< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (72. sayfa)
-
-
Merhaba
Eğer almadıysanız ben yıllık 75 tl ye aile üyeliğine dahil edebilirim sizi -
Onedrive ortak olmuyor herkese 1 tb ayrı alan veriyor -
@hatabo ve @ProCoderTr birer üyelik aldılar. 2 tane kaldı -
Bir akademisyen arkadaşın bilgisayarı arızalanmış ve yeni bilgisayar almış. Arızalanan bilgisayarında ofis 365 'den yararlanmış, yeni bilgisayarında yine yararlanabilir mi ? sorun olur mu?
Yani birden fazla bilgisayarda kullanılıyor gibi görüp sorun çıkartırmı?
-
Microsoft hesabına girip eski bilgisayarını hesabından kaldırabilir -
Bu yıl bazı üniversitelerin ücretsiz olan uygulamaların masaüstü versiyonları kaldırılmış sadece web sürüm çalışıyor. Eğer silerseniz yükleyememe ihtimaliniz var haberiniz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 11 Mart 2022; 13:58:59 > -
İstanbul Üniversitesi lisans mezunu olduktan sonra çalışıyor mu acaba? Bilgilendirebilecek varsa sevinirim.
-
Çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
Yıldız' da yüksek lisanstaydım. Eylül 2019 da tez teslimi yaptım. Mart 2022'de Office 365 çalışmayı bıraktı. Merak edenler için bilgi vermek istedim.
-
Bu one drive a ben baya yedekleme yaptım.Asıl sorum şu.Bunun pasif olma durumu oluyor mu?
Okul maili pasife düşer mi? Düşerse ilerleyen zamanlarda kapanır mı hesap vs.
Bu konuda bilgisi olan var mı?
-
Okul bitince ne oluyor? Onedrivedaki dosyalar silinir mi?
arkadaşlar bende aöf anadolu öğrencisiyim de kayır olamya çalıştığımda böyle bir uyarı veriyor?
BT departmanınız Office 365 Eğitim için kayıt işlemini devre dışı bırakmış. Kaydı tamamlamak için onlarla iletişime geçin. çözümü bilen var mı
-
Aynen 365 iptal oldu, windows edu devam ediyor herhalde windows sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar okullara verilen alanlar, okulun anlaşması biter yedeklemelerin silinir veya okuldaki yönetici istediği kişinin yedeklemelerini silebilir.
Yani pasif olma durumu var, okul maili aktif olsa bile office uygulamaları, onedrive pasif olur ama ne zaman olur belli değil.
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok gibi duruyor, okulun anlaşması bitmiş olabilir veya okuldaki yönetici manuel olarak ayarlama yapıyordur.
hocam teşekkürler cevap için.
-
konu hortlamış hala kullanıyorum ben güzel bişi.
-
Ben mezun oldum marmara yuksek lisans ama aktif su an
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X