Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 de kartların ikinci elleri aynı fiyattan satışa sunulmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam, sürücü karmaşası yaşayanlar var sanırım. Size tavsiyem amd.com adresinden "Auto-Detect"i indirip kurmanız. Bu sayede size en uygun sürücüleri bulup sisteminize kuracaktır. Ben aldığımdan beri sorunsuz kullanıyorum.

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)
  • Deep Cool V95 VGA 100x100x15 mm bunu satın alıp taksak uyarmı acaba.Bilgisi olan lütfen bi cevab verirse sevinirim.Keza ona göre satın alacağım.Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu7

Deep Cool V95 VGA 100x100x15 mm bunu satın alıp taksak uyarmı acaba.Bilgisi olan lütfen bi cevab verirse sevinirim.Keza ona göre satın alacağım.
    hocam tavsiyem kendiniz hazırlayın soğutcunuzu, biraz zaman ve emek ister ama 10 15 tlye hallolur
  • Peki nasıl yapabilirim?
  • Eski bir kasam var ve anakartı bu model

Bu anakartla ( pci 2.0 x16 destekliyor sanırım ve rx 460 için pci 3.0 x16 gerekiyor) oem rx 460 ekran kartını kullanabilir miyim? Eğer kullanabilirsem a?ağıda yazdığım ekran kartına oranla kayda değer bir performans artışı olur mu? Işlemci dar boğaz yapar mı?
    Ayrıca işlemcide Cooler Master'ın tam modelini hatırlayamadığım bir işlemci soğutucusu takılı. Şimdiye kadar yapmadım ama olası bir overclock durumunda faydası olur diye düşünüyorum.

Şu anki sistemim
    Foxconn A7DA-S 3.0 anakart
    AMD Phenom II x4 955 Black Edition 3.2ghz
    XFX Ati Radeon HD6850 GDDR5 1GB 256 Bit Ekran kartı
    4gb 1333 Ram ( rx 460 ile beraber 4gb daha eklemeyi düşünüyorum )
    Thermaltake litepower 600w güç kaynağı
    1Tb Hdd ve Silverstone kasa.
    ViewSonic 23'' Hdmi ve Dvi çıkışlı, 1080p 75hz bir monitör var ( Ps3 bağlamak için almıştım sonradan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 25 Nisan 2019; 8:24:25 >

• ETS 2 de 60 derece iyi mi? Yüksek ayarlada
  • paxal kullanıcısına yanıt
    RX 460 ekran kartını sisteminizde kullanabilirsiniz, problem olmaz. Rami 8 gb yapmak fayda sağlasada işlemciniz eski olduğundan yeni nesil oyunlarda darboğaz yaşayacaksınız. OC konusuda ise bilgim fazla yok ancak Foxconn anakartlarının kalitesi düşük, çokda tercih edilmeyen marka olduğunu biliyorum.OC konusunda araştırma yapın dikkatli olun. Son olarak kullandığınız ekran kartından çok daha iyi bir ekran kartıdır RX 460.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 25 Nisan 2019; 10:45:24 >
  • Teşekkürler. Her güncel oyunu oynama gibi bir düşüncem yok aslında. Sadece arada oynadığım oyunlarda biraz rahatlama sağlasa yeter aslında. İşlemci çok fazla dar boğaz yaparsa rx460 ile hiç uğraşmayayım zaten.
    @sakkin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 25 Nisan 2019; 12:55:33 >
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Yinede fayda sağlayacaktır, almanız yararlı olacaktır. Bu ekran kartını Q9400 işlemci ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 25 Nisan 2019; 14:1:6 >
  • Şuan A8 7650K işlemcili sistemimde DDR3 MSI R7 250 OC 2 GB 128 Bit ekran kartım var ..

Sizce elimdeki R7 yi satıp bu Oem Rx 460 ı almaya değermi arkadaşlar .. Hayırlı geceler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Şuan A8 7650K işlemcili sistemimde DDR3 MSI R7 250 OC 2 GB 128 Bit ekran kartım var ..

Sizce elimdeki R7 yi satıp bu Oem Rx 460 ı almaya değermi arkadaşlar .. Hayırlı geceler..
    Hocam R7 250'den geçtim sizin gibi. İki kartın arasında uçurum var. Kesinlikle değer geçtiğinize. Fakat ne kadara buldunuz kartı önemli olan o. 400'den fazla vermem bu oem karta
    Ben ufak bir talihsizlik yaşadım, Kartın görüntü portları bozuldu(Monitör kaynaklı diye tahmin ediyorum, Diğer kartımıda yaktı.) Şuan yoluma GTX 960 ile devam ediyorum. 960 ile karşılaştırdığımda r7 250 den rx460'a geçerken yaşadığım etkiyi yaşamadım tabi

• Want to kullanıcısına yanıt
    Bende almak istiyorum zaten de üzerinde ki fan bana sorun çıkaracakmış gibi hissediyorum sanki oyun oynarken kartı sogutamayacak şekilde fan yapmışlar bu kart ile bu fan takılı uzun süre oyun oynayıp sıcaklık sorunu yaşamayan oldumu yada yaşayan varmi :)

• fanın kücük olduguna bakmayın fan hız ayarını yapınca uzun süreli oyunlarda hiç bi problem çıkarmadı daha bana
  • Piyasada sıfırı yok sanırım kartın. Malum sitelerde satılanlar da mining kartları herhalde, üç ay garantili diyorlar. Nasıl buluruz bu kartıı. Normal kullanıcıdan ikinci eli de olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloyjack

Hızlı cevap için teşekkürler,sürücüyü kurdum, bios da açılıyor,win logosu ve kendisi de her şey Normal yani aslında sadece başta ram sayma ekranında rengarenk
    Rx serisinin ana kartla alakalı çakışmalarından kaynaklanıyor önce Rx460’ta aynı ekranı gördüm daha sonra RX 570’te aynı ekranı gördüm Bunun kartlarımızın OEM oluşuyla ilgisi yok rahat olun hatta bazı 775 soket ana kartlarda PCI slota oturmayıp çalışmıyor RX serisi yarım havada az yamuk yumuk falan derken açtığı olur ama 1 saat ama 10 dakika sonra ekrana bozukmgörüntü verir Ekran kartın kesinlikle sağlamdır bu tarz durumlardan dolayı bir takım farklı kusurlu haller oluşabiliyor oem serisine özel deyil tüm RX lerde

• Kartı yeni aldım daha bir hafta olmadı. Ram alacağım vakite kadar sadece bf3 oynayabiliyorum şu an için. Ancak msi afterburnerden bakıyorum. 1600x900 Ultra da kart kullanımı kapalı küçük maplarda %20, büyük maplarda ise % 25 civarı geziyor. Cpu kullanımı da hiçbir zaman %100 olmadı(İ3 3220T). Bu normal midir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar uyku modundan uyanınca meydana gelen karıncalanma problemi 19.4.1 sürümüne güncelledikten sonra düzeldi. Yaklaşık 2 haftadır bu sürüm yüklü hiçbir sorun yaşamadım bilginize
  • Satmayı düşünen varsa ulaşabilir ..
  • alonew0lfxx kullanıcısına yanıt
    hocam bendeki problemde şöyle rx460 ekran kartını kasaya takmadan açılıyor windows açılma sesi,mouse ışığı geliyor monitor bağlantısını taktğımda onboarda görüntüde geliyor ama onboarda takılı iken ible rx460 kartı taksam windows başlamıyor görüntü gelmiyor lütfen bir çözüm
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.