Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
272
Favori
283.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sisteme çok güvenmeyin, yıldız mesela yıllardır elleşmiyordu geçen hafta mezuniyetten sonra 2 yıl geçmiş bütün hesapları silmişler. Formattan sonra tekrar office kurmam gerektiğinde öğrendim, şifre yanlış diyor kurtarmaya çalışınca da böyle bir hesap yok diyor. Sitede de duyuru yapmışlar: https://teknikdestek.yildiz.edu.tr/kb/faq.php?id=48

İtü hesabım da vardı ama oradaki office 365 lisansı yıldız gibi değil sadece web uygulamaları var. Normal office için ya okulun wifi ağına ya da uzaktan yazılım sunucusuna bağlanıp indirmek gerekiyor ama o da eskiden 6 ayda bir tekrar oraya bağlanıp aktivasyon istiyordu değiştirmedilerse eğer. Bu yüzden yıldızınkini kullanıyordum ama fişi çekmişler yalan oldu güzelim office...

• OMEGALUL O kullanıcısına yanıt

Microsoft'u bilmiyorum fakat Google pandemi nedeniyle kullanımlarda aşırı artış olduğu için üniversiteler ile görüşüp sınırsız kapasiteyi kaldırdı. Üniversitelerde ya çok yüksek ücret ödeyecek ya da drive kullanımını belirli kapasiteye indirecek. Muhtemelen YTÜ'de bu şekilde bir işlem yapmış olabilir.

• aöf maili ile kullanabiliyorum .

• Steriyud S kullanıcısına yanıt

Direkt mail adresin siliniyor. Sisteme giriş yapamıyorsun. Yıldız öncesinde bilgi maili atmış. Üniversitenin taktirine kalmış. Mail atmadan da mailini silip, sisteme erişimini engelleyebilir. Okul bitince dosyları başka yere taşımak en güvenlisi.

• Anadolu aöf mezun oldum 2020 de aktif kullanıyorum hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaeli.edu.tr mail bulduk fakat sadece web sürümü çalıştı. üniversitedn üniversiteye değişiyor mu acaba? masaüstü sürüm gerekliydi.

• takip

• Ben çok önceden kayıt olmuştum ama OneDrive kısmını kullanmıyordum şimdi lazım oldu girdim ama kapasiteyi bir türlü göremiyorum. Eskiden gösteriyordu 1 TB diye. Şimdi nereden bakabilirim?

Anadolu AOF bu arada.

• GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt

Bilgisayarda sağ alttaki OneDrive ikonuna sağ tıklayıp Ayarlar'a bas. Hesap sekmesinde yazıyor. Benimki 5TB mesela nedenini hiç bilmiyorum, Anadolu maili benimki de.

• arkadaşlar bende sadece telefon ve tablet için indirilir yazıyor, acaba bir hata mı var yoksa zaten bilgisayara vermiyor mu?

"You currently have not been assigned an Office license that includes the Office desktop apps. Contact your admin for more information about how to get Office for your organization."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 23 Nisan 2022; 3:49:40 >
  • Aile grubumda bir kişilik yer var. Yıllık 150 tlye katılmak isteyen yazabilir

Edit: grup tamamlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethan -- 29 Nisan 2022; 12:43:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aöf mailleri kapatıyormuş bana mesaj geldi.

• Evet çoğu kişiye mesaj gitmiş, ben AÖF okuduğum için sanırım bana gelmedi mesaj. Onedrive aktif kullanıyorum, office programlarını da öyle. Umarım AÖF okuyanların devam eder bu kampanya.

Herkes yedeklerini alsın yine de ne olur ne olmaz. :D Telefonda Onedrive'da "klasörü çevrim dışı kullanma" özelliği var diye kullanıyordum. Diğer bulut uygulamalarında klasörü çevrim dışı kullanma seçeneği yok, hepsinde tek tek dosya indiriyorsun. Yoksa Google kullanırım ama işte Onedrive daha iyiydi. Paralısına geçerim aöf'ü de iptal ederlerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 24 Haziran 2022; 12:27:10 >
  • Mail siteye girme aracı. Şifre unutmazsak sorun olmaz heralde. Parelel çalışacak kadar iyi bir sistemleri yoktur sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk mesajda Uludağ üniversitesi olmuyor diye yazılmış ama şimdi kayıt yaptım sorun yok.

Bir şey sormak istiyorum. Bu öğrenci hesabıyla sadece web üzerinden mi office kullanabiliyoruz yoksa pcye office 365 kursam kullanabilir miyim?

• Banada aöf den mesaj geldi.iyi olmadı bu onedrive ı kullanıyorduk ne güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AOF internet hesabımı ve e-posta hesabımı iptal edeceğine dair SMS yolladı. Ben okulda memurum aynı zamanda okulun grafik tasarım işlerini de yapıyorum. One Drive'de bir sürü tasarım dosyası tutuyordum. Acaba çok dosya yüklediğim için dikkat mi çekti yoksa herkesinkini mi kapatıyorlar?

Okuduklarıma göre çoğu kişiye mail göndermişler. Office 365 lisansı da iptal olacak çok kötü oldu bu.

Konu hakkında üniversite ile iletişim kuran oldu mu?

• GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt

Aynı mesaj bana da geldi, sizin kadar aktif kullanıyorum, hesap kapanmasın diye arada bir giriş yapıyordum ve evdeki bilgisayarımda office 365 kuruluydu, kötü olacak benim için. Ücretsiz uygulama falan bulmaya çalışırım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef aofden banada mesaj geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyhead -- 27 Haziran 2022; 18:24:58 >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt

Libreoffice de aynı işi yapıyor ücretsiz indirip kullanın.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.