Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1024 Shader ve 64 TMU ile sanıyorum ya kafa kafaya ya da hafiften geçiyor da olabilir emin değilim elimde GTX 1050 kart yok olan bir arkadaş varsa da Firestrike ya da Heaven Valley gibi test programları ile benchmark skoru atarsa karşılaştırmış oluruz.
  • 4 şubatta dfs bilgisayardan aldım geldiğinden beride kullanıyorum hedef sıcaklığı 80 derece biraz yüksek sıcaklıkta çalışıyor ancak hiçbir sorun olmadı, şansıma açık shader lı geldi, almak isteyenlere tavsiye ederim.
  • Baltakurt B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler uyguladım ve oldu.
  • 80 derece gpu için normal olabilir ama ramler ve vrm ler çıplak duruyor. kartın ömrü için isterseniz fan hızını amd wattman ile ayarlayın.
  • benim kart anormal şekilde serin çalışıyo boşta 26-27 civarı yükte 60 max gibi nasıl 80 oluyor sizinki chipsetmi çok ısınıyor yada anakart besleyemiyormu merak ettim
  • GuvenV G kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek :)
  • Merhaba.4 gündür bu şekilde kullanmaktayım kartı.Apex legends ve dota 2 oynadım daha mavi ekran hatası veya çökme durumuna rastlamadım.oyunları kısa süreli oynamadım.hele dota 2'yi oyunu arka plana bile almadan yaklaşık 4saat oynadım.her ne kadar hardlock şekilde gelmiş olsada şansımın donanımsal olarak yaver gittiğini düşünüyorum :)
  • Hamand kullanıcısına yanıt
    Önce MSI'ın Unlocked biosunu yükleyip kartın 1024 shaderını açmayı denediniz mi?
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Sizin rehberliğinizde herşeyi denedim ama hardlock olduğuna ikna oldum sonunda
  • @HWS

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Mesajınızdakileri yaptım kartım hardlocklu çıktı. İade talep ettim, fakat kartı göndermeden orjinal biosu yüklemeyi düşünüyorum.

Biosumuzun backupunu alınca RX460.backup diye bir dosya oluştu. Flash unlocked bios.bat dosyasına unlocked bios yerine bunu gösterirsem orjinal hale getirir mi?
  • oyun oynayan arkadaşlar fan sesi rahatsız ediyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    çok zorlayan oyunlar oynamadım ama benm fan 1500 rpm i geçmiyor kartı çok yoramıyorm heralde. o yüzden fan sesi falan gelmiyor bana
    Bir önceki ekran kartım gt730 çok daha fazla fan sesi vardı.belli bir ses var ama sesi açık oyun oynuyorsanız hissedilmiyor
  • Baltakurt B kullanıcısına yanıt
    Hamand kullanıcısına yanıt
    hocam ben sadece wot oynuyorum. şu an 2 defa fırınladığım gtx 460 kullanıyorum. ucuz yollu bunu alıp devam edeyim diyorum. mevcut kart bazen fanı deli gibi çeviriyor. bu yeteri olacak mı bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 15 Şubat 2019; 0:10:22 >
    kasanın diğer gürültülü fan sesleri içinde kaybolup gidiyor.o yüzden anlamam zor ki %50- ile 60 arasında ayarladım fan hızını,oldukça yüksek
  • Arkadaşlar ekran kartının fan hızı ayarını tam yükte 60 dereceyi fazla geçmeyecek şekilde ayarlayın, ekran kartı korumasız 70 derece ve üstü derecelerde kart ısındığı için ilerleyen zamanlarda soğuk lehim gibi kötü hadiseler gelebilir. Bir zaman sonra yüklü bir para verip tamir ettirmek yerine, fan sesine birazcık katlanın :) yarın wattman ısı ayarlarlarimi atarım.

• x21 kullanıcısına yanıt
    RX460.backup dosyasını dosya uzantısı ile birlikte adını orjinal.rom olarak değiştirin ve bios.bat dosyasına sağ tık düzenleden bios adının olduğu iki satırı da orjinal.rom olarak düzeltip kaydedip çıkın. Sonra bios.bat dosyasına sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır deyip orjinal biosu karta geri yükleyin. Sonrasında pc'yi güvenli modda başlatıp ddu ile sürücüleri silin ayrıca C dizinindeki AMD klasörünü Shift + Del ile komple silin ve internet bağlantısını kasadan kesip pc'yi yeniden başlatın. PC açılında güncel sürücüyü kurun bittikten sonra yeniden başlatmadan patch dosyasına sağ tık yönetici olarak çalıştır deyip yamalayın sonra pc'yi yeniden başatın. GPU-Z ile son bir kez daha kontrol edip pc'yi kapatıp kartı kutusuna geri koyup geri gönderin.

• Hamand kullanıcısına yanıt
    Anladım yarın bence iade talebi oluştur veya değişim talep et ve yarın geri gönder hatta göndermeden önce ara 1024 shaderli olandan deneyip emin olun bir kartı göndermelerini iste.
    İdarelik almıştım zaten.Askerlikten sonra oyun için ayrı bilgisayar toplamaya niyetim var
    anladım hocam kart tam bir f/p zaten. Biraz araştırma yaptım bu kartla radeon wx 4100 donanım olarak aynı özelliklerde biri 2 gb ram diğeri 4 gb rami var. wx 4100 biosu atılabilir mi bunlara sizce. Eskiden bu mümkündü ama şimdi tabi bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.