Şimdi Ara

Öğle Arasında Okuldan Çıkabiliyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim okulda müdür çıkartmıyor. Sizler çıkabiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır
  • blok.
  • Lisedeyden mudure soran kimdi ki kacardik arka taraftan

• Mahkumlar alisverise cikabiliyomu ?

• izin kağıdı tarzı bir şey vardı
    veliden imza getiriyordun 1 sene boyunca çıkabiliyordun istedigin zaman
    ama hala öylemdiir bilmiyorum
    bu tarz bir şey için başvurabilirsin
  • vay be artık çıkartmıyorlar mı.. bizim zamanımızda herşey serbestti, sadece ders zamanı bekçi dışarıya çıkartmıyordu onuda kafaya almıştık sürekli girip çıkıyorduk istediğimiz zaman. gerçekten iyice zorlaştırıyorlar iyice disiplin saglıyorlar okullarda.. devamsızlığı da 10 gun yapmıslar sanırım, Allah yardımcınız olsun gençler gerçekten işiniz zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tenefüste motora atlayıp eve gittiğim olurdu. Şimdi olsa gene giderdim.
  • bizde ogle arasi bile yok

• 3 sene ortaokul ve 3 sene lise..; Okuldan tam gün kaçmışlığım yok denecek kadar azdır. Akıllı olacaksın, yarım gün kaçacaksın. Ya sabahtan 1 derse girer kaçardık, ya da kaçtıktan sonra son derse girer eve giderdik. Bu sayede 45 dakika okulda zaman geçirerek tam gün yerine yarım gün yok yazılırdık ve diğer yarım günü bir başka gün kullanabilirdik. 20 Gün devamsızlık hakkını bu şekilde pratikte 40 güne çıkarmış olurduk. Bizde de sürekli bahsedilirdi o yasak bu yasak diye ama yakalanmadıktan sonra sıkıntı çıkmazdı. Öğle molasında eğer hoca çantalarla sizi ön kapıdan çıkarken yakalarsa "nereye böyle gençler" diyerekten geri döndürebiliyordu. Ama yeri geldi James Bond gibi "timing" kasıp ön kapıdan çıktık, yeri geldi Indiana Jones gibi "agility" kasıp arka duvardan atladık.. Kaçarken yakalanırsan sorun vardı; yakalanmazsan sorun yoktu. Çünkü bilmemne olmuş bilmemnenin hesabı sorulmazmış.

Beş yıl geçti; okula dair özlediğim bir şey varsa kaçmaktır.. Okulun en güzel yanı kesinlikle kaçmaktı. Bir de kaçan öğrenciyi aptal sanan hocayı, bir dahaki dersinde tahtaya kaldırılınca haşırt to the blackboard etmek en sevdiğim ders eğlencemdi. Bir hafta boyunca anca bir konu mu işlenir muago..

• Eskiden çıkılıyor diye bende biliyordum. E çıkartmayacaklarsa öğle tatilinin ne amacı var?
  • Okuluna göre değişiyor sanırım. Benim oğlumun okuduğu lisede veliden izin kağıdı getirenler çıkabiliyor, ama onun da şartları vardı; ev okula çok yakın olacak ve okul açıldıktan sonra 1-2 hafta içerisinde verilecekti. Benim de işime geliyor açıkçası, çünkü hem ev okula uzak (10 KM civarı), hem de okul dağ başında, zaten gidilecek bir yer de yok. Kantindeki çeşitler de iyiymiş. Bizimki taşımalı eğitime dahil olduğu için okulda yemek de verilmesi gerekiyor (taşımalıya dahil olan öğrencilere), ama okulların açılış tarihi 1 sene öncesinden belli olmasına rağmen ilçe milli eğitim müdürlüğü ihaleyi yeni açtı ve halen beklemedeyiz. Devlet "nereden ne kadar kısarsam kâr" şeklinde düşünüyor galiba...

Ek: Servis işi de halen ihale aşamasında beklemede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 10 Ekim 2013; 13:34:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

3 sene ortaokul ve 3 sene lise..; Okuldan tam gün kaçmışlığım yok denecek kadar azdır. Akıllı olacaksın, yarım gün kaçacaksın. Ya sabahtan 1 derse girer kaçardık, ya da kaçtıktan sonra son derse girer eve giderdik. Bu sayede 45 dakika okulda zaman geçirerek tam gün yerine yarım gün yok yazılırdık ve diğer yarım günü bir başka gün kullanabilirdik. 20 Gün devamsızlık hakkını bu şekilde pratikte 40 güne çıkarmış olurduk. Bizde de sürekli bahsedilirdi o yasak bu yasak diye ama yakalanmadıktan sonra sıkıntı çıkmazdı. Öğle molasında eğer hoca çantalarla sizi ön kapıdan çıkarken yakalarsa "nereye böyle gençler" diyerekten geri döndürebiliyordu. Ama yeri geldi James Bond gibi "timing" kasıp ön kapıdan çıktık, yeri geldi Indiana Jones gibi "agility" kasıp arka duvardan atladık.. Kaçarken yakalanırsan sorun vardı; yakalanmazsan sorun yoktu. Çünkü bilmemne olmuş bilmemnenin hesabı sorulmazmış.

Beş yıl geçti; okula dair özlediğim bir şey varsa kaçmaktır.. Okulun en güzel yanı kesinlikle kaçmaktı. Bir de kaçan öğrenciyi aptal sanan hocayı, bir dahaki dersinde tahtaya kaldırılınca haşırt to the blackboard etmek en sevdiğim ders eğlencemdi. Bir hafta boyunca anca bir konu mu işlenir muago..

/>

• valla bizde öyle bişey yok.çıksakta gidecek yer yok zaten ta cehennemin dibinde okul.çıkanlarda okuldan kaçıyor zaten
  • benim okulum caddeye sıfırdı herkesin gözü önünde okulun demirlerinden yola atlardık arkadan hocalar bağırıyordu camlara çıkıp da takan kimdi,şimdi jiletli tel koymuşlar :)
  • İzin alirsam eve gidebilirim evim 3 dk falan okula ama ne gerek var

• Bizim okulda serbest. Hatta bir bölümde öğrencilerin motorları var, teneffüslerde 4-5 kişi atlıyorlar motorlara kaçıyorlar hocalar bir şey demiyor. Rahat yani
  • Oha sizi çıkarmıyorlar mı? Biz gidip yemeğimizi yiyip geliyoruz. Hatta öğretmenlerle beraber bile gittiğimiz oluyor. Gerçi ben gitmedim, arkadaşlarım gitti.
  • Okul dağın başında. Kaçsak tek camii var başka bi mok yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.