Bildirim
Öğlen yemeği ss li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pilav üstü meetballs sanırım. biber bolluğundan -1, pilavın dar pakta olmasından dolayı -1 ama ofis koşulları ise bunu geri alırım. köftenin sossuz ve anne köftesi gibi görünmesi nedeniyle -1, mayonez sosu -1 sonuç: ovvv yee men ovv yee sana puanım 7 kanka. (pardon 6)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Haziran 2024; 15:3:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mevlitlerde verilen pilav üstü tavuk göğüs haşlama yanında ayran ve biber turşusu = ovvv yee men ovv yee mevlite puanım 9 kanka.
mevlite çağrılan ateist olmaz. ateizim mevlite çağrılana kadardır.
Pilav üstü ciğer bu köfte değil , ben biberi bol seviyorum ayriyeten ciğerin sosu mu olur
Denemediysen mayonezli pilav tadı kötü bir yemek değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman sana puanım 8 kanka
o biberi çok seviyorum yiyorum sonra bir karnım ağrıyor tuvalete gidince rahatlıyorsun o his çok iyi
-
Acısı çok hoş bu biberin , sivri biberin acısı safra kesesi sıvısı gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X