Şimdi Ara

Off-Road İle İlgili Tüm Bilgileri Burada Toplayalım (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
13
Favori
215.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göksoy

Bu arada onbaşılığada terfi etmişiz

Hayırlı olsun diyelim öyleyse.
  • Teşekkür ederim bir şey soracağım, sizin rumuzunuzun altındaki fotoğrafdaki Unimog sizinmi? araçtaki sizmisiniz? ve o yer Caddebostan Fethi Paşa korusu önümü?
  • quote:

Teşekkür ederim bir şey soracağım, sizin rumuzunuzun altındaki fotoğrafdaki Unimog sizinmi? araçtaki sizmisiniz? ve o yer Caddebostan Fethi Paşa korusu önümü?

Unimog bize ait ve ben şöför mahalindeki kişiyim hocam evet.Bu yer,29 Ekim Cumhuriyet Bayram Korteji'miz esnasında havalı kornaların rölesinin aşırı ısınma sonucu yanması yüzünden zorunlu mola vermek zorunda kaldığımız yer aslında.
  • Çok geçmiş olsun, tahmin ettiğim gibi benden çok gençmişsiniz. Yanlış anlamayın bunu olumlu anlamda söylüyorum.
  • quote:

Çok geçmiş olsun, tahmin ettiğim gibi benden çok gençmişsiniz. Yanlış anlamayın bunu olumlu anlamda söylüyorum.

Bu röle yanması başımıza genelde gelenlere nazaran bayağı önemsiz bir olay.Ayrıca yanlış anlamama neden olacak bir durum yok zaten ortada.
  • Ama en azından Off-road konusunu ve matematiği benden çok iyi bilyorsunuz. Siz makinacımısınız?
  • quote:

Ama en azından Off-road konusunu ve matematiği benden çok iyi bilyorsunuz. Siz makinacımısınız?

Hayır,ben Peyzaj Mimarlığı okuyorum.Bu konuya alakam aslen babamdan aşılanmış olmakla beraber,mekaniğe olan aşırı derecede merakım ile birleşmiştir.Babam da Orman Mühendisi olduğundan doğa,ve böylelikle de off-road tutkunudur.
  • Harika! peki off-road ve doğayı sevdiğiniz kadar caz müziğide severmisiniz?
  • quote:

Harika! peki off-road ve doğayı sevdiğiniz kadar caz müziğide severmisiniz?

Malesef pek dinlediğim söylenemez.
    TSM,elektronik,resim-heykel yaparken klasik,boş zamanlarda alternatif.
    Geniş ve birbirinden farklı bir müzik skalam var.
  • Çok güzel, müsadenizle ben çıkacağım, tekrar karşılaşmak ümidiyle, hoşçakalın, iyi akşamlar.
  • quote:

Çok güzel, müsadenizle ben çıkacağım, tekrar karşılaşmak ümidiyle, hoşçakalın, iyi akşamlar.

Görüşmek üzere,iyi akşamlar.
  • lütfen you tube deki awd 4x4 karsılastırmasını bulup izleyin yorumlarını bekliyorum selamlar
    allroad quattro nissan patrol
  • quote:

Orjinalden alıntı: RqJnr

Babam da Orman Mühendisi olduğundan doğa,ve böylelikle de off-road tutkunudur.

Babanız meslektaşımmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedekolsun

quote:

Babam da Orman Mühendisi olduğundan doğa,ve böylelikle de off-road tutkunudur.

Babanız meslektaşımmış

İstanbul Orman Fak. 84 mezunu kendisi,siz?
  • 89 KTÜ
  • Off-road konumuzu da bayağı boşladık bu arada.Nasıl etsek de rağbet yaratsak şu olaya bilmem ki.
  • getrag şanzuman nedir diğer şanzumanlardan farkı nedir biraz bilgi verebilirmisiniz
  • DOSTLARIM YUKARIDAKİ FORUMLARI YAKLAŞIK 4 SAATTEN BERİ MACERA FİLMİ SEYREDER GİBİ OKUYORUM.ÖZELLİKLE RqJnr arkadaşımız(yahu nıkın çok zor)ve ebu zer gıfarı dostumuz çok başarılılar.ELLERİNE YÜREKLERİNE SAĞLIK,SAYENİZDE İÇİMİZDEKİ ASLANI UYANDIRDINIZ VE OFF-ROAD ŞEVKİMİZİ ALEVLENDİRDİNİZ.TEKRAR TEKRAR VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM KENDİ ADIMA.OFF-ROAD HAKKINDA PEK BİLGİMİZ OLMASADA SİZLERİ UZAKTAN TAKİP ETMEK ÇOK HAZ VERİCİ.ARADA SIRADA SORULARIMIZA YANIT VERİRSENİZ MEMNUN OLACAĞIMI BİZZAT BİLDİRİRİM.BAŞARILARINIZIN VE PAYLAŞIMLARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.TAKİPE DEVAM DOSTLAR İYİ GİDİYORSUNUZ.
    UNUTMADAN HANGİ BABA SİZİN--(UNIMOG)--KAPALI KASA İSE SANKİ GÖRMÜŞLÜĞÜM VAR.ÇOK GÜZEL OLMUŞ ALLAH KAZALARDAN KORUSUN...
    quote:

Off-road konumuzu da bayağı boşladık bu arada.Nasıl etsek de rağbet yaratsak şu olaya bilmem ki.

• ÇORBADA BİZİMDE TUZUMUZ BULUNSUN İSTEDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 10 Mart 2007; 19:43:44 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.