Sabah Kahvaltım
-
-
Yumurtayı çatlattığın için sana puanım dohuz kanka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şok' un Anadolu Çiftliği markalı yumurtası bu konuda rezalet,
Sarısına kadar içindeki herşeyi kusuyor...
-
Peynir kepekli ekmek yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adam olana çok bile derler şimdi 😀
Ekmek yok. -
Zeytinyağını azalt :)
Dün sporda 200 kalori yaktım dedin, domatesin üzerine 200 kalorilik yağ koymuşsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 13 Haziran 2024; 10:51:15 > -
Hocam zeytinyağı en fazla 1 kaşık kadar. Geriye kalanı su. 400 Kalori verdim ayrıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 13 Haziran 2024; 10:51:47 > -
1 kaşık yağ 120 kalori...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 13 Haziran 2024; 10:52:23 > -
Tabağın dibine toplanıyor vücuduma giren o kadar bile değil.
Ye o zaman ne diyim, iyilik de yaramıyor. Ekmeğini bana bana ye hatta.
-
Ekmek yok hocam.
Domatesin üzerine koyduğun yağ yerine 3 dilim tam buğday ekmek yerdin. Lif içerdiği için de seni daha uzun süre tok tutardı, yarım saat sonra tekrar acıkmazdın.
-
Tam buğday ekmeği yok şu an evde. Sorun orada.
Yok diye zeytinyağı mı kullanıyorsun yani? Süper fikir.
-
Az bir şey koydum.
İşte onu diyorum ben de. Az bir şey, az bir şey, birikiyor. Biraz kalori sayarsan eğer ufak tefek yerlerden kısıp daha faydalı şekilde o kalorileri alabilirsin.
Zeytinyağının domatese kattığı hiçbir şey yok. Tadını etkilemiyor, yeme biçimini etkilemiyor. Tamamen gereksiz kalori. Sonra akşam sporda yakmaya çalışıyorsun. Bisiklet üzerinde yarım saat pedal çevireceksin sabah koyduğun yağı yakmak için.
-
Birazdan çıkıp 1 saate yakın yürüyecem.
Eve gelincede 1 saate yakın pedal çeviririm. Ancak şunu fark ettim 2 gün pedal çevirdim sabahları yürüyüş yapıyorum felaket ödem atmışım 113 kilodan 109 kiloya düşmüşüm. Devam edersem bu şekilde 1 aya 5-3 kilo veririm.
Benim şu an derdim yüzme, şınav ve mekik için ideal kiloya ulaşmak.
Şu an bu kiloyla yapmaya kalkarsam tıkanacağımı biliyorum.
Marketten gezen yumurta, kefir, meksika fasulyesi alcam.
İlk etapta hafif dokunuşlarla vücudu düzgün hale getirmem gerek. Zeytinyağını koymamda ki asıl sebep günlük vücudun az miktarda yag ihtiyacını karşılayabilmek. Kekikle güzel gidiyor.
Tadı güzel, bol lif var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- tebeşir tozu nasıl içilir
- eriyen dikiş kaç günde iyileşir
- etek traşı için makine
- insan çenesi kaç kg basar
- serum deri altına giderse ne olur
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X