ben diesde oynuorm su an we benim 27 loto 250 abyss we 2 de chestim wardi...
arkadasar bu donemde Gm lerin uyuzlugu yuzunden NPC lere mod werildi ben yukarda saydiim itemlerden cikanlari soyleyeyim;
27lotto:: 17 pot 8fp 1 sword breaker 1 kek
250 abyss:: cogunluk pot chitin fp we en deerli item olarak iron x dustu
VE EN ONEMLISI CHEST arkadaslar bildiniz gbi chest (mavi) zor bulunan seylerdendir
neyse ben buyuk bir heycen defender of lord falan beklerken cleaver +5 ve chitin +1 dustu
arkadasim gold PRE aldigi gun SHARD we CS dustu oysaki benim premium un son gunuydu boyle gm lerin we oyuna
yanlış vakitte kırdışmışsın
presizler bence sadece lwl kasmalı we garanti yoldan para kazanmalı örneğin lamia kesip ondan çıkan ıronxi satmalı yada abyssleri direk satmalı.(bu arada bende presizim we asla pre almıcam)
NE YZIKKI
quote:
Orjinalden alıntı: monnoms7
slm millet....
ben diesde oynuorm su an we benim 27 loto 250 abyss we 2 de chestim wardi...
arkadasar bu donemde Gm lerin uyuzlugu yuzunden NPC lere mod werildi ben yukarda saydiim itemlerden cikanlari soyleyeyim;
27lotto:: 17 pot 8fp 1 sword breaker 1 kek
250 abyss:: cogunluk pot chitin fp we en deerli item olarak iron x dustu
VE EN ONEMLISI CHEST arkadaslar bildiniz gbi chest (mavi) zor bulunan seylerdendir
neyse ben buyuk bir heycen defender of lord falan beklerken cleaver +5 ve chitin +1 dustu
arkadasim gold PRE aldigi gun SHARD we CS dustu oysaki benim premium un son gunuydu boyle gm lerin we oyuna
Cs düşdü demek Cs'nin ne olduğunu biliyomusun ?
CENK OZR DILERM CS NIN NE OLDUNU BILIORM CHITIN SHIELD BEN YESIL OLMAYAN YANI GERCEK CHEST DEN BAHSEDIORM