arkadaşlar benim okul hesabım var. Onenote'u yoğun kullanıyorum ve notlarım kişisel hesabımda. Güvenip okul hesabıma taşıyamam elbet birgün kapanacak çünkü. Fakat kişisel hesapta 5 gb alan var. Okul hesabımdan buraya alan paylaşımı gibi bir şey mümkün değil sanırım? |
Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (75. sayfa)
-
-
yeri bura değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atılım Üniversitesi'nde öğrencilere otomatik Office 365 A1 Plus lisans veriyoruz. Hatta isteyen öğrencilere A3 veriyoruz. Öğrenci maillerine Google Suite'de tanımlı. :)
-
Arkadaşlar, güncelde uyguna kullanmanın bir yolu var mıdır:) İyi forumlar herkese!
-
Pamukkale Üniversitesinden 2015 de mezun oldum ve hala öğrenci mailime giriş yapıp office 365 ve Onedrive a giriş yapıp kullanabiliyorum.Uzun süre sonra Onedrive kullanmaya başladım tekrar 1 Tb sandığım alan 5 Tb olmuş 256 gb bir cihaz aldığım için Onedrive ı çok etkin kullanacam artık ama çekincem var 7 yıldır kapanmayan hesap bundan sonra kapanırmı acaba
-
Suistimal edildiğini tespit ettiklerinde hesabınıza tanımlanan ayrıcalıkları kaldırabilirler, o yüzden yedeklemeleri kendi şahsi hesabınıza yapmanızı tavsiye ederim.
-
Office için Microsoft tarafından verilen ücretsiz lisanslama artık indirerek kullanmaya değil, online kullanıma izin veriyor. Bu durumu ilk mesaja eklemek gerek diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 11 Aralık 2022; 12:35:31 > -
Yanlış, A1 zaten ücretsizdi. Üniversiteler A1 plus için cüzii bir ücret ödüyordu. A1 plus ın CSP satışları 2020 yılında durduruldu fakat sözleşme süresince A3 kullanımına izin veriliyor. Varsa kullanıma devam edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 11 Aralık 2022; 16:30:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Microsoft sitesinde Office 365 A1 Plus 1 Ağustos 2024 tarihinde kullanımdan kaldırılacak yazıyor. Bu durumda aöf mail adresleri silinecek mi bilgisi olan var mı? Çünkü bu hesaplar A1 plus diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
One drive filan silinecek mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süredir @anadolu kullanıyorum.
-
Üniversitelerin hesabıyla kullanılan onedrive’da yasal amaçlı yedekleme yapılıyor. Yedeklemeleriniz saklanıyor. Bunun yerine onedrive’ı iphonedan satın alın.
niye iphonedan satın alalım olm bu ne saçma öneri
-
ne demek bu ??? özel dosya resimler görünüyor mu ?
Bilmiyorsun konuşuyorsun. Ayda 16 tl’ye alabiliyorsun. Önce dene sonra konuş.
Onedrive’a site üzerinden girin ayarlarda depolama gibi bir yerde yasal amaçlı saklama klasörü göreceksiniz. İçerisinde yedeklenenler vardır.
öğrenci sistemine giriş yapınca haziran ayı sonunda hizmetin kapatılacapı bu tarihe kadar herşeyi silmemi isteyen bir bildirim geldi ...
sanırım bedava olayı bitiyor
8 aydıt kimse bursys gelmemiş zaten kapanmışta benim haberim mi olmamış acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 27 Haziran 2024; 11:6:29 >
Aöf'te bu ay sonu kapatılıyor, bununla iligili birkaç kere sms attılar. Belki gözden kaçırmışsınızdır.
-
Dostlar samsung kullanan varsa samsung store dan herhangi bir office azılımı inidirp oturum acsın. Aylık 24.90 office365 ve 1tb. Pcden de kullanılıyor. 6 kişilik aile paketi 32.90
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 27 Haziran 2024; 22:54:30 > -
samsundan alıp başka cihazda kullanılıyor mu ?
pc ya da tablet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X