Şimdi Ara

ξ¿ξ---Ogame Başlangıç Bilgileri--- ξ¿ξ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
55.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.ogame.com.tr adresi kardeş bende yeni girdim oyunun tadını çıkar 19. evren gir birlikte gelişelim
    quote:

Orjinalden alıntı: jaja25

abıcım harbıden cok emek harcamısın helal olsun bıde bu ogame ye nerden gırerız ınternet adresını tam yazarmısın
  • e=mc2 nin gibi dediği gibi inaktif oyunculardan önüme gelene saldırıyorum daha 500 puandayım rakiplerim güçsüz. o yüzden kolay oluyor . bi kaç küçük nakliye gemisiyle dalıp ne bulursam alıyorum .
    bu olayın bana dönüşü kötü olur mu bu saldırdığım yağmaladığm adamlar bana geri saldırmaya başlar mı ?
  • eğer iI olan adamlara saldırdıysan ve adamlar güçsüzse bişe olmaz.zaten başlarda hep onlara saldırmak gerekiyo.ben 6900 puan civarındayım haala küçüklere saldırıyorum.bu arada 6900 puanda olmama rağmen casusluk 9 komuta çıkardım
  • msjım yarım kaldı yaw istenmeyen sebeplerden dolayı neyse.kaan ve steinbergerin tartışması ii oldu.oyuncular farklı görüşlerin çatışması ile bir şeyler kapmıştır heralde.neyse ben şu an ne filo ne de savunma basıyorum.sadece bina ve araştırma basıyorum.7 sömürgem var onlara da sadece maden basıyorum.bence filo ve savunmadan önce gezegen(ler)ini geliştirmen lazım.ben oyuna başladığımda araştırmaların üzerinde çok durdum.yaklaşık 3000 puanda komuta çıkardım(gerçi şu an sadece 3 komutam var)altyapı ne kadar kuvvetli olursa ciddi bi saldırı yedikten sonra bile toparlanmanız kısa sürer.düşünsenize.toplam 9 gezegeniniz var.hepsinin de maden seviyeleri 20 veya üzerinde.gün başına müthiş hammadde üretirsiniz.bi de üzerine filo basıp savaş kazanırsnız o da cabası.ben böyle düşünüyorum bilmiyorum yanlış mıyım.HERKESE SAYGILAR

• sadece saldırı yapın, inaktif oyuncuları bulun, gelişene kadar onlara dalın. ilk buyuk amacınız nanit fabrikası olsun. ana gezegende nenit 3e kadar cıkmaya çalışın, sömlerde nanit1 yeter. 130dan az alanı olan gezegeni hiç geliştirmeden terkedin. savunma yapmanıza gerek yok, 3000 komutaya kadar dayanabilen savunma kastım, bir gece koca bir ittifak 10ar tane gezegenler arası roket sallayarak savunmamı sadece bir gecede silmişler. ondan sonra öğrendim ki, savunma yepmek yerine bolca geri donusumcu ve komuta gemisi yapmak gerkiyo, geceleri tüm malları gemilere doldurun, uzak bir yere sökmeye gönderin, böylece saldıran gezegende ne gemi, ne savunma ne de maden bulabilir. bu taktigi sistematik uygulayabilirseniz 2-3 haftada ilk 100e çıkarsınız. (günlük enaz 12 saat online olmak kaydıyla.) bugün ikinci ölüm yıldızımı basıyorum, hayırlı olsun deyin de, nazar deymesin heheheh!!
  • sırf övünmek gibi olsun diye söylüyom ben noob korumasından çıkmadan nanit diktim

• hangi evren nasıl becerdin onu yaw :)
  • 2 evren 2 galaksi hatta naniti nekadar erken çıkarsan okadar hızlı gelişiyon e tabi eşden dost tan takviye aldık biraz :)))
  • Ya ben ogame oynayalı iki ay oluo ama hala bi filo kuramadım ağır avcılar falan gosterio madenlerde yetio ama yapmıo bi turlu acaba bnm bilgisayardamı sorun yaoksa bende mi cok salak gbi hissediom kendimi yaf lutfen bi yardım edin
  • kardes gir tersaneye orada agir avcı varsa paranda yetiyorsa bas bir tane az bekle sayfa yenilencek daha sonra asagıda hangi gemiyi bastıysan geminin yapim süresi olucak üretim kalan süresi yazar orada hemen basınca gelmez yani agır avcı..belli bir süresi olması lazım...

dene bakalım bütün madenlerin yetip yetmediginede kontrol et oke

yardimci olmadiysam ayrintili olarak yaz derdini kademeleri felan..

ayrica teknik bölümümndende hangi gemileri yapabildigine bakabilirsin yaşil yazı ile yazar oke
  • helal olsun ıyı yazmıssınız ben 8. evrendeyım olan varsa gorusebılırız
  • çok güzel olmuş hepsini bilioum ama çok ii olmuş
  • oyunun ilk başları çok sıkıcı oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mumya

oyunun ilk başları çok sıkıcı oluyor

yok yaw aslında ilk başları ii oluyo yeni filo basıosun herkesin sana saldırma olanağı var sen herkese saldırabilirsin (tabi bu yeni açılmış bir evrende) ama sıralamaya girdin mi monotonlaşıo (buda ilk 100 için geçerli)
  • multi ne oluyo ???
  • birde arkadaşlar şu ittifaka nasıl resim koyuluyo biri bana link yap dedi ama hiç bişey anlayamadım yardım ederseniz sevinirim anlayamadım gitti delirecem vallahi
  • oyunda 2 ayri nickten girmek yasak ve sen aynı ip numarasından(aynı bilgisayardan)2 nick açmışsın sonra sen o 2 nick arasında nakliye veya saldırı yapmaya kalkışınca multi alarmı veriyor.
  • resminiz bir internet sitesinde yayınlanıyor olması lazım onn urlsini alıp ittifak ayarlarından home page kısmına urlsini yazacaksınız v ebu şekilde olmuş olacak....
  • urlsi nerde yazıyo
    ????
  • resmin üstüne gel ve sağ tuşa bas ordan özellikleri seç açılan sayfada Adres:(URL) yazıyor bunun yanında yazan URL sidir ve orda yazanı tamamen kopyalayacaksın....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.