Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla aldığıma pişman oldum kartı . Monitörü denedikten sonra büyük ihtimal satacağım kartı .

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bendeki kart 1024 shaderli video çekimleri bitsin birkaç güne kadar kartı satacağım buradan yazarım almak isteyene 350 TL 'den veririm.
  • vga to hdmi dönüştürücü kullananlar, dalgalanma sorununu hafifletecek önlemler var mı acaba?
  • x21 kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum ama hiç dalgalanma olmadı.tazeleme oranlarını değiştirmeyi denedinizmi,? hangi çözünürlükte oluyor?
  • Acanbulat kullanıcısına yanıt
    Hocam 1920x1080 çözünürlük 60 hertz. Monitör 59 ve 60 destekliyor sanırım. İkisinde de oluyor. Acaba driver etkiler mi?
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Haydaa niye satiyosun usta o kadar ugrastin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyanet60

Ona da cevap vereyim Biosa girip LOGO animasyonunu Disabled yaparsan o bozuk görüntü gelmez. nedense bu ekran kartı anakart logoları ile anlaşamıyor
    beni eklermisin ? bir kac soru sormak isitiyorum
    Koray Yıldırımfacebook
    Koray Yıldırım
    https://www.facebook.com/Violentia.Hypnotica.Melancholia

Hocam vallahi 75 hertz monitorum var rx 460 ile yağ gibi oynuyorum hiçbir sorun yok işlemcim fx 8350 powerim 350w her türlü yetiyor sizin parçalarda bi sıkıntı olmasın 59 hertz monitorde fps ne kadar yuksek olursa olsun kasma oluyor 59 hertz yuzunden 75 hertz denerseniz ne demek istedimi anlarsınız
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Test etmek için bir hevesle aldım uğraştım evet 1024 olayını da çözdüm videosunu da bitireyim fiyatları uçtuğu için kart bulamayan gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşa helalinden o fiyata vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWS

Test etmek için bir hevesle aldım uğraştım evet 1024 olayını da çözdüm videosunu da bitireyim fiyatları uçtuğu için kart bulamayan gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşa helalinden o fiyata vereceğim.
    Hocam 1024 shaders olayını çözdüyseniz nasıl yapıldığını yazdınız mı? görmedim , bahsettiyseniz şimdiden paylaşır mısınız? paylaşacağınız videoyu merakla bekliyorum iyi çalışmalar

• vhmproject kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım facebooktan bakarsınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narcya

Hocam 1024 shaders olayını çözdüyseniz nasıl yapıldığını yazdınız mı? görmedim , bahsettiyseniz şimdiden paylaşır mısınız? paylaşacağınız videoyu merakla bekliyorum iyi çalışmalar

Alıntıları Göster
    Konu baştan sona 1024 shaders olayının nasıl çözüleceği ile dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -QAism-

Hocam vallahi 75 hertz monitorum var rx 460 ile yağ gibi oynuyorum hiçbir sorun yok işlemcim fx 8350 powerim 350w her türlü yetiyor sizin parçalarda bi sıkıntı olmasın 59 hertz monitorde fps ne kadar yuksek olursa olsun kasma oluyor 59 hertz yuzunden 75 hertz denerseniz ne demek istedimi anlarsınız
    Hocam benim bir sorum olacak CrossFire oyununda fps 50-80 arası geziyor The witcher 3 oynuyorum ondada 50 fps nasıl iş bu :O

İşlemcim q9400 8gb ram var oem rx 460 işte full hd monitör'de oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Konu baştan sona 1024 shaders olayının nasıl çözüleceği ile dolu

Alıntıları Göster
    Hocam konuyu uzun süre inceledim 896 shaders kildini açacak yöntemi gösteren mesaj göremedim, atılmış çok mesaj var , linklerede baktığımda birçok marka gpunun biosları var ama hp nin yok, ürünü brick yapmaktanda tırsıyorum , yapabileceğimiz bi yöntem varsa paylaşır mısınız?

• Narcya kullanıcısına yanıt
    Ürünü brick falan yapmazsın merak etmeyin konunun ilk sayfasındaki beğenilen yorumlara bakın kartın nasıl unlock edildiği detaylı olarak madde madde yazıyor aynen uygulayın. Bu işlemleri yaptıktan sonra gpu-z'den kart hala 896 gözüküyorsa kartınız donanımsal kilitlidir maalesef yapabileceğiniz bir şey yok.
    Ben dalgalanmayı bir kere fark ettim.hem de çok fazlaydı. onda da HDMI vga çevirici ısınmış gibi geldi. Ama sonraki açılışlarda bir daha olmadı. Bazen yapıyor galiba ben de anlamadım.

• Delikli Nane kullanıcısına yanıt
    O serinin işlemcileri Rx 460 a bile zaman zaman darboğaz yapacak kadar eskidiler.
  • Suppordle kullanıcısına yanıt
    valla hocam yapcak bisey yok gittigi yere kadar tum sistemi kurdugum zaman ilerde sadece anakart ve islemci değiştirip birçok parçayı kullanmaya devam edeceğim, şu anda bütçe dahilinde ufak ufak topluyorum

zaten oynayacağım oyunlarda belli aaa oyun peşinde değilim zaten singleplayer oyunlarda hiç sarmamıştır beni , birçok online oyunda yetecektir x5460

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delikli Nane -- 1 Mart 2019; 15:51:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Delikli Nane kullanıcısına yanıt
    Sadece online oyunlar için sistem kuruyosan X serisi değil E serisi al xeonu , X serisi overlock için var , daha fazla ısınır daha fazla güç çeker. E serisi normal kullanıcı için daha ıyı. 4 ghz overclock ile AAA her türlü oyunu rahat oynatır ayrıca.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.