Şimdi Ara

----OGAME GENEL SORULAR---- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç böyle bişey olduğunu duymadım..valla hakikaten orjinal bi fikir..ama sanmıyorum..daha dün 300alanlı bi sömürge buldum...

sömürge tablosu sanırım işine yarıyacaktır:

1: 64 [48;80]
    2: 68 [53;83]
    3: 73 [54;82]
    4: 173[108;238]
    5: 167 [95;239]
    6: 155 [82;228]
    7: 144 [116;173]
    8: 150 [123;177]
    9: 159 [129;188]
    10:101 [79;122]
    11:98 [81;116]
    12:105 [85;129]
    13:110 [60;160]
    14:84 [42;126]
    15:101 [54;149]
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkee

arkadaslar benimde bir sorum var.. bu sömürge alınırken gönderdiğimiz koloni gemisi sayısını 1 yerine 2 veya daha fazla yapınca gezegen alanına etki yaparmı? (daha önce deneyen olduysa..)

hiç bir etkisi olmaz öbür yolladığın gemiye yazık olur boşuna deneme sakın
  • yaw bende bi soru soracam..bu aydan saldırı gelirken 1er tane gemi bırakıp kaçırıyoruz ya..arkadaşım onu yaptığı için ceza yedi...sebep olarakta..bugtan yararlanmak yazıyor..acaba ay saldırısından kaçmak yasak mı?
    ben sürekli kaçıyorumda..o bakımdan yani..
  • yaww dellendim şimdi düzeltşeymiş o zaman cok bilmiş op arkadas kendi hatasını kapasaymış bug alalal.gif
  • Sabit başlık olsun burası artııkk!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper_78

siftah benden bereketi Allah'tan ilk soruyu ben sorayım

bu Füzyoenerji Santrallerinde enerji için '''döt'''yakılıyor

Soruya cevap verirken görmemiştim de yeni dikkatimi çekti bu ne hocam yaw,allah iyiliğini versin,yarıldım valla
  • harbiden yaw soru olmaması ayrı matrak döt yazılması ayrı bi matrak
  • Arkadaslar Bnde Burada Size Elimden GElen YArdımı Yapıcam
  • yardımcılar çoğaldı,arkadaşlar artık gereksiz konu açmayalım sorular burdan sorulsun,burasıda sabit başlık olsun!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magician17

yardımcılar çoğaldı,arkadaşlar artık gereksiz konu açmayalım sorular burdan sorulsun,burasıda sabit başlık olsun!!!

sabitliceklerini sanmam ama olursa ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

quote:

yardımcılar çoğaldı,arkadaşlar artık gereksiz konu açmayalım sorular burdan sorulsun,burasıda sabit başlık olsun!!!

Sabitleseler nolcak,huylu huyundan vazgeçmez,birisi gider yine konu açar ay nasıl çıkar diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_gs

quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

quote:

Sabitleseler nolcak,huylu huyundan vazgeçmez,birisi gider yine konu açar ay nasıl çıkar diye

oda doğru yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: cesurprens

bi soru da ben soram bari bu cezalar sizcede agır degilmi tamam 20 yada 25 gun ceza verilsin bi şey demiyorum ama oyundan atılmak ta pek hoş bi durum degil madem bu kadar buyuk cezalar verilebiliyor neden oynuyoruz bizbu oyunu bir yıgın vakit ayırarak ????????????

arkadasım kücük yazmıssın yaww.daha büyü yok muydu?

sen multi yapta görbak ne zaman alıolar.2033.

• beyler benimde bi sorum olucak... tersanede dieylim yanlıs bir sey bastın.. onu iptal etmek mumkunmu?
  • Mümkün değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: By IcemaN

Mümkün değil

Ü
    NİYE YAW
  • quote:

Orjinalden alıntı: By IcemaN

• quote:

Orjinalden alıntı: cesurprens

bi soru da ben soram bari bu cezalar sizcede agır degilmi tamam 20 yada 25 gun ceza verilsin bi şey demiyorum ama oyundan atılmak ta pek hoş bi durum degil madem bu kadar buyuk cezalar verilebiliyor neden oynuyoruz bizbu oyunu bir yıgın vakit ayırarak ????????????

emege saygısı olmayan moderatorler yuzunden boyle

• Adam emeklerini vererek oynasın bir yerlere gelsin Sen git sonradan basla multi yap ve onu gec asıl bu emege saygısızlıktır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.