Şimdi Ara

Öfke,Sinir sorunları için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler öncelikle düzgün başlık bulamadım bu aralar öfke ve sinir problemleri yaşıyorum bu konuda yardım istemek için
    başlık açtım Sorunları mı anlatıyorum

Öncelikle çok medeni bir insandım ve herşeye tamam ve geçiştirme kafasındaydım öğrenciyim sağlık meslek okuyorum
    Genelde sakin ve sözlerle çözen bir insanken 3 haftalık alerjik gribal enfeksiyon sonrasında sinirlerim tavan yaptı
    Artık her söylenene sinirle öfkeyle bakıyorum sanki içimde asilik dolmuş taşmış gibi
    Hani belki boş konuştuğumu düşünenler konudan çıkabilir ama yardımcı olucak insanlara kesinlikle ihtiyacım var
    Sorunlarım şunlar;
    Herhangi bir konuda birisi benim hakkımda falan yorum yaparsa kalkıp boğasım geliyor ki potansiyele sahibim
    Sinir ve Öfkeden rüyalarıma'da yansıyor ve gece kalkıp hızlıca nefes alıyorum
    Yaşa bakmadan konuşuyorum hiç bi lafımı esirgemeden çekinmeden sonuçlarını düşünmeden her insanın eşit olduğunu kimsenin kimseden üstün olmadığını
    düşünerek bana haksızlık veya haddini aşma gibi durumlarda sonuna kadar gidiyorum örnek vereyim
    Dün okuldaydım kız arkadaşımla spor salonunda dolaşırken beden öğretmeni gelip ne işiniz var sizin burda demesi üstüne dolaşıyoruz dedim
    Bunun üstüne dolaşmıyosunuz başka şeyler yapıyosunuz deyince sinirlerim tavan yaptı ne kastediyosanız kanıtlayın dedim
    Seni öldürürüm demesinin üstüne iyice öfkelenip hadi dedim üstüme yürüyünce bende 1 adım atıp iktirdim sanırım geri adım atıp çekiliceğimi sandı
    Önceden olsa böyle yapar siktir et derdim ama üstüne yürüyünce geri çekilde yukarını çıkın dedi bende emredersiniz diyip çıktım
    Aynı şekilde bugün Sağlık öğretmeniyle tartıştım derste kafamı sıraya koymuş uyumayı beklerken arif kafanı kaldır dedi bende emredersiniz dedim sessizce çünkü
    Köle gibi davranılmasını ve emir verilir gibi konuşulmasını sevmiyorum Hoca bunu duymuş ve 2 dakika sonra arif benimle dışarı gel dedi
    Dışarı çıktık kapıdan çıkar çıkmaz Yanlış mı duydum bana "emredersiniz mi " dedin dedi evet dedim dedim bende bi an bozuldu ve sen nasıl haddini aşıyosun dedi
    Bende siz emir verdiniz ben haddimi aştığımı düşünmüyorum diyince baya gerildi ve benimle bu şekilde konuşamassın diyince benim kafa iyice gitti
    Sizin benden ne gibi bi üstünlüğünüz olabilir acaba sizde insansınız bizde dedim burda köle değiliz biz dedim bişeyler saçmaladıktan sonra bekliyorum dedi
    Neyi bekliyosun dedim benden özür diliyiceksin dedi dilemiyorum dedim tekrar emir mi veriyorsunuz bana dedim o an yaş farkı olmasa saygım olmasa
    hocaya içimden sağlam bi geçiresim geldi Tekrar yineliyerek sert bi şekilde özür diliyiceksin dedi bende nerden çıkarıyorsunuz yok öyle birşey ben saygımı bozmadım
    dedim ve kapıyı açıp girdim gittikçe sinirlerim geriliyor ve yakın zamanda hayatımı etkiliyicek şeyler yapmaktanda korkuyorum
    Ama anlık olarak acayip sinirleniyorum Bu öfkeyi siniri nasıl düzenliyebilirim ?
    Fazla uzattım kusura bakmayın teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.