Şimdi Ara

OFFFF OFF Getz'mi Yeni kasa Yaris'mi yoksa Corsa'mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak şuna.Hem de 1.3 seninki 1.0 dı.21 e belki daha aşağıya alabilirsin.
    http://www.sahibinden.com/orjinal_yeni_yaris_1_3_terraWQQaXQQ7089995WQQpXQQdisplayitem?keyword=yaris

Al bu da 20 ye alınır ama 1.0
    http://www.sahibinden.com/bayandan_otomatik_yaris_1_0_acWQQaXQQ7276567WQQpXQQdisplayitem?keyword=yaris

http://www.sahibinden.com/toyota_yaris_1_0_2006model_16000km_antalya_-_dedemanWQQaXQQ5451749WQQpXQQdisplayitem?keyword=yaris
    20500 istiyor.

Ara bak ne arabalar bulacaksın.Parayı göster ucundan,sıkışıksa vur kafasına pazarlıkla alÇok acımasız oldu pardon

• Şiddetle katılıyorum arkadaşa.
    Ayrıca 1.3 yaris ile 1.0 yaris aynı vergi yakıtı da yakın. Bence 1.0 motor bi arabaya 20000 gibi bi para verilmez. Binilir ama sonuçta ben eski kasasını kullanmıştım 1.0 yarisin. Yani biraz gitsin diye basıyorsun devir yükselince de bağırıyor ve güzel bi motor sesi de yok. Bence biraz daha verip 1.3 alınmalı. Ama ben senin yerinde olsam 21000 gibi note visia sını alabilirsin. Ona bakarım. jazz ve yaristeki özellikler var. abs çift airbag klima. ayrıca içi daha da geniş ve tasarımı çok güzel ve nissan da iyi arabalar üretir zaten sınıfının en çok satan modeli (2007). Yani toyota ve honda iyi markalar ama ikinci elde çok pahalı bu kadar verilmez jazz 2002 den beri üretimde. Ama iyi bi jazzı 20000den aşağı alamıyorsun. Note un da yakıtı 88 hp jazz kadar az olmasa da iyidir. Sonuçta renonun cliolarda ve meganlarda yıllarca kullandığı ve düşük yakıt tüketimi iletanınan bir motor onlarda 98 hp note'da 88 hp bunu da bir düşün derim.
    quote:

Orjinalden alıntı: alp_o

Evet tamam Yaris daha iyi ama daha pahalı ve 2. el akmak istediğimde
    istediğim temizlikte bulamıyorum bulursamda fiyat bence yüksek
    Şimdi Liste fiyatı Yaris 1.0 AC 24,750ytl eee bu araç ortalama 20000km yol yapmış lastikler, ön takım vs önrünün en az %25'ini doldurmuş.
    1-2 sene yağmur çamur görmüş ve sadece yenisinden 2000-2500ytl aşağı fiyat isteniyor bu istenene alım satım vb masrafları ekleyince anlamı kalmıyor 2. ele o kadar para vermeyin
    Yanlışmı hesap yapıyorum

• Arkadaşım çok temiz araba arıyorsan 2. el bakmayacaksın gidip aynı fiyata alabileceğin daha konforsuz daha fazla yakıt tüketen bir araç alacaksın hiç çizik bile olmayacak, bana göre siz bu kadar temiz araba arıyorsanız bulabildiğiniz en temiz araçtan bile memnun kalmazsınız bu nedenle size sıfır km getz öneririm, çünkü bende sizin gibiyimdir çok temiz olmasını istediğim için hiçbir zaman kafama yatan araba bulamadım ve gidip aha az donanımlı sıfır km araçları tercih ettim hep kafamda rahat oldu. ayrıca zaten az km yapacakmışsınız 100 km de ortalama 1.5 lt fazla tüketseniz 5000 km de topu topu 75 lt daha fazla benzin tüketirsiniz ki buda şu anki fiyatlarla yaklaşık 250 ytl yapar bence çok önemli bir fark değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 25 Mart 2008; 18:22:32 >
  • bencede sıfır getz daha mantıklı...kafan rahat olur acaba demezsin artı getz best seller olmuş bir araç..
  • Arkadaşlar Yaris'in 0 liste fiyatı 24.750 2. el için bence istenen fiyat yüksek
    Bu sebeble Getz'e ağırlık vermeye başladım (doğrumu yapıyorum bilmiyorum)
    Ama 1.4 doch motor olan modelin yakıt tüketimi hakkında kullananlardan şu ana kadar bilgi alamadım.
    Bu bilgi doğrultusunda son kararı vereceğim
  • 2007 model 1.3 Yaris'i yaklaşık 1.5 ay kullandım. Bir kaç ay sonra 2-3 hafta kadar Getz kullandım. Şahsi kanaatim olarak söylüyorum, bence Yaris ortalama olarak daha kullanışlı bir ara. Tabi bu bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: treabacks

2007 model 1.3 Yaris'i yaklaşık 1.5 ay kullandım. Bir kaç ay sonra 2-3 hafta kadar Getz kullandım. Şahsi kanaatim olarak söylüyorum, bence Yaris ortalama olarak daha kullanışlı bir ara. Tabi bu bana göre.

Arkadaşlar zaten şahsım adına ben Yaris'in getz'den daha iyi olduğunu düşünüyorum zaten ama
    Yaris 2.el için istenilen fiyatlar mantıklı gelmiyor
    Alım satım vs işlemleride aklayinde toyota satış noktasınn fiyatından bir farkı kalmıyor
    Buyrun
    http://www.sahibinden.com/askeriye_de_sivil_memur_olarak_calisiyorum_kredili_aldigim_ic_WQQaXQQ3372215WQQpXQQdisplayitem
    şimdi bu araç 2 sene yağmur çamur görmüş 64000km yok yapmış yani aktif kullanılmış(Abimde 2005 model 11000km araç var)
    Tam bakım ve masraflarının arttığı bir km eee tamam bu paraya 2007 modelleride var ama yok çizikten boyanmış yok bilmem neden boyanmış
    Sonuçta ben aktif kullanmayacağım için bu parayı yaris'e vermeme kararı aldım
    Biz Doğan görünümlü Şahinlerle büyüdük Getz bunlardan fazlamı yakacak dahamı konforsuz olacak

Bir konu başlığı açtım ama 25 saatte cevap veren olmadı.
    1.4 doch motor getz ne yakar
    eğer katalog değerlerindeyse Getz almaya karar verdim
    eski aracım olan renault 19 1.6 karbüratörlü için uzun yolda (geçen yaz) 0.20ytl yaktığına kimse inanmazdı Ama benim kullanımımla
    Katalog değerine yakınsa bende bu değer tutar bile ve ben bu getz i alırım

• Hiç bir araç katalog değerini yakalayamaz. Çünkü testler labarotuvar ortamında yapılıyor. Zaten ülkemiz yoları belli. Kasisti, tümsekti derken dur kalk biraz fazla oluyor.Gittiğim sürü kursunda Getz 1.4 DOCH kullandım. Yol bilgisayarında 11 lt/100 km ortalama vardı. Ama bu en kötü ihtimallerle ortaya çıkmış bir rakamdı. Malum acemi insanın sürdüğü araba daha çok yakar. Ben Getz'i sevdim. Yakıt hariç sizi üzeceğini sanmam. Özellikle Hyundai'lerin motorlarının çok sağlam oldukları söyleniyor.
  • Bencede Yaris daga mantıklı ama sol olmayan versiyonun iç tasarımı çok basit ....
  • farklı bir secenek sunabilirmiyim.

eger satmak istedigimde hemen elimden cıkarayım diye bir düşünceniz yoksa

fabia da diger araclardan aşagı kalmaz
  • Arkadaşım bence sen fazla düşünme sıfır km Getz al geç git. Getz ile yaris arasında dediğim gibi 1.5lt/100 km fark etse (ki bence daha fazla farketmez, belki bu kadarda yoktur) 250 lira bir yılda fazladan yakıta vermiş olursun ama 12 ay içinde. Bence sizin gibi temiz bir araç isteyen için 0 Getz çok daha mantıklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Hiç bir araç katalog değerini yakalayamaz. Çünkü testler labarotuvar ortamında yapılıyor. Zaten ülkemiz yoları belli. Kasisti, tümsekti derken dur kalk biraz fazla oluyor.Gittiğim sürü kursunda Getz 1.4 DOCH kullandım. Yol bilgisayarında 11 lt/100 km ortalama vardı. Ama bu en kötü ihtimallerle ortaya çıkmış bir rakamdı. Malum acemi insanın sürdüğü araba daha çok yakar. Ben Getz'i sevdim. Yakıt hariç sizi üzeceğini sanmam. Özellikle Hyundai'lerin motorlarının çok sağlam oldukları söyleniyor.

Sürücü kursu şartlarında 11lt/100 km ise bence fazla da yakmıyormuş, dur kalklar, rolantide boşuna geçen bir sürü zaman, düşük vitesde yüksek devir gibi şartları düşünürseniz çok makul bir değer

• Getz makul fiyat, performans ve donanımıyla benim tek tercihim olmuştu. Titiz bir kullanıcı katalog değerlerini yakalayamasa da yaklaşabilir. Benim kısa mesafeli şehiriçi kullanım ortalamam 8 litreyi geçmiyor. Şehirlerarasında uygun kullanımla 6 litrenin altına inilebiliyor. Agresif kullanımda elbette tüketim artar. Gerektiğinde 97 hp güç de işe yaramıyor değil hani tüketim artışı göze alınıyorsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

Hiç bir araç katalog değerini yakalayamaz. Çünkü testler labarotuvar ortamında yapılıyor. Zaten ülkemiz yoları belli. Kasisti, tümsekti derken dur kalk biraz fazla oluyor.Gittiğim sürü kursunda Getz 1.4 DOCH kullandım. Yol bilgisayarında 11 lt/100 km ortalama vardı. Ama bu en kötü ihtimallerle ortaya çıkmış bir rakamdı. Malum acemi insanın sürdüğü araba daha çok yakar. Ben Getz'i sevdim. Yakıt hariç sizi üzeceğini sanmam. Özellikle Hyundai'lerin motorlarının çok sağlam oldukları söyleniyor.

Sürücü kursu şartlarında 11lt/100 km ise bence fazla da yakmıyormuş, dur kalklar, rolantide boşuna geçen bir sürü zaman, düşük vitesde yüksek devir gibi şartları düşünürseniz çok makul bir değer

Evet. Bence de..

• quote:

Orjinalden alıntı: 4polat

Getz makul fiyat, performans ve donanımıyla benim tek tercihim olmuştu. Titiz bir kullanıcı katalog değerlerini yakalayamasa da yaklaşabilir. Benim kısa mesafeli şehiriçi kullanım ortalamam 8 litreyi geçmiyor. Şehirlerarasında uygun kullanımla 6 litrenin altına inilebiliyor. Agresif kullanımda elbette tüketim artar. Gerektiğinde 97 hp güç de işe yaramıyor değil hani tüketim artışı göze alınıyorsa...

Şehir içi 8 lt/100 km özellikle kış şartlarındaki değer ise daha az yakanıda pek bulunmaz gibi geliyor bana.
    Kış şartlarında (eskişehir) 1.0 Yaris (kış lastikleri ile) bizim hanımın elinde 8.5 lt/100 km yakıyor, 1.4 araba 8 lt yakmış çok mu?

• bencede TOYOTA YARİS AL DERİM.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: asas1200

bencede TOYOTA YARİS AL DERİM.......

Tamam da istenilen 2. el fiyatları mantıklı gelmiyor.
    Hep tok satıcımı beni buluyor
  • hocam çok zor bir durum : ) insanın kararsızlıkları yüzünden uykuları bile kaçar.
    hyundailerde kampanya var, getz'ler 20 bin ytl başlayan fiyatlarla, bu fiyata güzel arabalar, 1-2 bin ytl daha verirsin abs'li yolcu havayastıklısını alırsın. yakıtı çok ekonomik değildir ama sonuçta benzin bu. motor performansıda güzeldir 97 beygir, hem tutulmuş bir marka, hem sıfır araba. sonuçta yariste olsa o da süper bir araba değil, onunda vardır zayıf yanları.
    sıfır araba sıfır arabadır,için rahat olur,çok büyük beklentilerinde yokmuş arabadan o halde getz sizin işinizi fazlasıyla görür. bu da benim nacizane görüşüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vestigo

hocam çok zor bir durum : ) insanın kararsızlıkları yüzünden uykuları bile kaçar.
    hyundailerde kampanya var, getz'ler 20 bin ytl başlayan fiyatlarla, bu fiyata güzel arabalar, 1-2 bin ytl daha verirsin abs'li yolcu havayastıklısını alırsın. yakıtı çok ekonomik değildir ama sonuçta benzin bu. motor performansıda güzeldir 97 beygir, hem tutulmuş bir marka, hem sıfır araba. sonuçta yariste olsa o da süper bir araba değil, onunda vardır zayıf yanları.
    sıfır araba sıfır arabadır,için rahat olur,çok büyük beklentilerinde yokmuş arabadan o halde getz sizin işinizi fazlasıyla görür. bu da benim nacizane görüşüm.

Yorumun için teşekkürler
    19500 Anahtar teslim Sadece klima ve tek airbag
    20900 Klima Abs Kol Dayama sağ-sol Dikiz aynaları resistanslı
    Dizel'ide sanıyorum 23500 civarıydı onda + olarak arka camlarda elektrikli

O zaman neden hala gidip almadın diyenler için
    Çok km yapmayacağım için vereceğim yarise göre 200ytl daha fazla olan vergisi
    ve biraz daha fazla yakması
    Buda ortalama yılda 400ytl fazla masraf ki her yıl için geçerli
    Diğer taraftan başın ağrımayacak 5 yıl garantisi olacak

İşte 5 yıl kullansam (Bu süre daha fazlada olabilir) 2000ytl yapar satarkende 1000ytl yarise göre daha ucuza sattsam 3000ytl

Kararsızlığım bu 3000ytl mi yoksa ilk lastiği senin döndüreceğin Getz'mi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.