Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Psu yeterli bence yerinde olsa x5460 alıp overclock yapardım elde o kadar imkan varken önünü kesen bişey yok :) sistemler zaten eski yükseltebildiğin kadar yükselt. Xeon takmak ıcın bıos güncellemen lazım zaten şimdiden güncelle Gigabyte @BIOS programı ile direk windows üzerinden.
  • Arkadaşlar Psu 12V kanalından 216W veriyor Xeon e5450 ve Rx 460 yeter mi benim sistemle aynı sisteme sahip olan ve kullanabilen kişiler var mıdır forumda?
  • Biliyordum böyle olacağını stoklar bitmiş keşke Psu'm yeter mi diye düşünmeyip alsaymışım ah be
  • Burada fiyat uygun. Havale ile 345 TL.N11 de mağazası var ama hiç alışverişim olmadı firmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakkin kullanıcısına yanıt
    Dostum çok teşekkür ederim önerin için. Güvenilir bir mağaza mı bu mağaza? Arama yerine de düşmüyor baya baktım ama böyle bir siteyle karşılaşmadım. Ayrıca garanti konusu nasıl bilgin var mı?
  • Gördüğüm kadarıyla N11' deki firma yorumları iyiydi. Başka ürünleride vardı, araştırabilirsiniz. N11 mağazası.

www.n11.com
    onlinealisveris - n11.com
    https://www.n11.com/magaza/onlinealisveris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 24 Şubat 2019; 23:20:39 >

Evet biraz inceledim iyi gibi ama Rx460'ı N11'de satmıyorlar. Güvenebileceğimi düşünüyorum ya bakalım.
  • arkadaşlar bunu alıp gtx 670 i satmak mantıklı olur mu?
  • Kartlar bittimi en sonunda, en düşük 450 leri bulmuş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var !
    Ben de rx460 aldım hdmı ile TV ye görüntü verirken aktif hdmı VGA çeviri ile görüntü alamıyorum monitör 8 -9 yıllık uyum problemi olabilir mi ? anakart güncel biosu
    Anakart MSI 870a g54
    Thermaltake 600w PSU
    Phenom ıı 955 be
    Çevirici
    www.vatanbilgisayar.com
    S-LINK SL-HV56 HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/sl-hv56-hdmito-vga-cevirici.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki026 -- 25 Şubat 2019; 0:7:3 >

• miki026 M kullanıcısına yanıt
    ben de aynı kartı monitörde (7 yıllık samsung) hdmi to vga ile kullanıyorum. Sizdeki dönüştürücü bozuk olabilir. Bendeki dışarıdan bakıldığında şu linkteki ile aynı : hdmi to vga

forumda geçmiş sayfalarda tavsiye edilen bir dönüştürücünün linki de vardı.
  • Yeter hocam benım psuda aşağı yukarı öyle. 90w işlemci 75w kart max yeterli gayet.

Hadi hayırlı olsun stoklar bitmiş gibi bişey. tek biyerde kalmış oda fiyat performans olmaktan çıkmış artık.. Son bir iki ay içinde bitane kapan arkadaşlar güle güle kullansın 1 sene sonra 400e 2.el satarız bu gidişle artık
  • HawrecT kullanıcısına yanıt
    Hocam çeviriciyi aldığım yere götürdüm adam kendi bilgisayarına taktı çalıştı bozuk değil dedi iade edemedim . Çözünürlük farkı mı acaba sorun olan diye düşünüyorum

• Merhabalar, gigabyte p35 ds3l anakart, q9550 işlemci, 4gb ddr2 ram, 400w da psu ya bu kart nasıl gider. Anakart tam olarak destekler mi?

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak desteklemiyor bence hala net bir cevap alabilmiş değilim bende bu konuda Pci veri yolu alakalı ile 1.1 bağlanıyor bizimkiler ama ekran kartı 3.0'a kadar destekliyor.
    Bu arada işlemcin oyununa göre darboğaz yapıcak overclok yapman gerekecek, tabiki ram'de en az 8 artık bence. 4 gb ile lol gibi oyunları oynarsın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetTurgut1 -- 25 Şubat 2019; 10:27:14 >
  • 4 GB OC RX550 mi, yoksa bu mu ?
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    rx 460 bence testlerde daha iyi performans veriyor.
    Hocam bu siteye mail attım.Siteyi güncelleyememişler stok yokmuş ama benim bulunduğum şehirde aldığı fiyata satan bi satıcı gördüm letgo'da.Oradan aldım geldi test ettik falan 350'ye kapattık.Şu an kullanıyorum kartı.Dünya varmış yahu şu gt730'dan sonra
  • medyanet60 kullanıcısına yanıt
    Letgo'da sıfırını 350'ye satan bir satıcı buldum.Ondan aldım geldi test ettik falan çalıştı.Onun pc'sinde görüntü gelmemiş.Şuan pc'de takılı ekran kartı.Full yükte 48W kullanıyor.Skyrim falan oynadım biraz dünya varmış gerçekten ya gt730'dan sonra
  • arkadaşlar bildiğiniz üzre n11'de sadece 1 tane mağazada ürünler kalmış ve onlar da fiyatları 420 tl ve 490 tl yapmışlar, bence hala satın almayı planlıyanlar olarak fiyatların düşürlmesi yönünde baskı yaparsak fiyatları 400 tl ve 450 tl yapabiliriz bu kartın 4gblık oclu çift fanlı hali 900 tl , enayi miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.