Zombistan Hediye.

İçinde İstanbul geçen çizgi roman Çiztanbul hakkında sorduğumuz soruların cevaplarını bulmak çok kolay.

Hepinizi testimize bekleriz arkadaşlar...

http://beyazkitaplik.blogspot.com/2012/09/zombistan-hediyeli-ciztanbul-testi.html

• ...
  • Çiztanbul'u okumadığım için testi cevaplayamadım.. Ama blogunuz çok güzel, ilgiyle takip ediyorum, başarılar..
  • Geçen sefer böyle bi yarışmada tamamını doğru cevaplayan çıkmamıştı

Katılanlara başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Çiztanbul'u okumadığım için testi cevaplayamadım.. Ama blogunuz çok güzel, ilgiyle takip ediyorum, başarılar..

Çiztanbul'u okumadan da soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Tüm cevaplarwww.ciztanbul.com 'da

Blogumuz hakkında güzel yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederiz.
  • Konu açıp sitenin reklamını yapmasalar ne güzel olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

Konu açıp sitenin reklamını yapmasalar ne güzel olucak

Bugüne kadar toplam 156 mesajım var sadece 5-6 defa konu açtım. Bunlardan 4 tanesini çekilişle kitap verdiğimizi kitapseverlere duyurmak adına açtık. Bir tanesini kitaplar hakkında kitap satış sitelerinde bulunan tüm indirimleri duyurmak adına diğerini ise hazırladığımız okur testlerini kitapseverlerin fark edip çözebilmesi adına bir başlıkta topladık.

Sitemiz iki kitapseverin, kitaplar hakkında yorumlarını paylaştığı bir blog sadece. Herhangi bir ticari kaygımız yok. Evet daha fazla kişinin yazdıklarımızı okumasını, kitap testlerimizi çözmesini istiyoruz. Hediye ettiğimiz kitaplardan Donanim Haber kitapseverlerinin de haberi olmasını istiyoruz ve bunun kötü bir şey olduğunu da düşünmüyoruz.

Reklam için tüm forum sitelerini gezen insanlar değiliz. Blogu açmadan önce herhangi bir kitap hakkında bilgi almak istediğimizde ilk geldiğimiz adres Donanim Haber olduğundan bu forumda olmalı ve katkı sağlamalıyız diye düşündük. Siz her ne kadar reklam olarak göreseniz de biz Donanım Haber okurlarına katkı sağladığımızı düşünüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kitaplık -- 4 Ekim 2012; 1:36:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Test
    3 ay önce açıldı
    test
    2 yıl önce açıldı
    test
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.