Şimdi Ara

----OGAME GENEL SORULAR---- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende burdayım bide butaya hile buldum fln yazılmasın.darkmastertr arkadasımız gibi.üztüne cep telefonu oyunun hilesini yazıyor tobe tobeee.
  • bu füzyo konusunda bence füzyoyu 10-15 arasına kadar yapın maliyeti avarttığınız gibi çok değil ayrıca hammadde bölümünden çalışmasını durdurarak deu harcamaından kurtulursunuz. gezegene füzyoyu yeterli seviyeye kadar yaptıktan ve çalışmasını durdurduktan sonra gezegenin enerjisini sağlıyacak kadar solar uydu yaparsınız bu böööle bi süre gider sonra siz bi saldırı alırsınız ve solar uydular gider sonra sizde füzyoyu açarsınız durumu düzeltene kadar sonuçta kalıcı puan bu size yer kaplamasından başka hiçbir zararı yok onuda terranız varsa halledersiniz

ayrıca ay formulu bilen varmıdır aranızda
  • herkes bi ay formulu söledi bide ben söliim bu denemeyle 2 tane nur topu ayımız oldu

saldıranda 333 tane komuta olacak bunları savunan gezegene 111 komuta olarak 3 dalga halinde yollayacak ve savunanda 333 komutayı indirecek şekilde bir filo ve savunma olacak yani savunan kazanacak sonra harabeyi toplayıp komutasını kaybeden arkadaşa iade edeceksin ve bir ayın olacak

NOT: bu işin formulu olmaz biliyorum ama şans işte deneyecek güçte olanlar denesin böle fırsat kaçmaz
  • bir adamın gezegenindeki harabe alanına g.d. yollasak haberi olmaz değil mi?
  • hayır harabe alanına gd yollarsan goremez ama tahmin edip bulabilir. biraz karısık orası harabe alanından donuste inen birini biliyorumda hem de aydan gidiyodu :). tabi vuran adamlar bu isin kurdu.
    fuzyo enerji ben 5-6 yapıp bırakıyorum gezegeninde buyuk olması lazım tabi bunun içinde 200den kucuk gezegenlerde yapıp ugrasmam mesela
  • AY FORMÜLÜ:ÇALIŞMA ŞANSI %79.5(Hakikaten denendi)

252 tene hafif avcı basıyosunuz..ve 3 e bölüp arka arkaya gönderiyosunuz..bunun amacı %1lik şansı yakalamak ve kısa süre içinde ardarda ihtimal vermesi ay çıkma olasılığını arrttırır..bu formül minimum zararla ay kazanmak içindir ve çok ucuzdur...yani başarısız bile olsanız tekrar deniyebilirsiniz..NOT:bu formülle yapılan aylar çok büyük olmaz..2tane ayım var...artık gerisini siz düşünün...not2: 84 hafif avcı =%1lik şans...
  • deneyen olursa raporu yazsın saldırı aldığım için madenim yok olsa bile harcıcak başka şeylerim var deneyen varsa yazsın çıkıyorsa bende kasarım biraz ayrıca yardım yapmak isteyenler pm atabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magician17

AY FORMÜLÜ:ÇALIŞMA ŞANSI %79.5(Hakikaten denendi)

252 tene hafif avcı basıyosunuz..ve 3 e bölüp arka arkaya gönderiyosunuz..bunun amacı %1lik şansı yakalamak ve kısa süre içinde ardarda ihtimal vermesi ay çıkma olasılığını arrttırır..bu formül minimum zararla ay kazanmak içindir ve çok ucuzdur...yani başarısız bile olsanız tekrar deniyebilirsiniz..NOT:bu formülle yapılan aylar çok büyük olmaz..2tane ayım var...artık gerisini siz düşünün...not2: 84 hafif avcı =%1lik şans...

çok büyük olmayacak ay fazla işe yaramaz fazla bişi kuramazsın üstüne yani

• ayın alanı çıkyığı yüzdeye göre artmaz ay merkez istasyonu ayın alanını yaptıkça artar terra gibi yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: XErTuX

ayın alanı çıkyığı yüzdeye göre artmaz ay merkez istasyonu ayın alanını yaptıkça artar terra gibi yani

12800 km (113 /163 Alanlar) mesela 12800 km lik bir gezegende 163 alan varsa yaklaşık olarak 4000km lik bir gezegndede yaklaşık olarak 55 alan falan olur yani ay merkez istasyonunu 55 e kadar yapabilirsin bu istasyon var olan alanı ortaya çıkartıyo ama terraformer gezegenin etrafını genişletiyo oyle alan yapıo..

yanlışım olabilir ama ben böyle biliyorum
  • yaw şimdi bakın bence zaten ayın üzerine fazla bişe kurulmaz yani taş çatlasa 30alan kullanırsınız..israf yapmayın arkadaşada 2.ayını çıkardık bu taktikle..herife ay çıktı biz izinsiz denemeden ceza aldık

bu herif eskidende ballıydı zaten yaf!
  • arkadaşım savunanın bu saldırıya katkısı olması gerekirmi
    kris falan(ortaya karışık çerez)
    benim savunma yer onu
    ama dediği gibi speedsim yaptım yüzde bir ihtimal var görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustty333 -- 13 Şubat 2006 13:33:05 >
  • hayr senin savunmadan bişe gitmicek..
    önemli olan arka arkaya %1ihtimali alabilmek...o yüzden filoyu üçe bölünce acele bir şekilde göndericeksin..arka arkaya olucak saldirilar...
  • evet bi soruda benden arkadaslar oy basmak icin gezengenlerden en sıcak olanında solar uydu basmaya baslıycam fakat
    ana gezegenimde 2. kademe nanit var ben vbu sıcak gezegenede 3. kademe nanit bastim ki hızlı bi şekilde solarlar bitsin fakat solarlar devam ederken bide arastırmaya burda devam edim dedim ama bi fark ettimki
    2.kademe nanitte 1gun 7 saatte biten insaat
    3.kademe nanitte 1gun 20 saatte bitior
    bu sacmalgın bi sebebi olaralilirmi ?
    benim kafa basmadı
    bina ve gemi uretim hızları oldukca dusmasine ragemn arastırma oldkca yavas bunda bilimsel arastırma kademesinin rolu olabilirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc0576

evet bi soruda benden arkadaslar oy basmak icin gezengenlerden en sıcak olanında solar uydu basmaya baslıycam fakat
    ana gezegenimde 2. kademe nanit var ben vbu sıcak gezegenede 3. kademe nanit bastim ki hızlı bi şekilde solarlar bitsin fakat solarlar devam ederken bide arastırmaya burda devam edim dedim ama bi fark ettimki
    2.kademe nanitte 1gun 7 saatte biten insaat
    3.kademe nanitte 1gun 20 saatte bitior
    bu sacmalgın bi sebebi olaralilirmi ?
    benim kafa basmadı
    bina ve gemi uretim hızları oldukca dusmasine ragemn arastırma oldkca yavas bunda bilimsel arastırma kademesinin rolu olabilirmi ?

nanit 2 olan gezegenin robot fabrikası nanit 3 olan gezegenden yüksekse olabilir ama sanmıyom ole olcaanı baskada bişi diyemicem

• quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

nanit 2 olan gezegenin robot fabrikası nanit 3 olan gezegenden yüksekse olabilir ama sanmıyom ole olcaanı baskada bişi diyemicem

sagol kardes ama ikiside robot 10 :(
    hem sadece arastırmada sorun yapor :((
    deli edicek ya okadar mal beklio biri dalsa mahvolduk tersane basıoz simdi
  • hımm tam olarak emin değilim ama araştırmaların süresini tershane ve bilimsel araştırma laboratuvarıda etkiliyormuş diye duydum..zaten anlattıklarına göre tek ihtimalde bu..bence biraz uzun sürsede farketmez..geç olsun güç olmasın...dimi ama
  • teşekkürler Magician17
    ilk fırsatta deneyeceğim
    bakalım ne sonuç verecek
  • arkadaslar bu somurge olayı nasıl oluyo istedigim kadar somurge alabiliyormuyum yoksa bi sınır varmı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesurprens

arkadaslar bu somurge olayı nasıl oluyo istedigim kadar somurge alabiliyormuyum yoksa bi sınır varmı ???

soru ciddi mi pek anlamadım ama yine de cevap veriyim en fazla 8 sömürgen olabilir,bir de ana gezegen toplam 9 olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.