Şimdi Ara

OFFFF OFF Getz'mi Yeni kasa Yaris'mi yoksa Corsa'mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sizin aklınıza yaris yer etmiş, birde çok ince hesaplar yapıyorsunuz, şurdan şu kadar vergi avantajı 3 senede şu kadar kar yaparım vs... hiç bir araba kar işi değildir, 3 aşağı 5 yukarı kar zarar düşünmek yersiz bence. araba alan bunları bilerek alıyor. neyse düşünce sizin keyif sizin tabi...
    en iyisi sıfırına 2.eline bakmadan aklınıza yatanı almak olacak.
  • Şurada bir ark.a araç tavsiyesi yapmıştım ayrıntılı bir inceleme;dilerseniz bir göz atın:
    http://forum.donanimhaber.com/m_22059915/mpage_1/key_sirion//tm.htm#22230018
    Daihatsu Sirion (Toyota çatısı altında üretiliyor ve birçok parçası yarisle aynı)..
    Sadece ayrıntılı bir inceleme yaptığım için fikrinize fikir katsın diye düşündüm..En önemlisi beğendiğiniz aracı kullanmanızdır bana kalırsa tabii!!Getz mi yaris mi sorusu çerçevesinde kalmak gerekir ise Yaris diye düşünüorm!!Ayrıca bu derece ince düşündüğünüz için de ayrıca tebrik ederim..Herkes bu derece hassas baksa araba alırken çok daha mutlu şöförler sokaklarda gezinir eminim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 31 Mart 2008; 10:53:38 >

• Galiba aradığımı sonunda buldum
    Peugeot 206HDI 2006 modeli 17-18000 civarı alınabiliyor
    HATA ETMİYORUM DEĞİLMİ
  • D) Hiçbiri...
  • Peki hangisi tabi bu fiyat aralığında
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.