Şimdi Ara

ξ¿ξ---Ogame Başlangıç Bilgileri--- ξ¿ξ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
55.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mumya

oyunun ilk başları çok sıkıcı oluyor

ewt dostum ama sonradan
  • ben 2. evrende başladım gelişince yeni bir tane daha alatım dedim 14. evrenden almıştım yeni açılmıştı o zaman ama 2 gün dayanabildim sonra bıraktım şimdi en baştan başlamak çok zor geliyor bana 2.evrendeki nickten başka nickim yok herhalde başlamam...
  • yaptımda kendim ittifaka basınca resimi üstte görmüom normalmi
    ama en altta ana sayfada urlsi var ona basınca gösterio
    nasıl iş anlamadım gitti
    ama yinede saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziDozİ

yaptımda kendim ittifaka basınca resimi üstte görmüom normalmi
    ama en altta ana sayfada urlsi var ona basınca gösterio
    nasıl iş anlamadım gitti
    ama yinede saolun

Bulunduğu yerde kırmızı çarpı işareti varsa internete bağlanma hızınla veya o anki doluluğundan olabilir resmin üstüne gel ve sağ tuşa bas resmi göster de büyük bir ihtimalle açılır birde arkadaşlarına söyle onlar da baksınlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAPTOR666

sırf övünmek gibi olsun diye söylüyom ben noob korumasından çıkmadan nanit diktim

heee bende yedim bunu

hade baska kapıya hadeee

• quote:

sırf övünmek gibi olsun diye söylüyom ben noob korumasından çıkmadan nanit diktim

naaaptın nnaaptınnn nanitmi diktin noobtan çıkmadan

heee bende 21 de öy basıom ii mi

• quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

quote:

@rapper_07

• quote:

Orjinalden alıntı: kaan_

quote:

quote:

@rapper_07

• quote:

quote:

quote:

quote:

@rapper_07

• quote:

Orjinalden alıntı: sniper_78

quote:

quote:

quote:

quote:

@rapper_07

bu ve benzerini yazan arkadaşlar MSN adresim stuna81@hotmail.com şu an noobtan çıktım ama hala 40k küsür puandayım msne gelin şifremi deeştirip hepinize hesabımı verecem bi bakın bakalım elin oğlu 40k puanda neler dikmiş neler yapmiş biz şeffafız kardeşim keşke bu dialoo geçen ay yapsaydık bu arada 40k yada 1 ay gibi bi sürede çıktım onuda söyliiim yani

• quote:

2 evren 2 galaksi hatta naniti nekadar erken çıkarsan okadar hızlı gelişiyon e tabi eşden dost tan takviye aldık biraz :)))

ayrıca sonradan belirttiğim bu mesajıda okumuş olmanızı dilerdim bu tür talihsiz açıklamalardabulunmazdınız ozaman

• quote:

quote:

heee bende yedim bunu

hade baska kapıya hadeee

ne o kaç gündür sesiniz çıkmıyo çok konuşuyodunuz ama kimsede gelmedi sizden MSN e ileri düzey biligiler die konu açıyon ama kopyala yapıştır yaparken kendin bile okumuyon ileri düzeymiş

hadin len sizle mi uuraşcam

• quote:

quote:

quote:

heee bende yedim bunu

hade baska kapıya hadeee

ne o kaç gündür sesiniz çıkmıyo çok konuşuyodunuz ama kimsede gelmedi sizden MSN e ileri düzey biligiler die konu açıyon ama kopyala yapıştır yaparken kendin bile okumuyon ileri düzeymiş

hadin len sizle mi uuraşcam

öyle sopa sallamak felan ne oluyo lem harakiri yaptirma bana şimdi

burada görüşlerimizi bildiyoruz oke kapiş?

yok kardes öle bişi imkansız senin noob dan cıkmadan nanit dikmen imkansız yok öle bişi mumkun diil kardes

nanıt zaten 1500 puan yapar,eee robotuda 10 yapcan, bilgisayar 10 olcak ,

+ bunlari yapmak için söm yapcan kademe yapican...ohoooo... arkadaş bana yardim ediyo diyosunda ee bu kadarda yardim olmazki sen buna ben noob dan cıkmadan nanit yaptim diyemezsinki kardes arkadasinin ismini verseydin teşke burada nanit yapan kim sence ??? sakın bana sen oldugunu söleme ahaha.gif

gercek kahramanımızın adını sölede onu tebrik edelim bari

((yok böle bişi kardes yok..yani seninle ikimizin böyle bir ortak noktada buluşması gibi bir sey söz konusu olamaz)) edit:şahan

ayrıca msj yeni gördüm nete giremiyorum sınavlarım var o yuzden sayende ii de güldüm arada bir ugrarım canım sınav kötü gecince falan

• alıntıda yaparım kopyala yapiştirda SANANE Ogame fakesi.kendi yapsa bişide demicem miletten mal geliyo harciyon baska bişi varmı yok deme..sen yapta kendi cabalarinla nanitini dik noob dan cıkmadan o zaman gel basımın üstünde yerin var hem öle bişi imkansız yaww

milletede camur sışratma oke;) kopyala yapiştirmiş yaww ulen ne alaka nanitle aldın konuyu taa oraya kadar getirdin yaniii helal olsun sana kelime oyunu süper...

önemli olan bunun orjinalligi diil bizim forumdaki arkadaslarin buradan bir seyler ögrenmesi paylaşmak yaaa paylaşmak..ama nerde o düşünce çıkarın artık at gözlüklerini yaww ilerleyin..

kendi şahsi davan yüzünden nerelere laf atıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_ -- 20 Ocak 2006 1:52:24 >

• kaan_ kardeşim nedir senin şu forum düşmanlarından çektiğin yaa.walla bu adamlar iyilikten falan anlamaz at gözlüklerini de çıkarmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONLYtheSTRONGsurvive

kaan_ kardeşim nedir senin şu forum düşmanlarından çektiğin yaa.walla bu adamlar iyilikten falan anlamaz at gözlüklerini de çıkarmaz.

kardeş cekemiyorlar yaww beni ne olcak bu kadar basit işte

biz burada yararimiz olsun diyoruz ama nerde o anlayiş

bendemi sorun acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_ -- 20 Ocak 2006 16:47:59 >
  • forum düşmanlığı olsa burda işimne yaaa
  • kardeşim ortada bi emek varsa saygımız sonsuz konunun sıkıcı olduu bi anda bi msj attık anlayıp dinlemeden lapin gibi aklınızca konu yaptınız mevzuuyu
    he ben ne kademe yaptım ne bişe nakliyem bile yoktu nanit dikildiinde arkadaşlık denen bi olguya sahibiz biz sen olsan oyuna giren bi arkadaşına nanit dikmezsin ama bizde öyle arkadaşlar var ben dikmişim başlkası dikmiş ne fark ediyo ortada bi olay var sonuçta adamın biri noobtan çıkmadan naniti koymuşmu lööp diye sen ona bak

((yok böle bişi kardes yok..yani seninle ikimizin böyle bir ortak noktada buluşması gibi bir sey söz konusu olamaz)) edit:şahan

bunuda nerden kopyalayıp yapıştırdıysan uhhuuhuahahhahhahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAPTOR666 -- 20 Ocak 2006 18:58:55 >
  • arkadaş dayanışma filan hikaye itiraf ettin işte kendin dikmemişin naniti e ne diye hava atıyon noob dan cıkmadan nanit diktim
  • quote:

kardeşim ortada bi emek varsa saygımız sonsuz konunun sıkıcı olduu bi anda bi msj attık anlayıp dinlemeden lapin gibi aklınızca konu yaptınız mevzuuyu
    he ben ne kademe yaptım ne bişe nakliyem bile yoktu nanit dikildiinde arkadaşlık denen bi olguya sahibiz biz sen olsan oyuna giren bi arkadaşına nanit dikmezsin ama bizde öyle arkadaşlar var ben dikmişim başlkası dikmiş ne fark ediyo ortada bi olay var sonuçta adamın biri noobtan çıkmadan naniti koymuşmu lööp diye sen ona bak

bunuda nerden kopyalayıp yapıştırdıysan uhhuuhuahahhahhahh

saygıyla felan alakası yok bunun bana çok saçma geldi bende bişi demedim saçma böle bişi olamayacagini söledim sen dahada üsteliyon ayrica ben daha hala inanmıyorum... naniti sen dikmediysen neden baskalarinin diktigi naniti kendin yapmış gibi gösteriyosun? İHTİYACINMI var böle şeylere??

((yok böle bişi kardes yok..yani seninle ikimizin böyle bir ortak noktada buluşması gibi bir sey söz konusu olamaz)) edit:şahan <<<---------- gel sana şahanın bütün bölümlerini azbere anlatiyim tamammı...

bir kopyala yapiştir yaptık die demediginiz bir sey kalmadı...ben yardimci oluyorum ark veya yardimci olmaya çalısıyorum senin gibi milletin yaptıgını kendim gibi göstermiyorum baskasının yaptıgı seyle benim gibiymiş gibi övünmüyorum ...senin yaptıgın ney kopyala yapiştir diilmi..kendini yüksekten satmaktan bişi diil kusura bakma..sen yap nanitini kardes ben seni tebrik etmesini bilirim merak etme;) önce kendini ölç tart sonra başkalarına bakarsın...

Batılılaşın artık yaaa çıkarın at gözlüklerini yaww yawww tamam sen naniti diktin diktin canım diktin tamam diktin yawww senin dünyan dönüyo bizimki dönmüyo edit:şahan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_ -- 22 Ocak 2006 3:59:43 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.