Şimdi Ara

ξ¿ξ---Ogame Başlangıç Bilgileri--- ξ¿ξ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
55.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaan arkadasım bilgiler icin cok tesekkurler...

Yeni basladım..Acaip yardımcı oldu..19.evrendeyim..

Yalniz bi sey fark ettim oyunun buradaki muhabbeti oyundan daha guzel geldi bana..

Tekrar emegine saglık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roccopotter -- 13 Aralık 2005, 23:13:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: roccopotter

Kaan arkadasım bilgiler icin cok tesekkurler...

Yeni basladım..Acaip yardımcı oldu..19.evrendeyim..

Yalniz bi sey fark ettim oyunun buradaki muhabbeti oyundan daha guzel geldi bana..

Tekrar emegine saglık...

Afiyet olsun sende saol..burasi DH başka bir yere benzemez:D
  • herkese selam..
    Ben 10 aydır ogame oynuyorum ve su an evrenlerin birinde 1,6 mılyon puanlık hesabım var. bende burada ki arkadaşlar ile bilgilerimi paylaşmak isterim.
    oyun hakkında yapılması gereken çok var bunları burada sıralamak inanın çok zor. ama kısaca ilk kural uzun süre on line olabilmek olmaıyorsan kacabilmek . filonu yakalatmadan dikkatli oynamak oyunu ciddiye almak .. sanırım ilk kural bu...
    Savunma yapmak bence gereksiz. yıkılamıyacak savunma yok bence. hafif bir savunma yeterli gibi bana göre bu da en fazla 100 roket 100 h.l ve en önemlisi bir kaç plazma. filonuz olmadıgı surece kimse gezgende biriken madenleri almak için plazmalara yanaşmak istemez..:)
    Filo korumamnın bir cok yolu var. ayınız varsa zaten herşey bitmiş demektir. harabe alanına giden filonuzu yakalmak neredeyse imkansızdır. ayınız yoksa. konuşalndırma olarak filonuzu havalandırmanız inişten önce online olmanız yeterli. hiç birni yapamam diyorsanız. kimsenin gitmedigi veya cevrede ay olmayan bir sistemde en az (50 sistem cevrede) ana filonuzu geliştirmek bence yapılabilecek en kolay oyun tarzı..
    Nasıl hızlı gelişirim diyorsanız. yagma yapmanız şart. başka türlü hızlı gelişmenin imkanı yok. birken madenlerinizi harcayarak hiç bir zaman yükselemezsiniz. en iyi yagma şekli inaktif oyunculara saldırmak . ama bunun dışında size önericegim sistemde cok kulanışlı olacaktır. 2 gezgeninizi boş bırakıp 50 sistem aralıklarla ilerleyip maden toplamak. bunun için yapmanız gereken bütün filonuzu degilde sadece yagma yapacagınız gemileri yanınıza almak. mesela 100 bn 100-200 krvazor.bir kaç komuta bu rakkamlar kesinlikle ilk 10 evren içindir yanlış anlasılmasın . gittiginiz yerde butun herkesi sondalayıp sıradan hiç atlamadan güçlü veya zayıf oyuncu ayrımı yapmadan bakmak.. mutlaka oyuna bir kaç gun bakmamış bir kaç kişi bulursunuz. ve hızlıca onları yagmaya bilirsiniz. aman fazla takılmayın orada en fazla bir kaç gün sonrada uzaklaşın . bu şekilde gunde en az 2 milyon maden toplaya bilirsiniz. ve 2-3 bilgisayar tekniginizi bos bırakıp casus sondası ile saldırı yapabilirsiniz.. bende 15,000 casus sondası var ve son bıraktıgım 2-3 sistemle 5,000 cs şeklinde saldırı yapıyorum. bu yöntemlede gunde en az 1-1,5milyon maden tobilirsiniz. 15,000 cs yaklaşık 75k maden alır. saldırı süresi gidiş gelişle beraber max 3,5 dkk. bu şekilde gunde 20-25 kişiye saldırmanız yeterli olur.
    neyse fazla başınızı agırtmıyayım . herkese iyi oyunlar.

• beyler ben yeni başladım ogame ve nasıl sömürge yapcaz bi tarif edermisiniz.lütfen
  • o game admini abiler ben 1 haftadır oynuyorum ama sol taraf taki bazı linkler çalışmıyor ( ittifak menusu mesela ) zamanla gelir mi yoksa sunucu yetersizliği mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: E=m.c2

herkese selam..
    Ben 10 aydır ogame oynuyorum ve su an evrenlerin birinde 1,6 mılyon puanlık hesabım var. bende burada ki arkadaşlar ile bilgilerimi paylaşmak isterim.
    oyun hakkında yapılması gereken çok var bunları burada sıralamak inanın çok zor. ama kısaca ilk kural uzun süre on line olabilmek olmaıyorsan kacabilmek . filonu yakalatmadan dikkatli oynamak oyunu ciddiye almak .. sanırım ilk kural bu...
    Savunma yapmak bence gereksiz. yıkılamıyacak savunma yok bence. hafif bir savunma yeterli gibi bana göre bu da en fazla 100 roket 100 h.l ve en önemlisi bir kaç plazma. filonuz olmadıgı surece kimse gezgende biriken madenleri almak için plazmalara yanaşmak istemez..:)
    Filo korumamnın bir cok yolu var. ayınız varsa zaten herşey bitmiş demektir. harabe alanına giden filonuzu yakalmak neredeyse imkansızdır. ayınız yoksa. konuşalndırma olarak filonuzu havalandırmanız inişten önce online olmanız yeterli. hiç birni yapamam diyorsanız. kimsenin gitmedigi veya cevrede ay olmayan bir sistemde en az (50 sistem cevrede) ana filonuzu geliştirmek bence yapılabilecek en kolay oyun tarzı..
    Nasıl hızlı gelişirim diyorsanız. yagma yapmanız şart. başka türlü hızlı gelişmenin imkanı yok. birken madenlerinizi harcayarak hiç bir zaman yükselemezsiniz. en iyi yagma şekli inaktif oyunculara saldırmak . ama bunun dışında size önericegim sistemde cok kulanışlı olacaktır. 2 gezgeninizi boş bırakıp 50 sistem aralıklarla ilerleyip maden toplamak. bunun için yapmanız gereken bütün filonuzu degilde sadece yagma yapacagınız gemileri yanınıza almak. mesela 100 bn 100-200 krvazor.bir kaç komuta bu rakkamlar kesinlikle ilk 10 evren içindir yanlış anlasılmasın . gittiginiz yerde butun herkesi sondalayıp sıradan hiç atlamadan güçlü veya zayıf oyuncu ayrımı yapmadan bakmak.. mutlaka oyuna bir kaç gun bakmamış bir kaç kişi bulursunuz. ve hızlıca onları yagmaya bilirsiniz. aman fazla takılmayın orada en fazla bir kaç gün sonrada uzaklaşın . bu şekilde gunde en az 2 milyon maden toplaya bilirsiniz. ve 2-3 bilgisayar tekniginizi bos bırakıp casus sondası ile saldırı yapabilirsiniz.. bende 15,000 casus sondası var ve son bıraktıgım 2-3 sistemle 5,000 cs şeklinde saldırı yapıyorum. bu yöntemlede gunde en az 1-1,5milyon maden tobilirsiniz. 15,000 cs yaklaşık 75k maden alır. saldırı süresi gidiş gelişle beraber max 3,5 dkk. bu şekilde gunde 20-25 kişiye saldırmanız yeterli olur.
    neyse fazla başınızı agırtmıyayım . herkese iyi oyunlar.

+1

eline sağlik kardes çok iii yazmısın:p uzun zamandır bu bölümde böyle bir yoruma ihtiyacim vardi:D

• quote:

Orjinalden alıntı: sniper_78

o game admini abiler ben 1 haftadır oynuyorum ama sol taraf taki bazı linkler çalışmıyor ( ittifak menusu mesela ) zamanla gelir mi yoksa sunucu yetersizliği mi?

FireFox kullan düzelicektir...
  • ko forumunda o game ne arıyor acaba_??
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireStarters

ko forumunda o game ne arıyor acaba_??

ko ney
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireStarters

ko forumunda o game ne arıyor acaba_??

kendindemin:D
  • madem öyle benimde bi faydam olsun şu cemaatten bilmeyenlere

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
    buraya girip hosts dosyasini not defteri ile acin not defterinde sayfanin sonuna

..............................
    ....................
    ......................................
    ........................
    127.0.0.1 localhost

#OGAME Ads
    127.0.0.1 ads.gameforgeads.de

yazin ve kaydedin. pop uplar artik olmayacak
    sadece bu mu o tepelerdeki reklamlarda olmayacak

evde oynuyom bu mereti o hatun resimleri olan reklamlar yüzünden evliliğim tehlikeye girecekti nerdeyse
  • bukadar hararetli tartışmalara taraf olan arkadaşlara sesleniyorum

savunmadan yana olanlar... eniyi fiyat/performans hangi savunma birimindedir?

filodan yana olanlar... eniyi fiyat/performans hangi filo birimindedir? ve eniyi gemi kombinasyon nasıl olmalıdır?
  • bu çaylak koruması nasıl yapılıyor?
  • esiki evrenlerden birinde yeni başladığın zaman 5000 puanı gecene kadar korumada oluyon

onun dışında herkes puanının %20 sinin altındakilere saldıramaz ve puanının 5 katından fazla puanı olanlara saldıramazsın gibi bişe yanılmıyosam
  • anladım abi saol bi de 20.evrende olan varsa pm atsın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAPTOR666

madem öyle benimde bi faydam olsun şu cemaatten bilmeyenlere

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
    buraya girip hosts dosyasini not defteri ile acin not defterinde sayfanin sonuna

..............................
    ....................
    ......................................
    ........................
    127.0.0.1 localhost

#OGAME Ads
    127.0.0.1 ads.gameforgeads.de

yazin ve kaydedin. pop uplar artik olmayacak
    sadece bu mu o tepelerdeki reklamlarda olmayacak

evde oynuyom bu mereti o hatun resimleri olan reklamlar yüzünden evliliğim tehlikeye girecekti nerdeyse

daha önce verilde ama eline saglık genede:D

• ölemi ah çok pardon ama gömemiş kaçırmiş olanlar varsa belki bi faydasi olabilir die düşündüm
  • 20. evren daha yeni açıldığı zaman kaydoldum ama mail adresimde bi harf hatası yapmışım acep bunu düzeltmenin bi yolu yokmudur kayıtlarıda durdurdular
  • ben okuyacam ve kardeşimle kozumuzu sanal ortadam göstericez ALLAH gönlüne göre versin "kaan_" teşekürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: kaan_

quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

Bunu oturupta okuyana helal olsun şahsen ben ilk cümlede bıraktım

hocam bunun hepsini okuyan ilah olur zaten Ogameyi yer bitirir

• abıcım harbıden cok emek harcamısın helal olsun bıde bu ogame ye nerden gırerız ınternet adresını tam yazarmısın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.