Şimdi Ara

ξ¿ξ---Ogame Başlangıç Bilgileri--- ξ¿ξ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
321
Cevap
1
Favori
55.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Black_Lord

Ben ogame yeni başladım senın bu yazdıkların ile 1 hafta anca olmuştur belki.... 19. evrende 60 puanım var eger istersen girebilirim ama ben olsam senın yerinde daha fazla puan oluncaya kadar beklerim : teklifin icin cok teşekkurler girdigimde internette
    en az 7-8 saat ogameye ile ugrasıyorum

oke tamam sen puan yuksel daha sonra bakariz

• sondalar gezegenlerin savunmasını nasıl geçiyor peki. bilmem kaç bin tane casus sondası bir tane roket atarı geçemezken sondalardan nasıl faydalanıyorki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssakd

sondalar gezegenlerin savunmasını nasıl geçiyor peki. bilmem kaç bin tane casus sondası bir tane roket atarı geçemezken sondalardan nasıl faydalanıyorki?

dostum söle oluyor şimdi...

mesela koordinatin 1:100.* eger sen 1:100:* ile 1:200.* arasinda gez bakalim kaç tane (i) olan oyuncuvar yani iki haftaliklara daliyosun gidipte savunması olan diil..1500 casus 7500 kapasite yapar..bunun 400-500 det olsa geriye 7000k yani ortlama her (i) oyuncuda 7k cikacak kadar maden bulunur oke?
  • kaan peki bi puan sınırlaması istermisin ??? tam olarak kac puan olması gerekir. Bİrde senın 19. evrende nick ne ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lord -- 30 Kasım 2005, 18:50:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Lord

kaan peki bi puan sınırlaması istermisin ??? tam olarak kac puan olması gerekir. Bİrde senın 19. evrende nick ne ??

yok yaa sen biraz puan yap kendini iice pişir:D

walla adımı bosver şimdi bana dalar malarlar bunlar olmaz valla
  • istatisliklerdeki durumuna bakmak icin sormuştum haklısın . boş ver .
  • Metal Madeni (Kademe 3)--Kristal Madeni (Kademe 2)---Deuterium Sentezleyicisi (Kademe 3)---
    Robot Fabrikasi (Kademe 1)----Bilimsel Arastirma Labarotuvari (Kademe 1)----
    kademelerdeyim.

Metal Kristal Deuterium Enerji
    1.078 478 373 48/161 madenlerin durumu bu

oyuna başlayalı 2 gün oldu tam olarak daha çözemedim.Bundan sonra hangisine yöneleyim madenlerin kademelerini mi yükselteyim yoksa biraz bekleyip robot fabrikası ve bilimsel araştırma labaratuarının kademelerini yükselteyim.
    Birde bilen arkadaşlar oyuncunun ilk başladığı zamanlar neler yapması gereken açıklamaların olduğu bir konu açsa iyi olurdu.(böyle birşey varsa bunu dikkate almayın ben gözümden kaçırmış olabilirim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dandini

Metal Madeni (Kademe 3)--Kristal Madeni (Kademe 2)---Deuterium Sentezleyicisi (Kademe 3)---
    Robot Fabrikasi (Kademe 1)----Bilimsel Arastirma Labarotuvari (Kademe 1)----
    kademelerdeyim.

Metal Kristal Deuterium Enerji
    1.078 478 373 48/161 madenlerin durumu bu

oyuna başlayalı 2 gün oldu tam olarak daha çözemedim.Bundan sonra hangisine yöneleyim madenlerin kademelerini mi yükselteyim yoksa biraz bekleyip robot fabrikası ve bilimsel araştırma labaratuarının kademelerini yükselteyim.
    Birde bilen arkadaşlar oyuncunun ilk başladığı zamanlar neler yapması gereken açıklamaların olduğu bir konu açsa iyi olurdu.(böyle birşey varsa bunu dikkate almayın ben gözümden kaçırmış olabilirim)
    Once biraz maden kademelerini yukselt sonra yap bence : cunku ben oyle yaptım :

• Black_Lord cevabın için teşekkür edrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 4 Aralık 2005, 17:04:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dandini

Black_Lord cevabın için teşekür edrim.

onemli deyil madenleri 10 kademeye kadar getir ... 2 gunu alır bu ondan sonra biraz araştırma yap...
  • gezegenler arası araştırma ağı nasıl kullanılıyor?

ne gibi bir faydası var?
  • quote:

gezegenler arası araştırma ağı nasıl kullanılıyor?

ne gibi bir faydası var?

Galaksilerarası Araştırma Ağı

Gerekenler
    Bilimsel Araştırma Laboratuvarı - 10. Kademe
    Bilgisayar Tekniği - 8. Kademe
    Hiperuzay Tekniği - 8. Kademe

Gezegenlerarası Araştırma Ağı, birçok gezegendeki laboratuvarları birleştirir ve daha hızlı çalışmalarını sağlar.

Bu ağ da bir araştırmadır ve her kademede bir gezegen daha ağa katılır. Yani mesela 4. kademede anagezegen ve 4 koloni araştırma ağına katılmış olurlar. Kolonilerin ağa katılmaları sırasında gezegendeki Bilimsel Araştırma Laboratuvarı kademesinin yüksekliği dikkate alınır ve yüksek olan daha önce ağa katılır.

Bu araştırma en çok 8. kademeye kadar yapılabilir, zira 8'den fazla gezegen kolonileştirilememektedir.

Laboratuvarlar sadece eğer araştırma için gerekli kademedeyseler yeni araştırma için diğerleriyle aynı ağda çalışabilirler.
    Örneğin Hiperuzay Tekniği araştırması 7. kademe laboratuvar gerektirir. Bu yüzden de o tekniğin kademesi arttırılırken ağdaki gezegenlerden en az 7. kademe laboratuvarı olanlar çalışırlar.
    Bu yüzden eğer birçok laboratuvar beraber çalıştığı halde araştırma süreleri size çok gelirse, önceden laboratuvarların gerekli kademeye sahip olup olmadıklarını kontrol edin

ben nedemedim kardes hiç kurmdım yani gerek duymadım

• ogame neya?????pm atın bilen varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: _knight_

ogame neya?????pm atın bilen varsa

sen get knight oyna:D level manyagı seni

bu arada lvl kaç?
  • Silah Teknigi ,Koruyucu Kalkan Teknigi ,Uzay Gemilerinin Zirhlandirilmasi kademelerinin belli bir seviyeden sonra arttırılmasına gerek var mıdır? mesela 10-10-10. kademe yeterlimidir?

Yoksa daha fazla kademe artışının yerine filomu yapılsa daha iyi olur.
  • hocam baktimda epey bi kapismissiniz ben fikrimi soyleyim bence savunma daha gerekli ben bakiyorum savunmaya hesabimi yapiyorum giremiyorum :)) ve sonuc vaz gectim... adam yememis icmemis plazma atıcı yapmış sonra herkes ittifaktan gar destegi istiyor :))yakın olan atsın bitirelim sunu falan bence savunma iyi ise yemez girmek tabi bir yere kadar dayaniyor savunma caydirici oluyor sadece adam yapiyor hesabı baktı kayıp kardan fazla bırakıyor girmiyor... birde kaan hocam sen demissin yukarda o kadar para harcayıp yaptıgın savunma gidiyor diye savunmanın %70 i geri geliyor ama filon vurulunca çöpünü vuran aliyor geriye birsey kalmıyor....
  • quote:

Silah Teknigi ,Koruyucu Kalkan Teknigi ,Uzay Gemilerinin Zirhlandirilmasi kademelerinin belli bir seviyeden sonra arttırılmasına gerek var mıdır? mesela 10-10-10. kademe yeterlimidir?

benim hepsi silah kalkan zırh 10 seviyede 13 e kadar cıkanlar var bence arttır tekniğe önem ver :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDark

hocam baktimda epey bi kapismissiniz ben fikrimi soyleyim bence savunma daha gerekli ben bakiyorum savunmaya hesabimi yapiyorum giremiyorum :)) ve sonuc vaz gectim... adam yememis icmemis plazma atıcı yapmış sonra herkes ittifaktan gar destegi istiyor :))yakın olan atsın bitirelim sunu falan bence savunma iyi ise yemez girmek tabi bir yere kadar dayaniyor savunma caydirici oluyor sadece adam yapiyor hesabı baktı kayıp kardan fazla bırakıyor girmiyor... birde kaan hocam sen demissin yukarda o kadar para harcayıp yaptıgın savunma gidiyor diye savunmanın %70 i geri geliyor ama filon vurulunca çöpünü vuran aliyor geriye birsey kalmıyor....

senin görüsün saygi duyuyorum

ama savasmadan zevk alamam ben bu oyundan..birde kelepce arkadasin dedigi gibi zamanlı dalma var eger biri seni indiricek olursa ne kadar guclu savunman olursa olsun mutlaka indirirler..neyse tekrar tartişmiylim seninkide görüş nede olsa

• quote:

quote:

Silah Teknigi ,Koruyucu Kalkan Teknigi ,Uzay Gemilerinin Zirhlandirilmasi kademelerinin belli bir seviyeden sonra arttırılmasına gerek var mıdır? mesela 10-10-10. kademe yeterlimidir?

benim hepsi silah kalkan zırh 10 seviyede 13 e kadar cıkanlar var bence arttır tekniğe önem ver :))

teşekkürler. galaksiler arası araştırma ağı ne kadar faydalı peki?
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler. galaksiler arası araştırma ağı ne kadar faydalı peki?

galaksiler arası faydası zadece arastırma surelerı kısalıyor ama somurgelerınde de arastırma lab larının sevıyesı yuksek olmalıdır her sevıyede 1 somurgeden arastırma alıyor bende pek bilmiyorum ama işe yerıyor birazz...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.