Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HWS

Ben de şöyle düşünüyorum aynı parayı veriyorsun ama 1024 Shader 64 TMU olan bir karta sahip olabilecekken 896 Shader ve 56 TMU 'lu bir karta razı oluyorsun? Fazladan Shader ve TMU sana en az %5 ile %12 arası oyundan oyuna değişen bir performans artışı gerektirecek ki bunun için ekstra hiçbir şey yapmana gerek kalmayacak. Ben senin yerinde olsam kartı hemen değiştirirdim.
    tamam, ben de sana diyorum ki, 330 tlye bana bu kartın 896 shaderli versiyonunun verdiği değerlerden daha fazlasını verecek ikinci el olmayan bir kart öner, kartı değiştireyim. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 14 Şubat 2019; 18:16:10 >

• TheLegendy kullanıcısına yanıt
    ilk mesajımda ürün linki ve fiyatına kadar mevcut idi zaten :)
  • n11 de ki depopark satıcısını tavsiye ediyorum adamlar isteğe bağlı deneyip gönderiyorlar. Kendim bizzat aldım ordan ve 1024 shaderli gönderdiler. n11 de ki DFSBilgisayar için ise aynı durum söz konusu değil kesinlikle deneme durumumuz yok diyorlar. Zaten bu 896 shader sorununu yaşayanların hepsi DFSBilgisayardan alışveriş yapmış. Benden söylemesi benim kafam rahat şu an tekrar ediyorum n11.com depopark satıcısı linki de buraya paylaşıyorum.

n11.com depopark satıcısı - rx 460 374 tl ücretsiz kargo:

Ayrıca n11 de sevgililer günü kodunu girdiyseniz 33 tl indirim alabilirsiniz.

Monitöründe sadece vga çıkışı olanlar içinse bir link daha bırakıyorum.

HDMI TO VGA Dönüştürücü 20 tl ücretsiz kargo:
    urun.n11.com
    Hdmı To Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Görüntü - n11.com
    https://urun.n11.com/kablolar/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-goruntu-P202586633

Ekran kartını alanlar içinse sürücü-driver linkini bırakıyorum. Hangi windowsu kullanıyorsanız onu indirirsiniz.

Driver Sürücü:https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-400-series/radeon-rx-400-series/radeon-rx-460

• bugrakapan B kullanıcısına yanıt
    peki hocam 896 shader lı olanları kim isteyecek ki? hemde aynı fiyata?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

tamam, ben de sana diyorum ki, 330 tlye bana bu kartın 896 shaderli versiyonunun verdiği değerlerden daha fazlasını verecek ikinci el olmayan bir kart öner, kartı değiştireyim. ?

Alıntıları Göster
    Başka kart önermeye gerek yok firmayla görüş 1024 olanıyla değiştir Kart F/P ürünü ona lafımız yok sadece sıkıntı aynı paraya aynı ürün alırken kime ne çıkarsa modunda 896-1024 farkı olması.

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    firma da bilmiyor ki hangileri 1024 hangileri 896, kafalarına göre ellerini sallıyorlar kutuya, hangi kart denk gelirse yolluyorlar artık 1024 mü gelir 896 mı, Allah'a kalmış. yani iade etsem tekrar gelenin 1024 olacağı belli değil
  • x21 kullanıcısına yanıt
    hocam bios linkini verebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWS

Merhaba arkadaşlar,

2.kart da bugün geldi ve o da ilk başta 896 Shaderli çıktı. Dedim ki şansıma tüküreyim. Sonra ilk karta uyguladığım gibi önceki mesajlarımda anlattığım yöntemle bu karta da MSI RX460 2GB Unlock biosunu yükledim ve ne göreyim kartın 1024 Shader kilidi açıldı.

İlk kart Hardlock yani donanımsal kilitli olduğu için karta laser kesim yapılmış yani hiçbir şekilde kartın 1024 Shaderi açılamıyor. İkinci kart ise Softlock yani sadece yazılımsal olarak kilitlenmiş ve uygun Unlock biosu yükleyince 1024 Shaderi gördüğünüz gibi açılabiliyor.

Aşağıda 2 kartın da GPU-Z ekran görüntüleri bulunuyor. Her ikisinde de aynı sürücü kurulu ve MSI RX460 2GB Unlock biosu yüklü.

Soldaki kart Hardlock kilitli bu yüzden 896 Shaderdan yukarı çıkamıyor. Sağdaki kart ise Softlock kilitli ama 1024 Shaderi gördüğünüz gibi açılmış durumda.

Şayet sizin de kartınıza Unlock biosunu yüklediğiniz de 1024 Shader açılıyorsa kartınız yazılımsal kilitlidir ve açılabiliyordur ama yüklediğiniz halde 896 Shader gözüküyorsa kartınız maalesef donanımsal kilitlidir ve hiçbir şekilde açılamıyor demektir.

Kesin bilgidir arkadaşlar tecrübeyle sabittir.

MSI RX460 2GB Unlock biosunu nerden bulabiliriz ? bir de bu biosu ne ile yüklememiz lazım acaba ?

• Acanbulat kullanıcısına yanıt
    Satıcıya mesaj attım bir arkadaşın tavsiyesi üzerine. PS4 ile uyumlu olup olmadığını öğren demişti garantiye almak için. Satıcı bana onun yerine şunu önerdi;

Sizinkinde ses ve usb güç girişi bulunuyor mu? Birde monitörünüzün çözünürlüğü nedir? 1080p'de görüntüde sıkıntı olduğunu felan söyleyenler var. Emin olamadım bende. Bu ürünü kullandığınızdan eminsiniz değil mi?

Bu arada mobilden bakmıştımda, ilk mesaj diye başka sayfadaki mesajınıza bakmışım galiba. Kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 14 Şubat 2019; 20:1:59 >

• GuvenV G kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki beğenilen yorumlara bakın.
    Orada anlatılmış heeşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugrakapan B kullanıcısına yanıt
    Monitörünüzün çözünürlüğü nedir? Güç kablosuyla desteklemeyince görüntüde sorun olduğunu söyleyenler var. Siz problem yaşadınız mı hiç? Tam olarak şunu aldınız değil mi?
    urun.n11.com
    Hdmı To Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Görüntü - n11.com
    https://urun.n11.com/kablolar/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-goruntu-P202586633?

• Saul Hudson kullanıcısına yanıt
    hocam siz de aynı anakartı mı kullanıyorsunuz?
  • x21 kullanıcısına yanıt
    hocam ben gpu bios güncellediniz sandım. o kadar çok mesaj okudum ki kafam allak bullak olmuş.
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    verdigim linkteki urun ,kendi Sipariş geçmişimden bulup linkini kopyaladigim üründür.1080 p de hic bir sorunum yok.ilk mesajimdaki videolar 1080 p dir.cihaz gucunu hdmi den almaktadir(baktim hdmi de 5v +- pinout mevcutmus).tek dezavantaji ses cikisi ayrica mevcut degildir.ben sesi 2+1 den onboard audio ile aliyorum.monitirumde hoparlor yok.60 saati gecti oyun surem.

• Acanbulat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, iyi oldu bunu söylediğiniz. Bu arada bu shader sayısı konusunda tartışmalar var konuda ama sizinki 1024 shader sanırım, şanslısınız. Bende epttavm üzerinden almayı düşünüyorum yada kendi sitelerinden alacağım artık. Bu konuda bir tavsiyeniz varmı?
  • Birisi hp biosu geri yüklemek istiyorum fakat SubsystemID mismatch hatası alıyorum. Yardımcı olabilir mi birisi?
  • GuvenV G kullanıcısına yanıt
    flash unlocked bios.bat yazan a düzenle diyip orda MSIRX4602GBunlocked.t1 yazan yeri atacağın bios ney ise isim ve uzantısı ile yazman lazım Örn; Baffin.rom Atiflash ıda ATIWinflash olarak değiştirip yönetici olarak aç daha ayrıntılı olarak @HWS arkadaş anlattı zaten ilk sayfalara dönüp okursan daha ayrıntılı şekilde anlamış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baltakurt -- 14 Şubat 2019; 22:25:56 >
  • Arkadaşlar merhaba kart dün gözüme çarptı bugün konuyu görünce baya şaşırdım. 1024 shaderli model GTX 1050 yı gecermi ? Bende HD 6870 var oyun oynamam ama genelde çizim programları kullanıyorum ama directx teknolojisi eski kalıyor. Birde buna Radeon pro biosu yükleyebilir miyiz ?

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Yahu başka kart önermeye gerek mi var siz benim yazdıklarımı ya okumuyorsunuz ya da anlayamadınız anlaşılan sana çözüm sunuyorum değişim talep et ya da iade et yenisini al gerekirse 1024 shaderli kart gelene kadar bu işlemi tekrarla ya da aç telefon 1024 shaderli olan bir tane istediğini söyle rica et bulup gönderebilir misiniz de yani sen de tutmuş bana hala 896 shaderli versiyonunun verdiği değerlerden daha fazlasını verecek ikinci el olmayan bir kart öner diyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.