Şimdi Ara

ofis bilgisayarı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işyerine pc almayı düşünüyorum. oyun oynanmayacak kesinlikle. İşlemcisi biraz kuvvetli olsun "otomasyon programı ofis programları felan çalıştıracak" Monitör var. o hariç güzel bir sistem tavsiye eder misiniz. Herkese teşekkürler şimdiden. Bütce 1000 liraya kadar.

• president05 P kullanıcısına yanıt
    Humboldt arkadaşımızın tavsiyesi güzel.

AMD ofis bilgisayarı için ben önermiyorum açıkçası (Intel ya da başka bir marka - ürün fanboyu değilim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymnzey

AMD ofis bilgisayarı için ben önermiyorum açıkçası (Intel ya da başka bir marka - ürün fanboyu değilim)

Neden önermediğinizi öğrenebilir miyim.? Fiyat performas olarak daha iyi bir alternatif olan yoksa bu sistemi topluyorum ozaman. Klavye maouse bir de lojitech tavsiye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi president05 -- 15 Nisan 2014; 22:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: president05

quote:

Orijinalden alıntı: slymnzey

Neden önermediğinizi öğrenebilir miyim.? Fiyat performas olarak daha iyi bir alternatif olan yoksa bu sistemi topluyorum ozaman. Klavye maouse bir de lojitech tavsiye?

Hocam 7.5 sene hastanelerde bir fiil bilgi işlem sorumlusu olarak çalıştım. Biz hep Hp'nin ya da Lenovo'nun hazır sistemlerini kullandık.

Ben hazır sistemlerde bile AMD görmedim. Bu kadar büyük firmalar neden kurumsalda AMD kullanmadıklarını hiç düşündünüz mü?

Cevabı çok basit. Bu cihazlar neredeyse 7/24 açık olan bilgisayarlar. İşelmcileri en az i3 yapıp sistemi veriyorlar.

Şu AMD'ye bir türlü ısınamadım, bir türlü frekansım tutmadı.

Sebebi bu.

• slymnzey kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkür ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Tavsiye
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.