tersaneyi açman için robot fabrikasını 2 kademeye getirmen lazim kardes!
metal 12-13 kristal10-11 deteryum 8-9
kademelerine kadar getir daha sonra açarsin tersaneyi!!
öncelikle kademerini yükselt
Bence tersaneyi açmak için acele etme derim binaları geliştir ne kadar çok geliştirirsen o kadar hızlı madde kazanırsın ve o kadar hızlı gelişirsin ayrıca depo yapma uzun bir süre ihtiyacın olmaz....
arkadaşlar, benim anlamadığım nasıl oluyor da güneşe yakın gezegenlerde deut daha fazla üretiliyor(yanılıyo muyum) yani üretim seviyeleri aynı görünüyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Deitel
arkadaşlar, benim anlamadığım nasıl oluyor da güneşe yakın gezegenlerde deut daha fazla üretiliyor(yanılıyo muyum) yani üretim seviyeleri aynı görünüyor..
Yanlış söyledin güneye yakın yerlerde deu üretimi az olur uzak yerlerde daha çok olur güneşe yakınsan solar uyduların enerji üretimi çoktur. Aynı seviyelerde ve sıcaklıkları farklı olan gez. üretimine bak farklı olacağını göreceksin.
quote:
Orjinalden alıntı: DEJ@WU
kaan_ bu dökümanı hazırladığın için çok teşekkür ederim gerçi çoğu forumlardan filan ama yinede sağol emeğe saygı gösteririm ben
denin 18. ewren aJMC ile bi bağlantın varmı kuruculuk gibi
çok güzel yazmışsınız tebrikler
cok sağol birader
belki size komik gelebilir ama internet kapalıyken metal üretimi filan oluyor mu?
ne biliyim int yok ken faaliyetler devam ediyor mu? yada savaş açılabiliyor mu bize?
İnternet yokkende üretim yapılır ve saldırı yiyebilirsin
saldırıları nasıl engelleyecem savunma devreye giriyor herhalde
biri ogame nası oynanır?özet olarak söyleyebilir mi açıklama çok uzun
quote:
Orjinalden alıntı: celebornn
biri ogame nası oynanır?özet olarak söyleyebilir mi açıklama çok uzun
Bunu yazanın emeğine sağlık valla ben indirdiğim filonun çöpünü kaptırdım diye düşünürken dahiyane bir taktik okudum helal olsun. Özet isteyen arkadaşa tavsiyem özet istiyorsa bıraksın oyunu daha iyi.