quote:Orijinalden alıntı: AcreaMKadıköy günlük güneşlik Adapazarı'nda tam bir yaz günü havası var.Günlük güneşlik [Tamam!]
quote:Orijinalden alıntı: CoderWriterAdapazarı'nda tam bir yaz günü havası var.Günlük güneşlik [Tamam!]Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: dotard Kadıköy günlük güneşlik quote:Orjinalden alıntı: OwRo Adapazarı'nda tam bir yaz günü havası var.Günlük güneşlik [Tamam!] Vay anasını bir burada yağmur var o zaman. Şimdi azaldı ama öyle böyle değildi yani çok fena yağıyordu.
quote:Orijinalden alıntı: Burhan*quote:Orjinalden alıntı: dotard Kadıköy günlük güneşlik quote:Orjinalden alıntı: OwRo Adapazarı'nda tam bir yaz günü havası var.Günlük güneşlik [Tamam!] Vay anasını bir burada yağmur var o zaman. Şimdi azaldı ama öyle böyle değildi yani çok fena yağıyordu.Alıntıları Göster kartal gunluk guneslik
quote:Orijinalden alıntı: 8kartal gunluk guneslikAlıntıları Göster Bahçeşehirin yarısı günlük güneşlik yarısı bulutlu. Birazdan burda da yağıcak sanırıma
quote:Orijinalden alıntı: 8kartal gunluk guneslikAlıntıları Göster avrupa yakası günlük güneşlik (tamam)
quote:Orijinalden alıntı: Master_Evilavrupa yakası günlük güneşlik (tamam)Alıntıları Göster 1.levent günlük güneşlik bir damla yağmadı / tamam
quote:Orijinalden alıntı: Fryderyk Chopin1.levent günlük güneşlik bir damla yağmadı / tamamAlıntıları Göster yalovada birşey yokgünlük güneşlik
quote:Orijinalden alıntı: Scott.yalovada birşey yokgünlük güneşlikAlıntıları Göster istanbul / fatih yanıyorum ! yardım edin. tamam.
quote:Orijinalden alıntı: Scott.yalovada birşey yokgünlük güneşlikAlıntıları Göster Artık dediniz dediniz sonunda burada da güneş açtı.
quote:Orijinalden alıntı: Burhan*Artık dediniz dediniz sonunda burada da güneş açtı.Alıntıları Göster Adapazarı'nda feci yağmur başladı!![Tamam!]
quote:Orijinalden alıntı: CoderWriterAdapazarı'nda feci yağmur başladı!![Tamam!]Alıntıları Göster Arkadaş Pendik'in dağında falan oturuyor heralde Maltepe cıvıl cıvıl.
quote:Orijinalden alıntı: snackersArkadaş Pendik'in dağında falan oturuyor heralde Maltepe cıvıl cıvıl.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Boykot Arkadaş Pendik'in dağında falan oturuyor heralde Maltepe cıvıl cıvıl. Minibüs yolu üstünde sayılır.
quote:Orijinalden alıntı: snackersArkadaş Pendik'in dağında falan oturuyor heralde Maltepe cıvıl cıvıl.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Boykot Arkadaş Pendik'in dağında falan oturuyor heralde Maltepe cıvıl cıvıl. Neresindensin maltepe nin ?
quote:Orijinalden alıntı: 8quote:Orjinalden alıntı: Boykot Arkadaş Pendik'in dağında falan oturuyor heralde Maltepe cıvıl cıvıl. Neresindensin maltepe nin ?Alıntıları Göster beylikdüzündeyiz her tarafı yanmaya başladı şimdiden zaten havuza gidicez bugün
quote:Orijinalden alıntı: unnamed911beylikdüzündeyiz her tarafı yanmaya başladı şimdiden zaten havuza gidicez bugün Alıntıları Göster alanya yağmur mu diyorsunuz dışarı çıkınca kızarmış tavuk gibi oluyoruz be
quote:Orijinalden alıntı: reosalanya yağmur mu diyorsunuz dışarı çıkınca kızarmış tavuk gibi oluyoruz be Alıntıları Göster İzmit serdar mahallesi'ne de çok güzel yağdı . Geçenlerde ki dolu yu zaten unutamıyorum Seka parktan eve dönerken donuma kadar ıslanmışlığım var
quote:Orijinalden alıntı: Arm the Homelessİzmit serdar mahallesi'ne de çok güzel yağdı . Geçenlerde ki dolu yu zaten unutamıyorum Seka parktan eve dönerken donuma kadar ıslanmışlığım var Alıntıları Göster Rize bile günlük güneşlik
quote:Orijinalden alıntı: ChiricoRize bile günlük güneşlik Alıntıları Göster Ümraniye'de tek damla göremedim.