Şimdi Ara

ξ¿ξ---Ogame Başlangıç Bilgileri--- ξ¿ξ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
55.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niyaziekler kardeşim, seni hiç gözüm tutmadı!

8.Evren deysen senle bi görüşelim
  • kardes simdi hesap actim 8 den bekle bir iki aya belki o kadar da olmaya bilir geliyom yanina :D
    sen hangisindesin
    .org
    .com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyaziekler -- 16 Kasım 2005, 16:33:15 >
  • .com.tr

yardım gönderim mi?

• len olm ben bo Ogame bölümüne gelipte bir tene kişi görmedim kavga etmeden giden

ne iştir anlamadım..yardım gönderiyimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_ -- 17 Kasım 2005, 2:49:26 >
  • yok be abim yaaa ne kavgasi yasimiz basimiz olgun adamlariz
    gansh 8 evren beni arat bulursun yadim yollla hemen kris cik hemen komuta basabileyim :)))))))))
  • Arkadaşlar yeni bir ayım oldu (allah bağışlasın daha bir günlük) ay üzerinde sıçrama geçidi diye bir güzellik var da 6000000 kristal falan istiyor ve yapımı 25 gün yani gerçekten bu özellik faydalı mı yani 25 gün o maden birikecek bi 25 te yapımı yani bu özelligi yapmak ne kadar mantıklı bunu yaparak mı gelişmeliyim yoksa yine gemilere mi devam yani şu an belki biraz zaman vvar oluşturmam için ama stratejimi belirlemek için nasıl bir yol izlemeliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinuzun -- 19 Kasım 2005, 16:31:04 >
  • kardeş sana şöyle bir açıklamada bulunayım eğer sıçrama geçidini oluşturursan (bildiğim kadarıyla) 3 5 saniye arasında gidip bir filoyu indirebiliyormuşsun bildiğim kadarıyla öyle kullanmasını bilene çok çokl faydalı eğerki senin filon çok iyi ise bence yap çünkü zaten amaç filo patlatmak online süresi uzun olan bir adamsa karşındaki filosunu yakalaman imkansız gibi birşey eğerki geçidi kurarsan 3 5 saniyede indiriyosun adamı filoyu o kadar kısa sürede havaya kaldırması imkansız sana tavsiyem yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejdeath

kardeş sana şöyle bir açıklamada bulunayım eğer sıçrama geçidini oluşturursan (bildiğim kadarıyla) 3 5 saniye arasında gidip bir filoyu indirebiliyormuşsun bildiğim kadarıyla öyle kullanmasını bilene çok çokl faydalı eğerki senin filon çok iyi ise bence yap çünkü zaten amaç filo patlatmak online süresi uzun olan bir adamsa karşındaki filosunu yakalaman imkansız gibi birşey eğerki geçidi kurarsan 3 5 saniyede indiriyosun adamı filoyu o kadar kısa sürede havaya kaldırması imkansız sana tavsiyem yap

bir kac sey daha eklemek istiyorum Filo yolda zaman kaybetmeden istenen koordinatta olur. Bu işlem için iki geçit gereklidir. Geçitten hammadde yollanmaz, ayrıca geçit saatte 1 kez kullanılabilir.

filon iyi ise yap kardes bence dusunsune hemen birinin flosuna seni ısınladigini 1-3-5 saniyede filo indirirsin manyak olur butun gun pardon saat başi filo patlatirsin artik çöplerde var onlarda senin daha nee..

ama gercekten cok zaman ve kri istiyo ama olsun geneden yapmaya deger

• ya yeni başladm ben ama kafayı yemek üzereym..binadır falan yapıyrum ama tersanede işler karıştı..hafif avcı solar uydu yapabilcek durumdayım ama olmuyr..hatta üretimine başla die linkte görülüyor ama olmuyr..hiç bişe anlamadm..bilen varsa benimle paylaşırsa çoook sevinirm..ya bende bi sorun var küçük bi detayı atlıyrum yada bilgisayarımda..ya kendimi çook kötü hissediyrum..örneğn salak gibi..
  • cindyluu gel kardes ben sana anlatayi olmucak böle...yalniz sonra beni suclama forumda rush anlattim adm psikopat oldu yafff deli gibi oyun oynuyo:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_ -- 1 Aralık 2005, 5:51:32 >
  • Bu konuyu biraz daha araştırdım ve sanırım sadece iki ay arasında bu sıçrama geçidi kullanabiliyormuşsun yani başka gezegene yollanamıyormuş bu durumda sadece uzak galakside iki ayı olanlar a faydalı bir özellik eğer daha fazla bilgin varsa bu konuda pls cevapla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinuzun -- 21 Kasım 2005, 1:41:27 >
  • helal olsun kaan_ benm gib çaylaklara biras ders oldu gibi
    tebrik edrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: her_mi_one

helal olsun kaan_ benm gib çaylaklara biras ders oldu gibi
    tebrik edrim

anlamadim ama

• quote:

Orjinalden alıntı: seckinuzun

Bu konuyu biraz daha araştırdım ve sanırım sadece iki ay arasında bu sıçrama geçidi kullanabiliyormuşsun yani başka gezegene yollanamıyormuş bu durumda sadece uzak galakside iki ayı olanlar a faydalı bir özellik eğer daha fazla bilgin varsa bu konuda pls cevapla...

Evet bunun için 2 adet sıçrama geçidi lazım.Ayrıca öyle söylenildiği gibide 3-5 saniyede indirip gelemiyorsun.Sıçradığın ay'dan saldıracağın yere kadar yayan gidiyor filo
    Çok iyi bi filon yoksa yapmaya değmez.
  • slm arkadaslar ben hollandada yasiyorum yeni basladim baaaazi hollandali hiyarlar beni her seferinde bitiriyorlar eger benimle isbirligi yapacak arkadaslar varsa tabi tecrubeli olmak sartiyla benim vasitamla hollanda ogame ine turk cikartmasi yapmak istiyorum oyunu hollandacasi olmayan oynayamiyor bu sorunu da benim sayemde cozecegiz elbirligiyle yardim etmek isteyenler bana cevap yazsin ogame nokta nl adresinden her turlu hollandaca sorunlarda cozum icin yardimci olabilirim zaten genelde kurallar aynidaha 4 tane universum var 4. daha yeni acildi mesajlari bekliyorum birde nejdeath isimli arkadas benimle bir irtibat kurarsa sevinirim birisini taniyorum acaba o nejdeath mi? saygilar herkese
  • maasalah bayagi aktif bir forum hala bekliyorum arkadaslar hicmi online olan yok
  • astor özel msjla sana ulaştım gelen kutuna bak:))))))))))
  • uşenmeden bu yazdıkların için sagol bana cok yardımcı oldu herhalde bunu tamamı ile tek okuyan benımdir . şuanda 9 evrendeyim ve 1 haftada puanımı 250 yaptım . dahasıda gelecegini sanıyorum ogame ye senın bu yazdıkların ile başladım ve 3 evrende oynuyorum cok sagol .
    EVRENLER=6,18.19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lord -- 30 Kasım 2005, 2:45:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Lord

uşenmeden bu yazdıkların için sagol bana cok yardımcı oldu herhalde bunu tamamı ile tek okuyan benımdir . şuanda 9 evrendeyim ve 1 haftada puanımı 250 yaptım . dahasıda gelecegini sanıyorum ogame ye senın bu yazdıkların ile başladım ve 3 evrende oynuyorum cok sagol .
    EVRENLER=6,18.19

sende saol kardes..bencede herkes okumamiştir eger herkes okusa idi zaten özellikle yeni başlayanlar bu kadar iskence cekmezlerdi emekleri bosuna gitmezdi...

18ve 19 evrende ittifakıma alabilirim seni durumun nedir özellikle 19 da:D
  • Ben ogame yeni başladım senın bu yazdıkların ile 1 hafta anca olmuştur belki.... 19. evrende 60 puanım var eger istersen girebilirim ama ben olsam senın yerinde daha fazla puan oluncaya kadar beklerim : teklifin icin cok teşekkurler girdigimde internette
    en az 7-8 saat ogameye ile ugrasıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lord -- 30 Kasım 2005, 17:36:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.