Şimdi Ara

offf evlenmek çok zor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
9
Favori
9.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birader kızda evleniyor niye sen düşünüyorsun ki her şeyi sen damatsın damatlığını vs alıcaksın kız da gelin gelinliğini alıcak böyle saçma şey mi olur yeminle atardım nişanı mişanı keriz misin arkadaş
  • kız para nasıl kazanılıyo bilmiyor heralde ,

bu arada evlendikten sonra soğan ekmek yiyeceksiniz

meslek ne , öğretmen misiniz? (gelirde önemli)
  • Daha yeni evlendik. Gelinlik, kınalık, bindallı ve yanında kına sepetiyle beraber gelinbaşını tam 1.450 liraya maloldu. Gelinlike herkes bayıldı. Damatlıkta 600'e damattan aldım. Beyaz smokindi. Düğünüm her yönüyle mükemmeldi. İnce eleyip sık dokuduk ve değdi. Eşime çok dua ediyorum hiçbir şeyin aşırısına kaçmadı. Hepsini oluruna hallettik.

Düğün nasıl olursa olsun iki ay sonra unutulacak. Borcu siz ödeyeceksiniz. Kaynanayı sallamayın. Herkes bir ağızdan konuşur. Kim ne der kafasıyla düşünürseniz batarsınız. Kızla konuşmanız iyi olmuş. Tatlı dille inadınıza devam edin. Yola geleceklerdir. İki ay geç yapın düğünü bakın inatları nasıl kırılacak.
  • hll knk ev 100 bin düğün 30 bin araba 50 bin total 200.000 cash in a month

• Evlilik aşaması çok sıkıntı. Arkadaştan biliyorum, eşyalar alınırken bir sürü saçma sapan şey alınır ve çoğu zaman ya kız ya da erkek tarafından birileri bir şeyleri beğenmez, tutar çıngar çıkartır. Arkadaş beyaz eşyaların hepsini arçelikten almış, ben de anlıyorum kaliteli beyaz eşyadan, önceden beraber bakacağız filan demiştik. "Olm mal mısın hani beraber alacaktık" dedim ona, "ya kardeşim ben almadım kız tarafı gidip almış ben zaten anlamıyorum" filan dedi. Sadece buzdolabından 200 lira kazık, yazık günah değil mi onlara şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 13 Ağustos 2013; 18:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediKovalayanPsikopatFare

sen ayvayı yemişsin kardeş bak düğün salonu tutma nikah dairesinde herşeyi hallet bizmi öğretelim alla alla 700 tl ye düüğün al sana sonra bide nikahtan sonra aile arası yemek oh 35 binlira cepete

O senin dediğin zor be kardeşim, kız tarafından mutlaka bir kadın çıngar çıkarıyor düğün konusunda

• Nişanlık kumaşını 570 liraya aldım.

kınalık kumaşı 180 lira.

gelinlik tulu 300 lira ( 680 den indirim) astarı da 100 civarı bulur.

bunlar dışında 4 elbise için ipek kumaş aldım 300 civarı tuttu.

Kusura bakma ama senin hatun kıskanç elalemin ağzına bakan milleti çekemeyen biriymiş. Gösteriş için evlenilir mi.

düğün salonunda 1700 e tutacağım ekim sonunda düğüne beklerim 😎

• ModDoctor kullanıcısına yanıt
    "Zengini hayırsız evlat, memuru boyalı avrat, fakiri kuru inat batırır."

bunu sakın ama sakın aklınızdan çıkarmayın. sakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

"Zengini hayırsız evlat, memuru boyalı avrat, fakiri kuru inat batırır."

bunu sakın ama sakın aklınızdan çıkarmayın. sakın...

alkış alkış on numara söz bunu odamın duvarına çerçeve yaptırıcam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.