Şimdi Ara

office 2003 de kısayollar, nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.aslında üslü sayı biçimi yazı tipi özelliklerinde ayarlarnıyor ama kesin daha kısa bir yolu olmalı.mesela bir kısayol tuşu ile üslü sayı moduna geçebilmeliyim.uzun bir ödevim var ve sırf işlem.Ayrıca microsoft equations dan da sembol eklemek bir hayli zahmetli.kestirme bir yol bilen varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigmaepsilone -- 3 Şubat 2007; 19:54:13 >

• Araçlar/Özelleştir/Komutlar/Biçim

sekmesine geldiğinde Sol taraftaki menü çubuğunu aşağı doğru takip edersen listede

X2 (üstlü) X2 (altlı) sayılar için kısayollar var.

Onları mouseun sol tuşuyla tutup word menülerinden herhangi birine sürükle bırak yaparsan oradan kullanabilirsin. Dilersen bu kısayollara tuş da atayabiliyorsun.
  • allah razı olsun.çok işime yaradı. bir sorun daha çıktı kısayoldan sayıları kesirli biçimde yazmayı biliyor musunuz?
  • Kesirli derken 1/2 yi altlı üstlü mü yazmak istiyorsun?
  • evet
  • Malesef bu iş için bir kısa yol yok. Ben bu gibi metinler oluşturacağım zaman çizim menüsünü kullanıyorum. Bu menüden sayfama bir kare çiziyorum. çizdiğim kareye sağ tıklayıp metin ekle diyorum ve payı yazıyorum. karenin dolgu ve kenarlık çizgisini kaldırıyorum. Böylece sayfada dilediğim yere yerleştirebileceğim bir rakamım oluyor. Aynı işi payda için de yapıyorum ve yine çizim menüsünden araya bir çizgi atıyorum. Bunun üçünü gruplandırdığımda kesir sayım hazır oluyor. Sonra bunu kopyalayarak istediğim kadar çoğaltıyorum ve sadece bunun üzerinde değerleri değiştiriyorum. Kolay oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feryat -- 5 Şubat 2007; 1:00:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.