Şimdi Ara

Ogamede kesinlikle hile var !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ogamede kesinlikle hile var eskiden böyle konular olduğunda ogamede hile falan olmaz diye cevap yazardım ama kendi gözlerimle gördüm 47.evrende başladıktan 2 saat sonra damın biri 11 puan oldu ve ayı vardı kesinlikle hilesi var çok şaşırdım adamı hemen banladılar tabi ama sonuçta bi hilesi var buna emin olabilirsiniz

• dunyada herseyin hilesi var zaten onemli olan önüne gecebilmek
  • O oyunun modLarından biriydi arkadasm smdi yok öLe biri.. siLindi yani
  • hile var evet ama daha kotusu modlar bu islerin icinde adam bana 4 kez saldirdi ayni gun icinde moda bildirdim hemen, moddan cevap beklerken saldiran adamdan cevap geldi sana 4 kere saldirmadim gulucuk seklinde bu ne demek mod adamla iletisim halinde ve adamin hesabida kapanmadi mecbur tatile girdik
  • vay be gerçekten oluyomu böle olaylar
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • ne konu açıon boşu boşuna adam engellenmiş işte(ille küfür mü istion)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    METİN2 DE PARA KASMA YOLLARI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkunbaba12

ne konu açıon boşu boşuna adam engellenmiş işte(ille küfür mü istion)

ogamenin hilesi var demek istio adamın hikayesini anlatmıyor post kasma

• hile olmayabilir. sistemin kendisinin koyduğu kullanıcılar var öyle bir şey olabilir. her evrende sabit oluyor bunlar. legor bunlardan biri olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 4 Ağustos 2008; 18:24:56 >
  • hayır hatta bunu yapanın arkadaşını tanıyorum admin falan değil adı harp oyundan banlandı arkadaşların dediği başka 1-2 tane adam var haklılar onlar operatör falan ama bu adam normal kişi bi anda oyun başlayalı 5 saat geçmeden 5 puan oldu sonra da banlandı
  • çokk ilginç dostum
    demekki ogamedede hile sözkonusu
    wayy!!
  • Gene hepiniz saçmalamışsınız burda. Bilende konuşmuş bilmeyende. Ama bilmeden konuşanlarda kendini rezil etmekden baska birsey yapmamış. O adamın 2 saat sonra o kadar yükselmesinin ve ayının olmasının 3 temel nedeni vardır. Op hesabidir ve oyunda herseyin yerinde gittigini görmek icin ay denemistir SGO suyla ve de olmustur. Diger bir ihtimal SGO hesabidir ve sistemi deneme yapmis olabilirler. Bunlardan hicbiri olmasa bile bir oyuncudur ve bug olusmustur. Bug sonucunda filosu katlanmis puan getirmis ay da cikmis olabilir.
  • Tek Sebebi Oyun Oparatörleri Ve Test Aşaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DannyDent -- 17 Ağustos 2008; 1:16:58 >
  • Hilesi olmayabilir fakat para ile oynandığı için bence haksız bir rekabet.
  • saçmalamayın o adam operatör değildi hatta adam arkadaşımın bi tanıdığı ve sonra banlandı işiniz gücünüz post kasmak saçma saçma şeyler yazmayın
  • Bence sadece hileyi yetkililer yapar çok oynadım ogame oyuncunun yapabilecegi hileler kısıtlı yetkilinin yapabilecegi hileler sınırsızdır en kolayından BUG yaparak çok filo vurduk olaylar olur bu boyle gider...

Bilmeyenler için bir ilginç bilgi oyunun sahibinin her evrende 1.1.2 koordinatında Legor isimli hesabı bulunur.
  • Olayın açıklaması şöyledir arkadaşlar.

Ogame evrenleri açılmadan 1 gün önce deneme için açılıyor ama gizli bir link ile yani oyuncuların bunu görmesi imkansız.

evrendeki mod arkadaş deneme için puanlarını yükseltiyor. ve hesabını sıfırlamayı unutuyor.

açıldıgı gün herkes onu farkedip ogame forumuna ve oyun operatörlerine bildiriyor.

adamda puanını sıfırlıyor. ve şuan oyunu oynamıyor sadece modluk yapıyor.
  • Yaw admin o her zaman 0 puani var ve her yerde 1 tane ayi vardir isterse çıkarır isterse çıkarmaz mesaj bölümün altında adminler yazıyor ya o dur o hile yok demiyom vardır kesinimde o değil
  • İstediğiniz kadar hile yapın engellenmesi kolay.
    2-3k oyuncu arasında anlaşılmadan hile yapmak bayağı zor olsa gerek.
    Bir zamanlar 465132135465131 puan yapıp 1. olmuşlardı ve direk ceza.
    Elinize bir şey geçmeyecek olduktan sonra hile yapsan da yaramaz kısacası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.