Herhangi liseye yahut üniversiteye kayıtlı değilim, ÖSS'ye tekrar hazırlanıyorum. Dershane öğrencisi olduğuma dair dershaneden alacağıom belgeyle bu karttan düzenlettirebilir miyim? 1991 doğumluyum ve bu yıl mezun oldum. Konu hakkında bilgisi olan yahut derstekli atabileceklerin yardımına ihtiyacım var.
Teşekkürler.
ben 3 sene oncemi ne istemiştim hatta lisedende mezun olmamıştım alttan dersim vardı vermemişlerdi .
öğrenci akbili alamazsın dersaneden belgeyle falan olmaz okuldan belge lazım sınavı kazan al pasoyu
sen öğrenci değilsin ki artık alamazsın
dersaneye giden öğrenci değil kursiyerdir.
Bende staja gelmiştim yazın üniversite öğrencisi olmama rağmen istanbulda öğrenci olmadığım için normal akbil aldım giderkende içnide 3 lira vardı akbilin içindekinide vermediler sadece depozitoyu alabildik tam soyguncu bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Alpine
öğrenci değilsin
oldu olacak git Kuran kursundanda belge al öğrenciyim de
2009 da mezun oldum.bu sene 2010 da tekrar giriyorum sınava.istanbuldayım.pasolar en geç şubat gibi gelecekmiş.o zaman bizim şuan elimizde olan pasolar o zamana kadar geçerliliğini koruyacak. o tarihten sonra dolum yapamayacağız.kartı kırıp atıyorlar çünkü
kardeşimin pasosuna kendi akbilimi çaktıracağım.
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
2009 da mezun oldum.bu sene 2010 da tekrar giriyorum sınava.istanbuldayım.pasolar en geç şubat gibi gelecekmiş.o zaman bizim şuan elimizde olan pasolar o zamana kadar geçerliliğini koruyacak. o tarihten sonra dolum yapamayacağız.kartı kırıp atıyorlar çünkü
kardeşimin pasosuna kendi akbilimi çaktıracağım.
martın sonuna kadar geçerli oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: rambursman
quote:
Orijinalden alıntı: Alpine
öğrenci değilsin
oldu olacak git Kuran kursundanda belge al öğrenciyim de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme