Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MehmetTurgut1 kullanıcısına yanıt
    mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    Destekliyor . Nasıl gider konusunu da 20 sayfa konuştuk belki , eski sayfaları okuyup öyle yorum yapsanız keşke .. Ayrıca burda konusu var benım sıstemım eski bir sistem. bu konuya göre kendi sisteminizi kıyaslayabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/oem-rx-460-ve-xeon-e5450-oyun-testleri--137230750

Rx 550 4 gb Vram kaldıracak kapasitede değil. Ekran kartları ramına göre seçilmez. o ramı kaldıracak mimari yoksa isterse 20gb olsun o kart çöptür. Rx460 ta her türlü iyidir rx550den..
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam iyi denk getirmişsin. Bu saatten sonra artık ucuz almak çok zor. Güle güle kullan.
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• medyanet60 kullanıcısına yanıt
    Evet bu saatten sonra zor.Teşekkürler

• medyanet60 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız biraz tembelliğe kaçtım kusra bakmayın. Aslında hiç okumamış da değilim fakat anakartımın bu ekran kartını desteklediğini bildiğim fakat tam olarak ekran kartının gücünü kısıtlamadan çalıştıracağı hususunda emin olmadığım için yazmıştım. Pci express 1.0 bildiğim kadarıyla 75w güç verebiliyor. Kart da 75watt tdp değeri var. Fakat ekran kartı yük altında daha fazla güç çekmek isterse pci slotu bunu veremeyeceği için anakarttan kaynaklı bir darboğaz olur mu diye aklıma bir soru düşmüştü.

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir performans düşüşü olmaz hocam . anakart o 75w sağlasın yeter. Bazı anakartlar 35w verebılıyor 1.1 versıyonda , birtek o tarz anakartlarda problem çıkar. eğer ekran kartı çalıştıysa takınca problem yok 75w verıyo demektır . %100 yük altında bıle 75w i bulamıyor zaten sorun olmaz. Zaten güç yetmese hatalar alırdınız darboğaz degıl
  • p5kpl se 'ye alsammı e5450 ya kafama takıldı 4 gb ram var ama bide benım anakart desteklıyormu cpu modlu gelse anakartı modlamam gerekiyor mu ?
  • vhmproject kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda cevap vermiştim aynı soruya diye hatırlıyorum ama yine vereyim. Aynı anakartı xeon e5450 ile kullandım 2 aydan fazla sorunsuz. Bios modlaman gerekiyor evet.
  • son bi soru anakarttaki centikleri kesmek lazım'mı bazzıları kesıyor her 775 kesmesı lazım mı xeon 5450 için.
  • vhmproject kullanıcısına yanıt
    Hayır. işlemciyi modlu alacaksınız zaten . işlemcinin kenarları kesilmiş oluyor direk oturuyor eski işlemci ile aynı şekilde takın yeter.
  • Arkadaşlar MSI afterburner programı ile powerlimit'i +30 target temperature'ı ise 70 derece olarak kayıt ettim sonuç olarak aldığım fps Max payne da 3/4 fps daha fazla oldu ve kart 70 derece de ve geçmiyor genellikle herkese öneririm (Max payne 3'ü bu kart ile en yüksek ayarlarda 120 fps lerde oynuyorum)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de görüntü alamıyorum bunun nedeni sizin monitör fazla eski değil mi . Aldığınız adamın monitörü eski mı acaba bir bilginiz var mı ben de sorun yaşıyorum da @Yoruldum artık lan..

• Kartım geldi ve sisteme taktım sıkıntısız çalıştı 1024 shader.
    En yüksek ayarlarda 1080p ETS2 oyununda 60 fps üstü alıyorum.
    Sanırım konudaki en düşük denenmiş olan sistem benimkiydi.
    2.sisteme can suyu oldu :)
    P5L-MX
    CORE 2 DUO 6600
    2X2 800MHZ DDR2 RAM
    230W POWER
    60GB SSD.
  • imfatalty kullanıcısına yanıt
    Ölüyü diritmişe benziyor hangi siteden aldınız link var mı

• 775p için en uygun f/p soğutucu bu almak istiyen varsa tavsiye ederim kuponla felan daha uyguna gelebilir.. satıcıda gorebildigim kadarıyla kırmızı ve mavi mevcut.. ama bu fiyata buz gibi yapacaktır.. bu hafta almayı planlıyorum aynı ürün aliexpresste 156₺

urun.n11.com
    Güçlü 6 Bakir Kanallı 3 Fanlı Ramtech X6 Cooler Fan - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/guclu-6-bakir-kanalli-3-fanli-ramtech-x6-cooler-fan-P236246917
    139.90₺

ekleme: buda aliexpress linki
    aliexpress.com
    US $20.4 15% OFF|High quality 6 heatpipe dual tower cooling 9cm fan support 3 fans 4PIN CPU cooler 775 115X 1366 2011 AM3 AM4 FM1 FM2 Ryzen-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/s2inlUy
    156₺ üç fanlı model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delikli Nane -- 26 Şubat 2019; 10:53:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1024 shader olanını depoparktan 389 tlye sipariş ettim az önce. xeon e5450 için darboğaz yapmaması ve coolermaster 390w power supply kullanmam nedeniyle bu kart ve gtx 750 ti arasında kalmıştım.garantisi olması ve gtx750ti yi tokatlaması nedeniyle bunu seçtim. 6gb ram olan sisteme 2 gb daha takviye yapıp witcher 3 oynamayı düşünüyorum. stok 2 tane felan kalmıştı alıcı olanlar değerlendirebilir.

şuan ki sistemi de yazayım
    anakart: Gigabyte GA-EP35-DS3 /modlu bios
    işlemci: Xeon e5450 stok fan ve stok hız
    ekran kartı: asus gt 730 2gd3
    ram: ddr2 800 kingston 2x3
    hdd: SAMSUNG HD160JJ 160GB 7200 / WD 250 GB 7200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxis -- 26 Şubat 2019; 12:45:34 >
  • peki ya bu işlemci şuanki planladığım sistemde sorun çıkarır mı ?
    intel core 2 quad q9550
    4 gb ddr2 ram
    gigabyte ga-g31m-es2l anakart

bu arada overclock yapmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpazJR61 -- 26 Şubat 2019; 13:59:22 >
  • SpazJR61 kullanıcısına yanıt
    Valla konudaki en düşük işlemci bende (core 2 duo e6600) sıkıntı yok ama çatır çatır full hd yüksek ayarda ETS2 otnuyorum.
  • Delikli Nane kullanıcısına yanıt
    Hocam 700gr yazıyor eski anakartlarımızı çatırdatmasın?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.