Şimdi Ara

----OGAME GENEL SORULAR----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz forumu dolaştım ve gördüm ki çok saçma sorular için konular açılmış bende bu olayı düzenlemek için bu konuyu açmaya karar verdim..Ben burda sorulan her soruya cevap vermeye çalışacağım..Bu forumda ogame'i çok iyi bilen ve uzun süredir oynayan arkadaşlar var umarım o arkadaşlarda soruları cevaplar konu konu gezmekten valla rahatsız oluyorum artık..
    LÜTFEN SORULAR ARTIK BURDAN SORULSUN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magician17 -- 10 Şubat 2006 20:26:42 >

• Öncelikle buraya soru sormadan önce arkadaşlarwww.ogame-tr.com adresine bakarsanız..orda sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz..bulamazsanız burda biz buluruz
  • Güzel fikirbende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bu konu altında.
    edit:Konu başlığı ogame genel sorular da olabilirdi aslında,zaten başlangıç bilgileri diye üst konu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 9 Şubat 2006 19:39:22 >
  • bende burdayım millet sorun gari buraya
  • siftah benden bereketi Allah'tan ilk soruyu ben sorayım

bu Füzyoenerji Santrallerinde enerji için döt yakılıyor hemde çok para istiyor bu düzenek nereye kadar karlı kaça kadar yapmak lazım hiç inceleyen oldumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper_78

siftah benden bereketi Allah'tan ilk soruyu ben sorayım

bu Füzyoenerji Santrallerinde enerji için döt yakılıyor hemde çok para istiyor bu düzenek nereye kadar karlı kaça kadar yapmak lazım hiç inceleyen oldumu?

Bir deut ürettiği kadar eneji alır mesala 600 deut üretiyrosan bu sana 600 enerjiye patlar konumuna göre

Ama fuzyonlar 1 deut ile 3 enerji werir genelde

yani karlı ama tabi yapım masrafları fln çok

• quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Bir deut ürettiği kadar eneji alır mesala 600 deut üretiyrosan bu sana 600 enerjiye patlar konumuna göre

hayır oloe bişi yok yane 600 deut 600 enerji die onun bi oranı yok ama enerjiyi ürettiği deuttan fazla harcadığı kesin..

füzyo enerji olayındada bence en fazla 6-7 kademe yeter çok karlı bişi deil çünkü deut az üretilen bir maden bide urettiğinden füzyoya verirsen kotu oluyo ve istediği madenle ürettiği enerji oranı çok düşük o yuzden pek kârlı deil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hepinizin görüşü doğru bence ilk başta hiç basma zaten bir süre sonra solar enerji santralinin ürettiği enerji sana yetmiyecek veya maden yapıcak kadr paran olmuycak bu sefer mecburen füzyo enerji yapıcaksın yani gereksiz bişe olsa oyuna koymazlardı..evet deu değerli ama enerji olmayınca deuda olmaz..
    yani her nekadr kötü diyen çıksada emin ol herkes basmıştır birkaç kademe
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapper_07

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

hayır oloe bişi yok yane 600 deut 600 enerji die onun bi oranı yok ama enerjiyi ürettiği deuttan fazla harcadığı kesin..

füzyo enerji olayındada bence en fazla 6-7 kademe yeter çok karlı bişi deil çünkü deut az üretilen bir maden bide urettiğinden füzyoya verirsen kotu oluyo ve istediği madenle ürettiği enerji oranı çok düşük o yuzden pek kârlı deil

Ba yukarıda oranı yanlış yazmışım ama 3-5 gezegenin koumuna göre

600 deut 900 enerji 400 deut 600 enerji 900 deut 1400 enerji çekiyor YAKLAŞIK 1.5 gezegenin durumuna göre mesala benimkiler

KADEME 16 13 13 12 12 12 12 12 8
    ÜRETİM 925 610 565 429 432 435 435 429 198
    TÜKETİM ENERJİ -1.470 -898 -898 -753 -753 -753 -753 -753 -343

Bunlar deut sentezleyicisinin

Bunlarda FUZYONUN

KADEME 8 7 7 5 5 5 5 5 5
    ÜRETİM 857 682 682 403 403 403 403 403 403
    TÜKETİM DEUT -171 -136 -136 -81 -81 -81 -81 -81

Bak burda 3-5 bir oran war yaklaşık olarak 4 te bir bazen atıyor bazen azalıyor ama oran söz konusu

Zaten OGAME de herşey denklemler ile yazılmış durumda

GEZEGENİN durmumnu yani güneşe uzaklığını saymassak aslında sabit bir oran war bu uzaklıkla çarpılıyor wede gezegene özel oranlar çıkıyor

NOT : benim son 6 sömürgem hepsi 4. yada 5. gezegenler bu yüzden üretimler benzer ilk 3 ü ise sırayla 12 11 13 üncüler

• quote:

Aslında bazı durumlarda füzyo enerji santrali daha iyi olabilir,gezegende yer sorunu varsa yada solar uyduların vurulmasını istemiyorsan,füzyo deut yakıyor ama verdiği enerji soların nerdeyse iki buçuk katı mesela 20. kademe füzyo saatte 6727 enerji veriyor 20. kademe solar ise 2690 enerji veriyor.füzyo deut yakıyor ama enerji/performans oranı oldukça yüksek.ben genelde 20.kademeye kadar solar bastıktan sonra 6-7 kademede füzyo basıyorum sağlam oluyor

• Arkadaşlar pop uplardan kurtılmakla ilgili olan topici okudum saçma şeylerle dolu trojandan kurtulcam die trojan indirmeyin ahanda aşşadaki taktiği uygulayın hiçbişi indirmeden kesin çözüm..benimde bi faydam olsun dimi..
    ALIN POP-UPLAR ARTIK OLMAYACAK

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
    buraya girip hosts dosyasini not defteri ile acin not defterinde sayfanin sonuna

..............................
    ....................
    ......................................
    ........................
    127.0.0.1 localhost

#OGAME Ads
    127.0.0.1 ads.gameforgeads.de

yazin ve kaydedin. pop uplar artik olmayacak
    sadece bu mu o tepelerdeki reklamlarda olmayacak

• kaç hafif avcı kaç kruvazöre denktir ??

simülatör çalışmıouyo
  • sanırım 3-5taneyi rahat rahat dağıtır bi kruvazör..ama şöyle bi durum var araştırmalarda çok önemli eğer araştırmalarını söylersen daha net bilgi verebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkmastertr

kaç hafif avcı kaç kruvazöre denktir ??

simülatör çalışmıouyo

şöyle bir deneme yaptım,(araştırma seviyelerini girmeden)12 hafif avcı 4 hafif lazeri hiç biri zarar almadan indirirken,1 kruvazör 4 hafif lazeri indirebiliyor düşmeden.tabi bu çok basit bir oran başka savunma araçlarında ve değişik sayılarda oran değişir.ayrıca kruvazörün kalkanı 5 kat atış gücü 8 kat daha güçlü hafif avcıdan.
  • bi soru da ben soram bari bu cezalar sizcede agır degilmi tamam 20 yada 25 gun ceza verilsin bi şey demiyorum ama oyundan atılmak ta pek hoş bi durum degil madem bu kadar buyuk cezalar verilebiliyor neden oynuyoruz bizbu oyunu bir yıgın vakit ayırarak ????????????
  • Arkadaşım birde şöyle düşün...Mesela sen multi yapıyorsun..benim 1 haftada kazandığım malı sen 1 gecede kaldırıyorsun ve filo basıp bana ahkam kesiyorsun..
    ben şahsen uyuz olurum..Eğer sen öyle yaparsan diğer oynayanlar enayi durumuna düşmüş olur...bilmem anlatabildim mi?
    ozaman ben niye 1 hafta bekliyim aynı malı almak için? bende açarım multi...
    herkes hakkıyla oynasın oyununu...Her suçun 1 cezası vardır nolcak atıldıysan? sen oynayanları enayi yerine koyarken iyimiydi?
    Bence herkes kurallara uygun oynamalı
  • Ama kastettiğin haksız yere ceza almaksa arkadaşına yardım yapmak gibi...Ve kaydın silinme durumuna alındıysa...
    böyle durumlarda moderatörlerle veya operatörlerle bağlantı kur....Onlar senin hesabını geri vericeklerdir merak etme
  • Başlığı genel sorular olarak değiştirdim..sanırım böyle daha iyi
  • Burası sabit başlık olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magician17

Burası sabit başlık olsun...

olsun tabi yakışır kardeşime
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.