ogame-tr.com dan kopyala yapıştır yapıp başlangıç bilgilerinide ileri düzey bilgileri diye millete yutturmaya çalışmanın neresi emek onu anlamadım ben tamam milleti bilgilendirmeye çalışıyosun ama buna emek deme(kopyala yapıştırı kastediyorum) en azından yaptığın işe düzgün başlık yaz
quote:
Orjinalden alıntı: nejdeath
ogame-tr.com dan kopyala yapıştır yapıp başlangıç bilgilerinide ileri düzey bilgileri diye millete yutturmaya çalışmanın neresi emek onu anlamadım ben tamam milleti bilgilendirmeye çalışıyosun ama buna emek deme(kopyala yapıştırı kastediyorum) en azından yaptığın işe düzgün başlık yaz
((((((Ogame ileri düzey bilgileri (alıntıdır) )))) bak kardes başlıgın yanında ne yaziyoooo ALINTIDIR....görüyomusun agzımı actırcan şimdi kardes...ayrıca o dedigin yerden kopyala yapistir demedim baska bir yerden buldum...sen de yap böle bişi desteklerim seni önrmli olan burada yeni arkadaslarin bir seyler ögrenmesi büyü biraz büyü
quote:
Sen yapaydın da göreydik Ben bu yazılarla öğrendim bu oyunu TRİP ATMA ÇEKEMEMEZLİK YAPMA AZ İNSAN OL
ai bu adam heryerde böyle topiklerime gelip ders vermeye kalkıyo bırakın kankiler bu adamı ya kankimin kankisi benim kankimdir
quote:
Orjinalden alıntı: ®ush
quote:
Sen yapaydın da göreydik Ben bu yazılarla öğrendim bu oyunu TRİP ATMA ÇEKEMEMEZLİK YAPMA AZ İNSAN OL
lan sendenmi öğrencem adam olmayı doğru düzgün konuş adamın kafasını attırma bide ilk önce ne demek istediğimi anla ondan sonra atla benim yazıma ben yazıya laf söylemiyorum başlığa laf söylüyorum hemde kaana laf söylemiyorum sadece düzgün başlık yazsaydın diyorum ama senin zeka seviyen buna yetmemiş laf atmadan önce ne demek istediğimi anla cvp vermek için verme
nejdeath insanların zeka seviyesi hakkında ve onların kişilikleri hakkında yorum yapma rush gayet akıllı bir arkadaşımız 2 haftada gezegeni 600 puana çıktı bunun dışında yaşıda 24 ona göre biraz saygı
gayet akıllı dediğin insan AZ İNSAN OL diye haykıran bir insan birde bana diyorsun kişilik hakkında yorum yapma diye ben topicle ilgili yaptığım eleştiriyi siz kişilik meselesine dönüştürdünüz bir oku bakayım benim yazdığım şeyleri(sizin cevabınızdan öncekileri) kimsenin kişiliğine zekasına vs vs bir tek söz söylemişmiyim eğer yazdıklarımı düzgün okusaydınız sen ve rush olay buraya kadar gelmezdi
quote:
quote:
quote:
lan sendenmi öğrencem adam olmayı doğru düzgün konuş adamın kafasını attırma bide ilk önce ne demek istediğimi anla ondan sonra atla benim yazıma ben yazıya laf söylemiyorum başlığa laf söylüyorum hemde kaana laf söylemiyorum sadece düzgün başlık yazsaydın diyorum ama senin zeka seviyen buna yetmemiş laf atmadan önce ne demek istediğimi anla cvp vermek için verme
yeterli sanırım ayrıca harrier ve rush diye bişey yok harrier-rush-kaan_ var anladınmı
quote:
Orjinalden alıntı: HARRİER
quote:
quote:
quote:
yeterli sanırım ayrıca harrier ve rush diye bişey yok harrier-rush-kaan_ var anladınmı
lafları hala çarpıtıyosun bi önceki yazımda ne yazdım parantez içinde bi bak bakıyım parantez işaretini biliyosun umarım
nejdeath nedir bu baslık muhabbeti yaa bu kadarda uzatılmaz
ne varmıs yani ne olcak sen söle bakalım,,,birde seni dinleyelim
quote:
Orjinalden alıntı: kaan_
nejdeath nedir bu baslık muhabbeti yaa bu kadarda uzatılmaz
ne varmıs yani ne olcak sen söle bakalım,,,birde seni dinleyelim
kardes bildigin gibi gecen gun senin actigin topiğe kaan bu ileri düzey değil başlangıç bilgileri dedimya...
sanki ben orda rushla harriere küfür ettimde başladı ikisi birden hakaret etmeye gerçi herrierle düzelttik ama durduk yere uzadı saçma sapan bi hal aldı ama düzeltmediğim bir tane şerefsiz(rush sen değilsin bu) kaldı sinirden hala elim ayağım titriyo anlıycağın topic hakkında eleştirimi bunlar kişiselleştirip laf soktula bnede dayanamadım altta kalmamak için lafımı söyledim ve gereksiz yere bu kadar uzadı
quote:
ne zamandır diyim diyim diyodum ama demiyodum kaan senin bu yazdıklarının ileri düzey bilgileriyle alakası yok bu başlangıç bilgileri bide üst konu olmuş en üstte duruyor kıl oldum ne zaman aşşağı inecek bu
işte arkadaşlarına dokunan konu bu ilk yaptığım eleştiri burda kimseye laf varmı yok kimseye küfür varmı yok burdan ne çıkardılar anlamadım şimdi gördüm bide benim hakkımda topic açmışlar gidiyim cevaplarını veriyim eğer adam gibi okusalardı şunu hiçmi hiç bişey olmazdı
kendime sağlam ittifaklar arıyorum.1001 paunım (şimdilik)11.evrendeyim koray_aygunduz@hot
dj akman
dj akman
HADE BASKA KAPİYA harakiri yaptirmayin len bana
akman baba bu söz sana nereye attın konuyu bi bak yaww
kaan_ bu dökümanı hazırladığın için çok teşekkür ederim gerçi çoğu forumlardan filan ama yinede sağol emeğe saygı gösteririm ben
DEJ@WU saolasin kardes herkes senin gibi olsa..bir tane konu actik üst konu oldu eleştirmedik yanımı bırakmadılar..saolsaın emege saygı önemli bişi herkes bunu yapamaz..sen bunu yapmisin tebrikler
Sömürge çok büyük bir etken.. Büyük çapta sömürgeler kurup yalnızda maden üretimi için dizayn ederseniz.. Getiriniz muhteşem olabiliyor..
quote:
Orjinalden alıntı: nevra
Sömürge çok büyük bir etken.. Büyük çapta sömürgeler kurup yalnızda maden üretimi için dizayn ederseniz.. Getiriniz muhteşem olabiliyor..
evt katiliyorum
oncelikli olarak kaan_ super abi yaa baska bir sey demiyorum diyemiyorum..... DEJ@VU kardesimiz bunlarin hepsi forumlarda var demis ama bunlarin hepsini bir arada bulmak kadar guzel bir sey var mi? cogunu okudum ki oyunu 6 ay yakin oynamama ragmen ama assagidaki yorumlara okuyamadim zamanim yoktu ama eger bu oyuna baslayacaklar varsa ve gec kaldilarsa son evren değilde daha onceki evrenlere girecek arkadaslara en guzel tavsiye ya hiç bulasmayın yada 24 saat online olun bir arkadas forum en basinda (steinberger sanirim) savunma demis bence o kadar mantikli değil (haa su anda 20m madenlik savunmam var) ama oyuna yeni baslayanlar savunma yapmak mantik cercevesinde değil filo saldir filo saldir baska turlu ilk 10 (sanki ben ilk 10 dayim da) da olamassiniz (hiç bir filo ayni degerdeki savunmayi yıkamaz hatta zarar bile veremez gibi iddali bir cumle kullaniyorum ) bu ne pehriz bu ne lahana turşusu diyenler olmustur ama oyunda ilerlemek için filo yıkıp harabe alanini toplamak her zamaan daha karlidir hiç bir maden bu getiriyi getiremez neyse gerekirse bu konuyu tartisiriz sizlerle savunmami filo mu muhabbeti sabaha kadar tartisilsa bitmez cunku neyse hepinize iyi oyunlar.....