Şimdi Ara

Ogame Denilen Saçma Oyun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hayatımda ogame kadar salak bir oyun görmedim nasıl bukadar oynanıyor anlamıyorum ses yok efekt yok animasyon yok düz tıklamalı oyun ogameden bin kat daha iyi uzay oyunları var :D

• Daha yaşın küçük ufaklık anlamazsın , senin mantığınla travian , ikariam gibi oyunlar da oynanmaz.Her oyun grafik için oynanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Daha yaşın küçük ufaklık anlamazsın , senin mantığınla travian , ikariam gibi oyunlar da oynanmaz.Her oyun grafik için oynanmaz.

Katılıyorum.
  • Adam dalga geçiyor resmen şu konuya bakın
    Buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

Adam dalga geçiyor resmen şu konuya bakın
    Buradan

O konuda buradaki düşüncesiyle çelişen söylemi nedir ? Öğrenmek için soruyorum anlıyamadım da.
  • Bahsettiği şey bütün web bazlı oyunların ortak yönleri
  • Hangi online web tabanlı oyunda ses efekti görsel hareketlilik vesayre mevcut ki zaten başlığı açan arkadaşa soruyorum ? Bide şöyle bir huyun var konuyu açıyosun alıp basını gidiyosun... Derdin post fln mı kasmak anlamıyorum ama saçmalıyorsun gerçekten.

@StummScream

konuyu açan kişinin yazısını tekrar okuyunca idrak ettim. Dalga geçtiği bariz belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest222134453 -- 6 Mayıs 2011; 17:01:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beni de sıkıyor bu oyun.
    1-2 kere başladım ama devamını getirmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Daha yaşın küçük ufaklık anlamazsın , senin mantığınla travian , ikariam gibi oyunlar da oynanmaz.Her oyun grafik için oynanmaz.

Not:

Ben ogame oynamıyorum yalnız sözüne katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 14 Mayıs 2011; 23:04:02 >
  • Zamanında Ogame oynuyordum. Az param gitmedi. 2-3 Günü bulan inşaalar vs. vs.
    Gerçekten süper bir oyundu. Ama eski o ortam kalmadı. Klanımız dağıldığında bırakmıştım bende.
    Evren 23'teydim.
  • sırf polemik yaratmak için açılmış bir konu.
  • Vallahi ne yalan söyliyim bende birşey anlamadım bu oyundan ama klanlar'ı tek geçerim
  • Sen şaka mısın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.