Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaman ve uygun bir soğutucu bulabilirsem değiştirmek istiyorum ben de kartın soğutucusunu.
    standart wattman ayarı ile fan 1400 rpm de gürültüsüz ama 75-78 lere çıkıyor. Wattman ile 60 a sabitliyorum bu sefer fan coşuyor 3000-4000 rpm e çıkıyor ses yapıyor. Zaten sistemdeki amd phenom işlemcinin soğutucusu da feci gürültülü çalışıyor. İkisi birleşince uçak pervanesi gibi ses yapıyor sistem. Öte yandan eski sisteme de fazla para gömmek pek mantıklı gelmiyor.
  • Bu forumda birkaç arkadaşın xbox360 lara dual nand Rgh yapmışlığım var,çok daha minik alanlarda Leh’im yaptım bu iş benim için fazla kolaydı doğrusu ve kesinlikle sende yapabilirsin inçe bir uç alabilirsin ve kapasitör sökerken mutlaka iki bacağada bulaşacak aynı anda eritecek kadar bol Leh’im teli uygulayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWS

F/P ürünü olmadığı kesin bu kartın fiyatı 350 TL iken gerçekten alternatifi yoktu bu kart için konuşacak olursak performans olarak 2GB RX460 ile arasında fark olmamasına rağmen sırf 4GB RX560 diye bu karta tutup 539 TL vereceğime forumda 600TL 'ye RX570 4GB satılan kartlar var hatta az önce gördüm 650 TL 'ye ASUS GTX 1050 Ti satılıyor ve 900 TL 'ye de GTX 1060 6GB ilanları mevcut.
    350 tl ile 900tl yada 650 tl kıyaslamaları çok doğru değil biz bu kartları ucuz diye aldık oyüzden şunu söyleyeyim kartlar bozuk değil bir kaç sürücü denedim en yeniler kesinlikle sorunlu sürücüler bu sebepten sorun yaşayorlar Bunun haricinde kartlarda sorun yok açılışta logo ekranını devredışı bırakırsanız kötü renkli görüntüler de gelmez İstisna olarak belki gerçekten 1. 2 kart bozuk çıkmıştır bu bütün kartlarım bozuk olduğu anlamına gelmiyor yani 350 TL’ fiyatıyla bu kartları gerçekten çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: HWS

Garanti durumlarına karşı bir miktar kart ayırmış olabilirler. Kart arızalı ise zaten değiştirirler ama önce kartı test edip sorun onda mı değil mi diye bakarlar sorun yoksa bu durumda sizin bileşenlerde bir uyumsuzluk sorunu olduğu sonucu çıkar ki sonuçta kullandığınız anakart Çinli yerli bir üreticinin çıkarttığı ucuz bir anakart normal X79 anakartlar ile kıyaslandığında OC kabiliyetleri kısıtlı YouTube'da incelemesi de vardı X79 'larda bulunan önemli özellikler ve ince ayarlar biosta bulunmuyor kırpılmış ucuz bir anakart işte fiyatından da belli bence güncel bir sistemde kartı test ettiğinizde çalışırsa hiç şaşırmam.
    Depopark bugün ücret iadesi yaptı N11 ile. Oem RX460 güzel karttı fiyatı uygundu ama benim başıma gelen bir sorun vardı sanırsam. Gtx960 ile yoluma devam edeceğim

• Şubat başından beri kartı kullanıyorum 1024 versiyonu gelmişti bana dark çevirici ile hdmi dan görüntü alıyorum amd sürücüm 19.2.2 hiçbir sorun yaşamadım, am4 anakart, benim anladığım kart sıcak çalışmaya ayarlanmış yada bu şekilde çalıştığı için bu fiyata satılıyor, hedef sıcaklığı 80 derece, soğutmayı bende dert etmiştim sıvı soğutma sistemi bile montajı yaptım ne yaparsanız yapın 80 dereceyi çok rahat buluyor oyunlarda, normalde zaten sıkıntı yok fanı bile çıkartın birşey olmaz :), çok çok iyi soğutma sistemi ile oyunlarda 70 derecede belki tutabilirsiniz ama değmez, kartın tasarımından kaynaklı diye düşünüyorum, şuan ısınma olayını kafama takmaktan vazgeçtim sıvı soğutmayı çıkardım kendi fanını taktım, ekran kartının karşısına kasam müsaitti 12cm sessiz fan vardı onu taktım standart ayarlarda kullanıyorum, kart performans olarak çok iyi, oynayamadığım oyun vardı onu oynadım ve bitirdim. Şuan fiyatı artmış sanırım yada stokta kalmamış olabilir, ben memnun kaldım bu kartla yola devam

• arkadaşlar ısınma sorununa kesin çözüm buldum. fotograftaki gibi bir kasa fanını soğutucunun üstüne sabitlerseniz stabil 61-62 derecede kalıyor.
    benim kart 1024 shader çıktı. 75 derecenin üstüne çıkmıyor diyen arkadaşlar var. tahminime göre 80'i görmeyen kartlar 896 shaderlı olabilir, tabi bu benim öngörüm. ama 1024 shader açık kartlar zorlandığında rahatlıkla 85 dereceye kadar çıkıyor. ben rade 3 motorsiklet yarışı ile denedim. bazı arkadaşların dediği gibi kartın üstündeki fan 80 dereceye gelinceye kadar 1500-1600 devirde dönüyor. 80'i geçtiğinde 2500 devire, daha üstünde de en fazla 2600 devire kadar çıkıyor. yani kartı tasarlayanlar 80 derecenin üstüne kadar bir tehlike görmüyorlar anlaşılan. ama en son devirde de çalışsa fan yetersiz kalıyor ben daha fazlasını denemedim ama 85 dereceye kadar çıkacak potansiyel vardı, ben en fazla 82 derece gördüm. rade 3 HD 7970 isteyen bir oyun. ultra ayarlarda , antialiasing 16x açık, kısaca olabilecek her şey full olarak denedim. bu arada söylemeden geçmeyeyim. işlemcim G2020 olmasına rağmen darboğaz falan da olmadı. forumda konu açıp sorsam muhtemelen darboğaz olur derlerdi... bu ayarlarda 82 dereceyi gördüm ama dediğim gibi devam etseydim daha da çıkacak gibiydi. daha sonra resimdeki fanı tellerle kendi soğutucusunun üzerine sabitledim. isterseniz üstüne tam oturacak bir fanı vidalayarak da bağlayabilirsiniz. ama garanti kapsamında bir kart olduğu için ben kalıcı iz bırakmadan sadece tellerle sabitledim. sonuç fanı bağlayınca oyunu yine aynı şartlarda oynamama rağmen 61 dereceye kadar düştü sıcaklık. 62 derecenin üstüne de çıkmadı.

tabi önemli bir nokta kasa içi havalandırmayı sağlayan eksoz fanınızın çalışır halde olması lazım. yoksa kasa içi havalandırma iyi olmadığı için yine 72 dereceleri görüyor. benim ilk denememde kasa fanı açık değildi. denemeyi kasanın kapağı açıkken yaptığım için 61 dereceye kadar düştü sıcaklık, tamam bu iş oldu deyip kasanın kapağını kapatıp yerine koydum. ama oyunu tekrar test edince 72 derecelere kadar çıktı sıcaklık. kasa fanını aktif edince 61 derecede stabil şekilde çalıştı... isterseniz yeni konu açıp daha detaylı foto ve video ekleyebilirim. kendi fanı da çalışır durumda , 2 fan üst üste çalışıyor ama her hangi bir sorun teşkil etmiyor. kart bu şekilde gayet verimli oldu.

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 28 Mart 2019; 2:35:39 >

• Pratik hızlı bir çözüm olmuş, kasa havalandırması konusunda haklısın farkediyor.
  • kesinlikle basit ama etkili bir soğutma oldu. masaüstünde sıcaklık 26 derece.
  • Emeğine sağlık kardeşim.İki fan üst üste bende yaptım.Akıl senden denemeside bizden gibi oldu ama oldu.İlerde zarar açarmı bilmiyorum.Şimdilik bende 5 derece fark etti.Bu arada bunu konu açalım demişsin,aslında çok iyi olur bakalım daha ne akıllar çıkaçak ortaya.
  • intel dh61ww i5 2400 8 gb ramcreative x-fi ses kartı ile kulanıyorum bu kartı.Bundan önce gt 1030 vardı.Onda takılmayan oyunlar bunda takılıyorHalbuki bunda daha fazla fps alıyorum.Acaba driverler ile alakalımı.En son sürümü yükledim sürekli donmalar oldu.Bugün ise 19.1.1 olan sürümü yükledim donmalar çoğunlukla gitti.Sizler hangi sürümü kulanıyorsunuz?Teşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEPHYR

Kartlar sorunlu değil ama AMD'nin Radeon sürücüleri sorunlu ve özellikle adrenalin sürümü. Millet son sürümleri kullanmakta ısrar edince doğal olarak forum sorun var mesajı kaynıyor. Ayrıca birçok kişi benim gibi sırf merak veya deneysel amaçlı aldı fiyatından dolayı. Taktı kullandı hevesi geçti satıyor. Kimisi beklediği performansı alamadı cpu darboğazı yaşadı. Kimisi 896 yı 1024 yapamadı vs vs. Ben satmayı şimdilik düşünmüyorum. Eski bilgisayarımda takılı ve yeni sisteme geçmeden eski bilgisayarımda oyun oynayabiliyorum sorunsuz bir şekilde. Forumda eğer bakarsanız adrenalin sürücüleri konusu başlığı altında her modelden amd ekran kartının yeni sürücüler ile çeşitli sorunlar yaşadığını görebilirsiniz.

Not: Elbette bu satılan 1000 veya 2000 kart arasından bozuk 1-2 tane çıkabilir belki daha fazla oranını bilemem ama olur mu olabilir onları hariç tutmak gerek.
    Kesinlikle katılıyorum sana.Aynen bende driver ile alakalı diyorum.İlk başlarda bende teredüt ettim.Acaba bozukmu,şöylemi böylemi diye.Sonradan araştırdım biraz,driver sorunu olduğu kanatına vardım.En son driver ile neler olmuyorki.Eskileri ile gayet iyi çalışıyor.

• mutlu7 kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
  • 19.2.3. Sorunsuz şimdilik

• overclockk deneyen var mı ? güç limiti ve memory clock sona cekssem wattman'dan sorun olur mu büyük ihtimal olmaz ama tırssmadım değil oem ya =)
  • Arkadaşlar ben şuan 19.1.1 sürümünü kulanıyorum gayet memnunum.Beta larda sıkıntı oluyor.Bu arada wattman dan overclock yapanların çoğunda mavi ekran hatası veriyormuş.
  • gpu kullanımı %100 den %0 a aniden düşüp çıkması neden olur ve bu bir problem midir?
  • BENİM ANAKARTIM ASUS P5G41TMLX UYARMI RX460 2 GB LÜTFEN CEVAP VERİN
  • Uymasına uyar niye uymasın.Ama işlemcin ile dar boğaz yapar bazı oyunlarda.
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Driver yani sürücü yüzünden eski sürücülerden birini deneyin ben defalarca link verdim yoruldum artık link vermekten benim eski mesajlarıma bakın bulursunuz linkleri. Benim şu an kullandığım sürücü 1893 sorunsuz. Ayrıca msi afterburner kullanıyorsanız en güncel sürümünü kurun o da yapabilir.
  • Dükkanimda şuan satılık tertemiz kullandim garantisi 2 veya 3 ay önce bitti piyasadaki her türlü oyunu oynuyorum bi şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.