Şimdi Ara

OFFLİNE XBOX 360 DİVX ACMIYOR ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR XBOX LİVE DAN KENDİMİ BANLADIM ŞİMDİ DİVX FİLM SEYREDEYİM DİYORUM FİLMİN İSMİNİ GÖSTERİYOR TIKLIYOM ÜSTÜNE TAM ACACAK GİBİ YAPIYOR SONRA UYARI VERİYOR XBOX LİVE GİR CODEC VAR ORADA DİYE. BEN LVEDAYKEN RAHAT RAHAT DİVX SEYREDİYORDUM UPODATE LERİ YAPMIŞTIM ŞİMDİ NİYE SEYREDEMİYORUM ANLAMADIM BANA BİR YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI YARDIMINIZ LAZIM ARKADAŞLAR......... ACABA LİVESIZ DİVX GÖSTERMİYOR MU BU ALET .....

• YOKU YARDIMCI OLUCAK KİMSEEEE ????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipir75

SELAM ARKADAŞLAR XBOX LİVE DAN KENDİMİ BANLADIM ŞİMDİ DİVX FİLM SEYREDEYİM DİYORUM FİLMİN İSMİNİ GÖSTERİYOR TIKLIYOM ÜSTÜNE TAM ACACAK GİBİ YAPIYOR SONRA UYARI VERİYOR XBOX LİVE GİR CODEC VAR ORADA DİYE. BEN LVEDAYKEN RAHAT RAHAT DİVX SEYREDİYORDUM UPODATE LERİ YAPMIŞTIM ŞİMDİ NİYE SEYREDEMİYORUM ANLAMADIM BANA BİR YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI YARDIMINIZ LAZIM ARKADAŞLAR......... ACABA LİVESIZ DİVX GÖSTERMİYOR MU BU ALET .....

aynı sorun bendede vardı livesız gostermiyor sanırım eger oyleyse gercekten cok saçma birşey.
  • banlı konsolumda divx filmler sorunsuz calısıyor,sizin konsolda codec falan eksik sanırım
  • Xbox'da divx codec her makinaya ayrı olduğu için banlanmadan önce live a bağlanıp yüklemeniz gerekiyordu. Eğer yaptıysanız ve sonrasında ban yediyseniz ve çalışmıyorsa onu bilemiyorum ms bu yapar mı yapar ;)
  • banlansan bile sorun değil ama kesinlikle harddisk olmalı ve harddiski pcye bağlayıp ondan sonra 000000000 sıra dizisine codecleri yuklemen lazım.eğer codecleri bulamıyorsan bana pm at ben sana gönderebilirim istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

banlansan bile sorun değil ama kesinlikle harddisk olmalı ve harddiski pcye bağlayıp ondan sonra 000000000 sıra dizisine codecleri yuklemen lazım.eğer codecleri bulamıyorsan bana pm at ben sana gönderebilirim istersen.

PC kasasına baglamadan USB yada cd aracılıgıyla yapabiliyormuyuz bu işlemi ?
  • optional media update olması lazım adı bunu yüklemek gerekiyor. Yalnız altyazı göstermyiro bunun çözümü var mıdır?
  • Denemek lazım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36237427/tm.htm
    http://www.xbox360-hacks.com/file/76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 3 Mart 2010; 11:19:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.