Şimdi Ara

OFF KLASİK BİR SORU AMA YİNE KARARSIZLIĞA KAPILDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar 72 lvl kasar hood charım var pathosta ama lvl kasmaktan çok sıkldm ardreama geçip yeni heyecanlar aramak istiyorum :D sizce ne yapaym 72 lvl char ne bileyim yani 1 yıl sonra yine czde etkili olur mu eğer olmaz derseniz go ardream :(birde şeyden korkuyorum yüksek lvl charlarn hack yeme oranı yüksek ondan krktğm için :(
    itemler:
    dual md +8
    +7 shell set
    +7dd
    +7 spear
    +7 dual shard
    görev takıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaker92 -- 16 Nisan 2007; 23:29:48 >

• ne alaka sımdı cz iş yaparmı 72 lvl adamsan andream de ne ,işin var ben 66 lvl de 70 75 leri alıyorum
  • iş yapmaz ne demek ya itemlerini dizdinmi cnavar gibi char olur rogueymiş hemde sen ona item yapmaya bak 72 lvl char bırakılıp andreame geçilirmi yav
  • Bence 72 az bi lvl değil yani bence iş yaparsın cz de ama ardream çarını kasacağın zaman o çarı kasarsan 73-74 olursun ama senin biliceğin iş
  • 72 lvl charın var Ardream'a geçmek istiyorsun.Bende o char olacak.Kim takar Ardream'ı.
  • o zaman go go go 75 :D
  • sakın bırakma yaw neettin koçum lvl 72 rogue bırakılırmı devam et tabi ben hiç ronarkland a gitmedim orası nasıl bilmiyorum ama ardream aşırı sıkıcı bir yer hem 72 lvl roguenin asaleti yeter eğer harbi sıkıldım diyorsan knighta bi süre ara ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: webmaker92

Arkadşlar 72 lvl kasar hood charım var pathosta ama lvl kasmaktan çok sıkldm ardreama geçip yeni heyecanlar aramak istiyorum :D sizce ne yapaym 72 lvl char ne bileyim yani 1 yıl sonra yine czde etkili olur mu eğer olmaz derseniz go ardream :(

yeni heyecanlar arıosan hemen tıkla 0900 999 90 81
  • 75 yap bncede..ne işin var ardreamde..ben kendi mage imi 73 lvl yapsam ronarktan dışarı çıkmam.. bu arada istersen youtube da aratıver mrav1337 die.. 73lvl mage adam alayını alıo..mutlaka duymuşsundur zaten..5tane videosu var..seç beğen izle
  • quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

sakın bırakma yaw neettin koçum lvl 72 rogue bırakılırmı devam et tabi ben hiç ronarkland a gitmedim orası nasıl bilmiyorum ama ardream aşırı sıkıcı bir yer hem 72 lvl roguenin asaleti yeter eğer harbi sıkıldım diyorsan knighta bi süre ara ver.

anlamadim????SIKICI bir yer m???
    zevk almasini bilmezsen oyle olabilir..ardreame kimse laf edemez..nereye kadar lvl kasicaksin..80 mi olucaksin..kas 59a al sana mis gibi pk..

konuyu acan arkada$im sen patosdasin eski bir server degil..72 lvl charla cok ki$iyi kesebilirsin

• 72 lvl chara sağlam item yaparsan Charın iş yapar
    En az Dual +8 md +7 Shell Set ve DD olması gerekir

Ama bu itemleri bulamam diyorsan Ardreamda Klasik Dual +8 Cleaver +7Chitin Set le idare edersin
  • sen 80e kasmaya bak bırak npyi kasarsın
  • itemlerim var zaten
    +7 shell set
    +7 dd
    +7 spear
    dual md+8
    +7 dual shard
    falan filan işte
    tek eksikler takılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: webmaker92

itemlerim var zaten
    +7 shell set
    +7 dd
    +7 spear
    dual md+8
    +7 dual shard
    falan filan işte
    tek eksikler takılar...

bu kadar duper varken bu ıtemlar la cok fazla bısey yapmazsın oyudnan zevk almaya bak aktar bunları lvl 59 luk bı char a bak keyfıne
  • 72 adamsın daha ardream diyon.Czde takıl ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.