Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kartlar sorunlu değil ama AMD'nin Radeon sürücüleri sorunlu ve özellikle adrenalin sürümü. Millet son sürümleri kullanmakta ısrar edince doğal olarak forum sorun var mesajı kaynıyor. Ayrıca birçok kişi benim gibi sırf merak veya deneysel amaçlı aldı fiyatından dolayı. Taktı kullandı hevesi geçti satıyor. Kimisi beklediği performansı alamadı cpu darboğazı yaşadı. Kimisi 896 yı 1024 yapamadı vs vs. Ben satmayı şimdilik düşünmüyorum. Eski bilgisayarımda takılı ve yeni sisteme geçmeden eski bilgisayarımda oyun oynayabiliyorum sorunsuz bir şekilde. Forumda eğer bakarsanız adrenalin sürücüleri konusu başlığı altında her modelden amd ekran kartının yeni sürücüler ile çeşitli sorunlar yaşadığını görebilirsiniz.

Not: Elbette bu satılan 1000 veya 2000 kart arasından bozuk 1-2 tane çıkabilir belki daha fazla oranını bilemem ama olur mu olabilir onları hariç tutmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 16 Mart 2019; 16:0:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

sanırım cihazlar sorunlu satmak isteyenler çoğalmış
    almak üzereydim dfs bilg. sorularıma sağlıklı cevap vermeyince
    bende vazgeçtim
    Vallahi ben 1 aydır kullanıyorum Bi sorun görmedim şimdiye kadar bir sıkıntısı yok ne driver sorunu nede kartta problem var millet nası kullanıyorsa anlam veremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şekilde bende bir aydır kullanıyorum hiç bir sorunuyla karşılasmadım adrenalin 19.2.3 sürümü kullanıyorum hiç bir problemle karşılasmadım
  • Ayni anda çift monitör sağlikli kullanilabiliyormu ?
    Bu sekilde kullanan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler kartı 1/1.5 aydır kullanıyorum sadece iki saçma sorun yaşadım onlarıda kendim çözdüm. Bu wattman mıdır nedir her başlangıçta ayarlar sıfırlandı diye uyarı gösterip duruyordu bende bıktım tüm driverlari sildim sadece aygıt yöneticisinden ekran kartının driver'ını yükledim, ne bi wattman var ne zırt pırt çıkan uyarı var kurtuldum. Diğer sorun ise Ekran kartının ısıya bağlı fan hızı artışı aşırı saçmaydi, ekran kartım 82 dereceyi fln görüyordu. Bu da aşırı sinirime giden bi konu olduğu için bende ekran kartının bios'unu düzenledim ısıya bağlı olarak doğru orantılı yaptım (60 derece de %60 hız gibi) ve target temperature'ı 70 yaptım power limit de +30 da ekran kartım 70 dereceyi geçmiyor Drop fln da olmuyor aşırı sevindim (bilgisayar da iki hesap kullandığım için MSI afterburner ile fan ayarı yapamıyordum o yüzden mod bios yazdım)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alonew0lfxx kullanıcısına yanıt
    Hocam fan ayarınızı atabilir misiniz?Bir de Bios'tan power limit değiştirilebiliyor mu nasıl yaptığınızı da yazabilirseniz çok mutlu olurum iyi günler

• Bugün nasıl yaptığıma dair bi resimli anlatım koyarım. İşlemler maalesef ki biraz uzun.

• Merhaba Soğutucu taktım en yoğun çalışmada 66c bakıraltında nerdeyse macun yok
    3 ad kapasitör süküp arka tarafa geçirmek zorunda kaldım
    GEREK VARMI HİÇ GEREK YOK KENDİ SOĞUTUCUSUDA FAN EĞRİSİYLE GAYET İYİ

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fınıshed ın chına -- 18 Mart 2019; 22:31:28 >

• Fınıshed ın chına kullanıcısına yanıt
    Helal olsun güzel çalışma

• Ekran kartına soğutucu almak isteyen varsa sıfır açılmamış kutusunda Amazon.de faturalı buradaki ilanıma bakabilir.
  • m.n11.com
    Bıostar 4gb Rx560 Va5605rf41 Gddr5 128bit Hdmı Dvı Displayport 16 - n11.com
    https://m.n11.com/biostar-4gb-rx560-va5605rf41-gddr5-128bit-hdmi-dvi-displayport-16-P325884080

adamlar 896 ve 1024 olarak ayırmışlar fiyatı uygun 4gb vram var F/P almak isteyen kaçırmasın hayırlı günler.

• Yaklaşık 3 4 hafta önce rx460 alarak aranıza katıldım. R7 250'den geçtim. Performans olarak oldukça tatmin etti. HDMI girişinden görüntü alarak kullanıyordum. Bugün Viewsonic VA2349S aldım. DVI girişinden görüntü almayı umuyordum fakat işler umduğum gibi gitmedi. 2 farklı DVI kablo denedim fakat monitöre sinyal gelmedi. İlk başta monitörün arızalı olabileceğini düşündüm. Fakat başka bir cihazdan deneyince monitörün sıkıntısız olduğunu gördüm. Elimde DP to HDMI kablo vardı, Onunla HDMI çıkısına bağlantı yaptığım monitörümü kullanma başladım. Monitördeki DVI girişini ise Dönüştürücü ile HDMI'a dönüştürdüm ve HDMI ile kullanıyorum şuan. Benzer bir sıkıntı yaşayan oldu mu kartta yoksa sadece bana mı denk geldi DVI girişi bozuk OEM Rx 460

• F/P ürünü olmadığı kesin bu kartın fiyatı 350 TL iken gerçekten alternatifi yoktu bu kart için konuşacak olursak performans olarak 2GB RX460 ile arasında fark olmamasına rağmen sırf 4GB RX560 diye bu karta tutup 539 TL vereceğime forumda 600TL 'ye RX570 4GB satılan kartlar var hatta az önce gördüm 650 TL 'ye ASUS GTX 1050 Ti satılıyor ve 900 TL 'ye de GTX 1060 6GB ilanları mevcut.
  • Ekran kartının HDMI girişide bozuldu

• Want to kullanıcısına yanıt
    Dönüştürücüler bazen sorun olabiliyor mesela ben dönüştürücü olmadan iki tarafı hem DVI-D hem de HDMI kablolar ile aynı monitörde ayrı ayrı bu kabloları denedim ve hiçbir problem yaşamadım. Ama kartı sattığım arkadaş da kartı alır almaz kendi monitörüne takmış ama bios ekranı rengarenk bozuk bir şekilde gelmiş. Ona da dedim dönüştürücü kullanıyorsanız ondan yapabilir ben tek kablo kullandım diye ama arkadaşın anakartı da eskiymiş belki bu kart onda uyumsuzluk yapmış da olabilir arkadaşının anakartında deneyip bana yazacaktı ama daha yazmadı.
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Ilk dönüştürücü kullanmadan DVI D ile monitöre bağlantı yaptım görüntü alamadım. Kablo sağlam bu arada. Port bozuk dedim HDMI ile donusturuyordum, HDMI da bozuldu. Acaba monitor ile alakası olabilir portların bozulmasının, Notebook dan denedim monitor çalışıyor

Monitörden olduğunu sanmıyorum, kablonun da sağlam olduğunu söylüyorsunuz o zaman geriye ya ekran kartı ya da anakart ile alakalı bir sorun kalıyor. Kartı başka birisinin sisteminde çalıştırmayı deneyin sisteminizi bilmiyorum gerçi eski sistemlerde böyle bir sorun yaratıyor da olabilir elektronik bazen çok saçma sapan şeylerden bile sorun çıkartabiliyor kardeşimin sisteminde benzer bir sorun yaşamıştık gittik yeni sıfır kart aldık ondan önce anakartı garantiye gönderdik ekran kartını farklı slota taktık vs. ama sorun salak kablo yüzündenmiş kabloyu yeniledik sorun düzeldi mesela oradan biliyorum yani sorun muhtemelen gözünüzün önünde ama görmüyorsunuz işte bazen deneme yanılma ile tek tek tüm parçaları test etmek gerekebiliyor ondan dedim ben mesela 4790K'lı bir sistemde kartı kullandım ama sattığım arkadaş eski bir anakart kullandığını söylemişti eski anakartlarda yeni nesil kartlarda sıkıntı çıkarabilir.

• HWS kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını başka bir bilgisayara takma imkanım yok, Anakartim Huanan X79 Deluxe Islemcim Xeon E5 2660. Uefi bios var ve CSM kapalı. Önceden HDMI çalışıyordu. TV ile kullanıyordum. Sadece TVye HDMI ile bağlıyorum şuan görüntü yok. Ayni kablo ile Notebook bağlıyorum görüntü var. Depopark ile görüştüm. N11 den değişim oluşturun dediler. Göndereceğim bakalım durum ne olacak. Stokta bitti nasıl, sorun varsa nasıl değişim yapacaklar buda merak konusu

Garanti durumlarına karşı bir miktar kart ayırmış olabilirler. Kart arızalı ise zaten değiştirirler ama önce kartı test edip sorun onda mı değil mi diye bakarlar sorun yoksa bu durumda sizin bileşenlerde bir uyumsuzluk sorunu olduğu sonucu çıkar ki sonuçta kullandığınız anakart Çinli yerli bir üreticinin çıkarttığı ucuz bir anakart normal X79 anakartlar ile kıyaslandığında OC kabiliyetleri kısıtlı YouTube'da incelemesi de vardı X79 'larda bulunan önemli özellikler ve ince ayarlar biosta bulunmuyor kırpılmış ucuz bir anakart işte fiyatından da belli bence güncel bir sistemde kartı test ettiğinizde çalışırsa hiç şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fınıshed ın chına

Merhaba Soğutucu taktım en yoğun çalışmada 66c bakıraltında nerdeyse macun yok
    3 ad kapasitör süküp arka tarafa geçirmek zorunda kaldım
    GEREK VARMI HİÇ GEREK YOK KENDİ SOĞUTUCUSUDA FAN EĞRİSİYLE GAYET İYİ

modun böylesi :)
    kapasitörlerinde yerini değiştirmişşiniz. valla helal olsun.cesaret edemezdim.bir müddet çalıştıktan sonra bozulan bir hd 7850im var evde. çinden kapasitörde getirdim.lehimler çok ufak,benim kalın uçlu havya ile girişemedim,halen duruyor.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.