Şimdi Ara

offff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben diesde oynuorm su an we benim 27 loto 250 abyss we 2 de chestim wardi...

arkadasar bu donemde Gm lerin uyuzlugu yuzunden NPC lere mod werildi ben yukarda saydiim itemlerden cikanlari soyleyeyim;

27lotto:: 17 pot 8fp 1 sword breaker 1 kek

250 abyss:: cogunluk pot chitin fp we en deerli item olarak iron x dustu

VE EN ONEMLISI CHEST arkadaslar bildiniz gbi chest (mavi) zor bulunan seylerdendir

neyse ben buyuk bir heycen defender of lord falan beklerken cleaver +5 ve chitin +1 dustu

arkadasim gold PRE aldigi gun SHARD we CS dustu oysaki benim premium un son gunuydu boyle gm lerin we oyuna

• yanlış vakitte kırdışmışsın
  • presizler bence sadece lwl kasmalı we garanti yoldan para kazanmalı örneğin lamia kesip ondan çıkan ıronxi satmalı yada abyssleri direk satmalı.(bu arada bende presizim we asla pre almıcam)
  • NE YZIKKI
  • quote:

Orjinalden alıntı: monnoms7

slm millet....

ben diesde oynuorm su an we benim 27 loto 250 abyss we 2 de chestim wardi...

arkadasar bu donemde Gm lerin uyuzlugu yuzunden NPC lere mod werildi ben yukarda saydiim itemlerden cikanlari soyleyeyim;

27lotto:: 17 pot 8fp 1 sword breaker 1 kek

250 abyss:: cogunluk pot chitin fp we en deerli item olarak iron x dustu

VE EN ONEMLISI CHEST arkadaslar bildiniz gbi chest (mavi) zor bulunan seylerdendir

neyse ben buyuk bir heycen defender of lord falan beklerken cleaver +5 ve chitin +1 dustu

arkadasim gold PRE aldigi gun SHARD we CS dustu oysaki benim premium un son gunuydu boyle gm lerin we oyuna

Cs düşdü demek
    Cs'nin ne olduğunu biliyomusun ?

• CENK OZR DILERM CS NIN NE OLDUNU BILIORM CHITIN SHIELD BEN YESIL OLMAYAN YANI GERCEK CHEST DEN BAHSEDIORM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.